امروز: پنجشنبه 04 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 دي 1403 - 12:11

اتحادخبر: سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۸۳۶ سوال از وزرا در این مدت در سامانه مجلس ثبت شده است که ۷۰۳ مورد توسط هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون‌های تخصصی جهت بررسی ارجاع شده است.

 

اتحادخبر: سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۸۳۶ سوال از وزرا در این مدت در سامانه مجلس ثبت شده است که ۷۰۳ مورد توسط هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون‌های تخصصی جهت بررسی ارجاع شده است.

 

ثبت ۸۳۶ سوال از وزرا در سامانه مجلس شورای اسلامی/ تفکیک وزارت راه و شهرسازی برای دولت بار مالی ندارد

به گزارش مهر، عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که امروز (چهارشنبه ۱۹ دی ماه) در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: از ابتدای مجلس دوازدهم تا ۶ دی ماه، گزارشی را از روند نظارتی و تقنینی مجلس ارائه می‌دهم.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۳۷۰ مورد تذکر توسط نمایندگان در سامانه مجلس ثبت شده است که تاکنون ۵۰۷ مورد از این تذکرات در مجلس قرائت شده است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۸۳۶ سوال از وزرا در این مدت در سامانه مجلس ثبت شده است که ۷۰۳ مورد توسط هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون‌های تخصصی جهت بررسی ارجاع شده است.

گودرزی ادامه داد: نمایندگان از طرح ۱۰۸ سوال از وزرا هم منصرف شدند، به اینکه این سوالات توسط نمایندگان در سامانه ثبت شده بود که نمایندگان از آن منصرف شدند.

وی افزود: تعداد سوالاتی که نمایندگان از وزرا داشتند و در کمیسیون‌ها مطرح شده است و نمایندگان از پاسخ وزرا قانع شدند، ۷ مورد بوده است.

گودرزی اظهار کرد: تاکنون ۵۰ مورد تحقیق و تفحص در سامانه مجلس ثبت شده است که ۳۸ تحقیق و تفحص به کمیسیون‌های ذی‌ربط جهت بررسی ارجاع شده است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعداد طرح‌هایی که در مجلس دوازدهم و تاکنون در سامانه قانونگذاری در این مدت ثبت شده، ۳۳۷ مورد و تعداد لوایح ۱۶۰ مورد است.

باید دولت به دهک‌های پایین جامعه کالابرگ دهد

گودرزی در ادامه، گفت: مجلس دوازدهم از مجالسی است که دغدغه حل مسائل و مشکلات مردم را دارد. از آغاز به کار مجلس دوازدهم ما با مشکلاتی از جمله شهادت رئیس جمهور مواجه شدیم و بعد از آن درگیر انتخابات و رأی اعتماد بودیم. بعد از رأی اعتماد نیز ۲۲ جلسه دوشیفت و سه شیفت برای بررسی لایحه بودجه سال آینده تشکیل دادیم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین تا امشب قرار است ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال آینده مجلس ارائه شود.

وی بیان کرد: فردا و شنبه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تشکیل جلسه خواهد داد تا ایرادات وارد شده به لایحه بودجه را بررسی و رفع کند. صحن علنی مجلس در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه را رفع خواهد کرد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از ابتدای مجلس تا امروز ۳۳۷ طرح در سامانه مجلس ثبت شده که در همه حوزه‌ها حوزه‌ها اعم از معیشت، اشتغال، مسکن و کشاورزی است اما معمولاً همه طرح‌ها در مجلس به سرانجام نمی‌رسد. برای مثال، اگر طرحی برای دولت بار مالی داشته باشد، به جایی نمی‌رسد.

وی گفت: ارجح این است که دولت فعال باشد و لایحه ارائه دهد و مجلس لایحه‌محور باشد. مجلس دوازدهم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ دولت را مکلف به ارائه کالابرگ کرده است و کالابرگ یک ضرورت است. با توجه به وضعیت متلاطم معیشتی، باید دهک‌های پایین جامعه کالابرگ دریافت کنند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاهی اوقات اعطای کالابرگ از مسیری که قانون‌گذار پیش‌بینی کرده بود، منحرف شد. همچنین برخی دهک‌ها دریافت یارانه را به کالابرگ ترجیح دادند.

