امروز: دوشنبه 02 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 دي 1403 - 10:24

اتحادخبر: رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ناتوانی تل‌آویو در برابر موشک‌های یمنی را یک تهدید استراتژیک برای این رژیم قلمداد کرده و به بررسی ابعاد این شکست پرداختند.

 

اتحادخبر: رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ناتوانی تل‌آویو در برابر موشک‌های یمنی را یک تهدید استراتژیک برای این رژیم قلمداد کرده و به بررسی ابعاد این شکست پرداختند.

 

چرا رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های یمن ناتوان است؟

به گزارش مهر، ابعاد ناتوانی سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای شلیک شده از سوی نیروهای مسلح یمن در ساعات اخیر موضوع مهمی برای رسانه‌های منطقه‌ای و بین المللی بوده و آنها در گزارش‌هایی به بررسی این مساله پرداخته‌اند.

الجزیره در گزارشی در این باره نوشت که سامانه پیکان (آرو) و دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی بامداد شنبه نیز بار دیگر در رهگیری موشک‌های بالستیک فراصوت یمنی‌ها با نام فلسطین ۲ ناکام ماندند و این موشک‌ها در منطقه یافا واقع در نزدیکی تل آویو فرود آمدند.

دو روز پیش از آن نیز دو موشک بالستیک زمین به زمین نیروهای یمنی به نزدیکی تل آویو شلیک شده بود که باعث زخمی شدن ۲۰ نفر و آسیب دیدن حدود ۱۰۰ منزل مسکونی شد.

الجزیره می‌افزاید که این نهمین بار طی دسامبر جاری است که نیروهای مسلح یمن، موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود را به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک می‌کنند و سومین بار طی ۵ روز گذشته است که آژیرهای خطر در مرکز سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو به صدا در می‌آید و هر بار بیش از ۲ میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها فرار می‌کنند.

ناتوانی تل‌آویو در رهگیری موشک‌های یمنی

در ادامه این گزارش آمده است نیروهای یمنی تاکنون بیش از ۲۰۱ موشک و ۱۷۰ پهپاد به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند و گرچه سطوح نظامی اسرائیل تلاش دارد واقعیت شکست در رهگیری این موشک‌ها و پهپادها را مخفی نگه دارد، اما روند حوادث اجازه این کار را نمی‌دهد.

ناتوانی و شکست مکرر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در تعامل با موشک‌های شلیک شده از یمن، عدم آمادگی تل‌آویو در ابعاد اطلاعاتی و فناوری را نشان می‌دهد. در همین راستا سرویس جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی «امان» تلاش دارد اطلاعات خود را در زمینه سکوهای پرتاب موشک‌ها در یمن تقویت کند.

از سوی دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی شنبه ده‌ها موشک رهگیر به سمت موشک بالستیک یمنی‌ها شلیک کردند، اما نتوانستند آن را منهدم کنند. این نشان می‌دهد که یمن تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود، آن هم در شرایطی که تحلیلگران نظامی رژیم صهیونیستی معتقدند تل‌آویو نمی‌تواند این تهدید را از بین ببرد.

الجزیره به نقل از تحلیلگران ارشد رژیم صهیونیستی می‌نویسد که اسرائیل در تعامل با این شکست‌ها، تلاش دارد ابعاد آن را در نزد افکار عمومی مخفی نگه دارد و همواره مدعی می‌شود که شمار بالای مجروحان ناشی از سقوط ترکش‌های مربوط به موشک‌های رهگیر است.

«یواف زیتون» تحلیلگر مسائل نظامی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز به شکست سامانه‌های دفاع هوایی این رژیم در رهگیری موشک‌های یمن اشاره و تاکید کرد که در شرایطی که سامانه حیتس در این عملیات شکست خورده و سامانه‌های دیگر نیز کاری از پیش نمی‌برند، چه کسی می‌خواهد از حریم هوایی اسرائیل در برابر این موشک‌ها حفاظت کند؟

وی که پیش از این بارها در روند سرپوش گذاشتن بر شکست سامانه‌های هوایی رژیم صهیونیستی مشارکت داشته و مدعی «رهگیری جزئی موشک‌های شلیک شده از سوی یمن» بوده است، این بار برای اولین بار اذعان کرده که رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک بالستیک یمنی‌ها شکست خورده و تحقیقات در خصوص این شکست را آغاز کرده است.