گودرزی تاکید کرد: در دولت چهاردهم پیشنهاد افزایش نرخ ارز ترجیحی داده شده بود که ما تاکید کردیم عایدی دولت از این ناحیه باید صرف اعطای کالابرگ شود. ظرفیت قانونی کالابرگ وجود دارد و امیدواریم که دولت در اجرا این اقدام را انجام دهد و به دهک‌های پایین جامعه کالابرگ دهد.

تفکیک وزارت راه و شهرسازی برای دولت بار مالی ندارد

وی اظهار کرد: باید آئین نامه داخلی مجلس اصلاح شود، چرا که نمایندگان پیشنهادات زیادی را در سامانه مجلس درباره طرح‌ها و لوایح ثبت می‌کنند که واقعاً معاونت قوانین امکان بررسی این حجم از پیشنهادات را ندارد و ممکن است برخی از این پیشنهادات با برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های کلی مغایرت داشته باشد و در نهایت با ایراد شورای نگهبان مواجه شود.

وی درباره آخرین وضعیت تشکیل وزارت بازرگانی، گفت: دولت اعلام کرد که می‌خواهد این را ادامه دهد اما به عنوان سازمان بازرگانی نه وزارتخانه، لذا هیئت رئیسه مجلس این موضوع را به کمیسیون اجتماعی ارجاع داد و این کمیسیون هم موضوع را به کمیته ذیربط در این کمیسیون ارجاع داد تا نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف در این باره توضیح دهند.

گودرزی اظهار کرد: گویا بین شخص رئیس جمهور و رئیس مجلس گفتگوهایی شده و ظاهراً اراده‌ای است که این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد و لذا کماکان این موضوع در دستور کار کمیسیون اجتماعی برای پیگیری است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه، تاکید کرد: تفکیک وزارت راه و شهرسازی برای دولت بار مالی ندارد، چرا که قبلاً هم این وزارتخانه جدا بود. ما معتقدیم که از این طریق مسکن هم متولی پیدا می‌کند. امروز مسکن واقعاً در کشور ما یک متولی و صاحب متمرکز می‌خواهد. در کنار معیشت، مسئله اول کشور مسکن است و اگر می‌خواهیم این مشکل را حل کنیم، باید وزیری برای حوزه داشته باشیم.

تأخیری که در ابلاغ قانون عفاف و حجاب به وجود آمده، به جهت جمع‌بندی شورای عالی امنیت ملی است

گودرزی تاکید کرد: نگاه دولت، مجلس و مردم ولایت‌مدار ما درباره عفاف و حجاب کاملاً یکی است. جامعه ما بی‌دین نشده است. عفاف و حجاب خواست عمومی است و حتماً به استحکام خانواده کمک می‌کند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نگاه مجلس شورای اسلامی و همه ارکان نظام هم توجه به عفاف و حجاب است. متأسفانه عده‌ای بحث‌ها را از بی‌حجابی فراتر برده‌اند و می‌خواهند کشور را به سمت برهنگی ببرند و هسته اصلی کشور یعنی خانواده را نابود کنند.

وی بیان کرد: خانواده یک اصل بنیادین است. قانون عفاف و حجاب در مجلس به تصویب رسید و شورای نگهبان آن را تأیید کرد، اما دولت می‌گوید که می‌خواهد اصلاحاتی را در آن اعمال کند.

گودرزی اظهار کرد: شورای عالی امنیت ملی گاهی مصوبه می‌دهد و گاهی اوقات جمع‌بندی خودش را به نهاد مسئول در کشور تحویل می‌دهد. درباره ابلاغ قانون عفاف و حجاب، شورای عالی امنیت ملی گفته است که قدری تأخیر دهید تا دولت اصلاحات خود را ارائه کند.

وی گفت: بنابراین تأخیری که در ابلاغ قانون عفاف و حجاب به وجود آمده، به جهت جمع‌بندی شورای عالی امنیت ملی است تا اصلاحات دولت را دریافت کنیم و انشاالله در زمان مقتضی این قانون به دولت ابلاغ خواهد شد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • انجام عمل لگ اسکروی گردنی برای اولین بار در شهرستان دشتستان
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • سکوت در برابر زن کشی تابه کی؟
  • ۳ مدیر کل جدید در استانداری بوشهر معرفی شدند
  • « در اندوهِ مصیبتِ چوپانان »
  • پروژه دهکده گردشگری خلیج فارس گِره گشایی شد/ امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از دهکده گردشگری خلیج فارس گناوه
  • بالگرد اورژانس هوایی جهت انتقال بیمار قلبی بر فراز آسمان دشتستان به پرواز درآمد
  • سرپرست راه و شهرسازی استان بوشهر منصوب شد
  • گزارش تصویری/بارگیری جکت سکوی طرح توسعه میدان گازی بلال
  • تقدیر از دکتر شیخان در بیستمین دوره سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی
  • ️تندیس كارشناس برتر ارتباط رسانه‌اى روابط عمومى ايران به پتروشیمی زاگرس رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1403/11/03
  • آهنگ گسترش گیتی، فراتر از پیش‌بینی‌های علمی ست
  • نشست تخصصی مشورتی معاونین محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی کشور در استان بوشهر
  • سد دالکی با پیشرفت ۵۷ درصدی نیازمند تأمین اعتبار است
  • اصلاح طلب اصلی و فصلی
  • انجام عمل لگ اسکروی گردنی برای اولین بار در شهرستان دشتستان
  • بازدید فرماندار دشتستان از خانواده شهیدان در روز اول کاری
  • پیام تبریک شهردار برازجان در پی انتصاب احمد دشتی فرماندار جدید شهرستان دشتستان
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • رعایت نظم و انضباط کاری و ایجاد انگیزه در پرسنل، زمینه‌ساز رسیدن به اهداف سازمان است
  • مادرم و آزادی!
  • توسعه پایدار و لزوم تبدیل «مسئولیت‌ اجتماعی» به «مسئولیت قانونی»
  • تقویت کادر پزشکی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان با اضافه شدن متخصصین جدید
  • پیام تقدیر و تشکر شهردار برازجان از احمد بنافی فرماندار سابق شهرستان دشتستان
  • خداحافظی باشکوه مسلم مسیگر، اسطوره فوتبال ساحلی ایران، در دیدار ایران و بلارس
  • ویژه برنامه هفته «ماها» در سراسر استان بوشهر برگزار می‌شود
  • اطلاعیه آب و فاضلاب استان بوشهر پیرامون قطعی آب در روزهای آینده
  • سکوت در برابر زن کشی تابه کی؟
  • پیروزی تیم های هیئت شهرستان دشتستان در هفته سوم لیگ تیراندازی استان بوشهر (لیگ شهداء مقاومت)
  • آیین تکریم و معارفه فرماندار دشتستان/تصاویراختصاصی
  • کسب رتبه برتر خبرنگار و نویسنده اتحاد خبر در رویداد رسانه ای هفته دولت
  • معاونین جدید استاندار بوشهر معارفه شدند / تصاویر
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • سرپرست بخشداری خارگ منصوب شد
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون اقتصادی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • خود را اصلاح طلب مقید به نظام و رهبری می دانم
  • رئیس جدید دانشگاه پیام نور استان بوشهر معارفه شد / تصاویر
  • مراسم پنجمین سالگرد و رونمایی از اِلِمان فاخر سردار شهید سلیمانی برگزار شد/تصاویر
  • بدرود؛ فرماندار غیر رسانه ای!
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1326
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1327
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1325
  • بذل و بخشش ۵۰۰ میلیون دلاری عربستان برای دولت خودخوانده یمن
  • .: یه آدم عادی حدود 3 روز قبل گفت: من فقط دارم میخندم. ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 6 روز قبل گفت: سلام حرف و پیشنهاد ...
  • .: حامد امانی حدود 6 روز قبل گفت: احساس حماقت بسیار زیادی ...
  • .: علی حدود 7 روز قبل گفت: درود بر شما استاد ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر حاج ...
  • .: ایرانی حدود 8 روز قبل گفت: بابا خاوری رو پیگیری ...
  • .: اوا حدود 9 روز قبل گفت: سلام استاد کژال بختیاری ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: داریم به فصل گرما ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: درود بر فرماندار تلاشگر ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: خانم خویشدوست خواهشا ایقد ...