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان صهیونیست دربار مفهوم «رهگیری جزئی موشک‌ها» ابراز تردید کرده و آن را بی معنی می‌دانند. از جمله این افراد «زفیکا حایمویچ» است که فرمانده یکی از بخش‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی است که نسبت به این روند هشدار می‌دهد و خواستار جدی گرفتن آن شده است.

وی در توضیح خود می‌افزاید: وقتی که یک سامانه رهگیری می‌شود، اما کلاهک جنگی آنکه دارای مواد منفجره است، بدون انهدام در هوا به مسیر خود ادامه می‌دهد، نمی‌توان نام این پروسه را «رهگیری جزئی» قلمداد کرد، بلکه باید آن را شکست سامانه‌های دفاعی در رهگیری موشک دانست.

شکاف‌ها و آسیب‌ها

از سوی دیگر «ران بن یشای» تحلیلگر مسائل نظامی وبگاه اینترنتی یدیعوت آحارونوت نیز به این شکست‌ها اشاره و آن را ناشی از عملکرد نادرست سامانه‌های دفاعی هوایی متعددی دانست که در اختیار اسرائیل قرار دارد.

وی می‌افزاید که این موشک احتمالاً در مسیری شلیک شده که رهگیری آن در خارج از سرزمین‌های اشغالی مشکل بوده یا کلاهک جنگی آن قبل از برخورد، مسیر خود را تغییر داده است.

بن یشای ادامه داد که ابعاد این شکست در دست بررسی است، اما این خطر هنگامی افزایش پیدا می‌کند که ایران بخواهد به کلاهک‌های اتمی دست پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد که شکست سامانه‌های هوایی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای یمنی نشان دهنده روز اختلال در این سامانه‌ها است، این در حالی است که انتظار می‌رفت سامانه‌های لیزری با طول موج بلند بتوانند این مشکلات را حل کنند، اما اسرائیل در حال حاضر با چالش‌های بی سابقه‌ای در این زمینه مواجه شده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • نماینده دشتستان خواستار ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت در دشتستان شد
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • پروژه‌ها متوقف نمی‌شوند؛ برای جلوگیری از ضرر پیمانکاران، خودمان پای کار آمده‌ایم
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • دختران مهر شبانکاره بر بام هندبال بوشهر
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • حضور 3 بوشهری به اردوی تیم ملی بوکس نونهالان
  • تأکید فرماندار دشتستان بر تمرکز دستگاه‌ها بر جذب اعتبارات ملی
  • مدرسه سعادت بوشهر؛ میراثی که باید به سرمایه آینده تبدیل شود
  • ۱۶ تیم در لیگ برتر والیبال/ فرمت نهایی مسابقات مشخص نیست
  • تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
  • رگبار پراکنده و تندباد لحظه‌ای در برخی نقاط بوشهر؛ گرما تداوم دارد
  • رئیس کل دادگستری استان بوشهر: طرح اصلاح حریم دریا پیگیری شد
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • نشست هم‌اندیشی رئیس و قضات دادگستری دشتستان با شهردار و مدیران شهرداری برازجان
  • زنگ خطر جمعیتی در بوشهر؛ ولادت و ازدواج کاهش یافت/ کاهش ۲۷ درصدی طلاق
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • دشتستان در جنگ اخیر بیش از ۵۰ بار مورد هدف قرار گرفت/ افتتاح یا آغاز ۵۵۰ پروژه عمرانی و ۴۴ پروژه اقتصادی در هفته دولت
  • «تجدید نظر راهبردی»
  • انتقاد به انتصاب سرپرست برای «تامین اجتماعی»/ صدای کارگران و کارفرمایان شنیده نمی‌شود، شورای عالی را احیا کنید
  • آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
  • زمان جدید آغاز لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد
  • حضور بخشدار مرکزی دشتستان در نشست رئیس جمهور با زنان فعال و صاحب نظر
  • درخواست از پزشکیان برای عبور از مشکلات دارویی
  • .: 😭 حدود 2 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 2 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 3 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 3 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 3 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...
  • .: عبدالله حدود 3 روز قبل گفت: در ضمن در جواب ...
  • .: جابر میرزایی حدود 4 روز قبل گفت: احسن بر شما که ...
  • .: میم.قاف حدود 4 روز قبل گفت: ... والا آقای جنتی ...
  • .: حدادی حدود 5 روز قبل گفت: بازرگانی بهروز عباسی نماد ...