امروز: شنبه 03 خرداد 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 مهر 1403 - 09:29
امام جمعه دشتستان:

اتحادخبر: امام جمعه دشتستان گفت: عملیات وعده صادق ۲ بار دیگر شکست و ناکارآمدی راهبردهای امنیتی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا در غرب آسیا را به تصویر کشاند.

 

اتحادخبر: امام جمعه دشتستان گفت: عملیات وعده صادق ۲ بار دیگر شکست و ناکارآمدی راهبردهای امنیتی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا در غرب آسیا را به تصویر کشاند.

عملیات وعده صادق ۲ ناکارآمدی امنیتی رژیم صهیونیستی را نشان داد

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح در خطبه‌های نماز جمعه برازجان با گرامیداشت میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اظهار کرد: امام هادی (ع) به حماد رازی فرمودند: «هرگاه در محل زندگی خود شهر ری در کار دین به مشکلی دچار شدی، آن را از عبدالعظیم حسنی بپرس و سلام مرا به او برسان»

وی با اشاره به روز ملی کودک افزود: اموری که رسول خدا (ص) در امر تربیت کودکان بدان اشاره کرده‌اند آموزش و شعائر دینی است ایشان می‌فرمودند: «هرگاه کودکانتان زبان باز کردند کلمه لا اله الا الله را به آنان بیاموزید و هرگاه دندان شیری آنها افتاد آنان را به نماز امر کنید.»

امام جمعه دشتستان با گرامیداشت روز نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی پرچمدار سلامت، امنیت، اقتدار نظام، مردم و جامعه است و در برابر حوادث و امواجی از دشمنی‌ها قرار گرفته است.

وی افزود: دشمن با جنگ شناختی و ادراکی درصدد ضربه زدن به نظام و انقلاب و کشور و مردم است و همه مسئولان و مردم و همچنین نیروی انتظامی وظیفه بزرگی در قبال این مسئولیت دارند. ما در کنار پیشرفت‌ها و تحولات در معرض آسیب‌های زیاد اجتماعی هستیم که نیروی انتظامی و دستگاه قضا باید توجه ویژه‌ای به این مسئله داشته باشند.

حجت‌الاسلام مصلح ادامه داد: با توجه به مأموریت‌های متعدد نیروی انتظامی همه وظیفه داریم در کنار آنها باشیم و آنها را در مأموریت‌های خطیری که دارند یاری کنیم.

وی با تسلیت شهادت سید جبهه مقاومت افزود: شهادت شهید سید حسن نصرالله، ثلمه‌ای بزرگ بود برای امت اسلامی ولی بی‌شک برکاتش بیشتر خواهد بود. این شهادت بشارت است بر اینکه بدون شک شاهد بالندگی بیشتر مقاومت خواهیم بود.

محور مقاومت بازسازی شده است

امام جمعه دشتستان با تبریک عملیات غرورآفرین وعده صادق ۲ گفت: اجرای موفقیت‌آمیز، مؤثر و مقتدارنه عملیات وعده صادق ۲ بار دیگر اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی ایران را در عرصه نظام بین‌الملل به تصویر کشید، ابعاد و اهمیت این عملیات به اندازه‌ای است که می‌توان آن را نقطه عطفی در روند تحولات و ترتیبات سیاسی و امنیتی منطقه غرب آسیا به حساب آورد.

مصلح بیان کرد: عملیات وعده صادق ۲ بار دیگر شکست و ناکارآمدی راهبردهای امنیتی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا در غرب آسیا را به تصویر کشاند، این واقعیت تا جایی مشهود بود که سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد «ما شاهد شکست کامل دولت بایدن در غرب آسیا هستیم.»

وی افزود: با انجام عملیات وعده صادق ۲ روحیه محور مقاومت بازسازی شده است و این امر منجر به تقویت اقدامات محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی خواهد شد.

امام جمعه دشتستان افزود: پس از عملیات مذکور مجدداً به دشمن صهیونیستی ثابت شد که جمهوری اسلامی ایران نسبت به ترور فرماندهان محور مقاومت و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران چه در داخل کشور و چه در خارج از آن حساس بوده و در زمان و مکان مناسب پاسخ لازم را به دشمن خواهد داد.

مصلح ادامه داد: عملیات وعده صادق ۲ به طور اجتناب ناپذیری بر محاسبات نظام تصمیم‌سازی آمریکا خاصه در قبال جمهوری اسلامی ایران تأثیر خواهد گذاشت. دولت آمریکا با در خطر دیدن موجودیت و امنیت متحد نامشروع خود و با مشاهده توان بالای نظامی جمهوری اسلامی ایران، متوجه می‌شود که افزایش تنش‌ها با ایران پیامدهای مهیبی برای نظام سلطه به همراه خواهد داشت.

وی بیان کرد: از پیام‌های روشن عملیات وعده صادق (۲) می‌توان به این موارد اشاره کرد که ایران می‌تواند به آسانی در آسمان دفاعی رژیم نفوذ کند و ایران می‌تواند هر هدف دلخواهی را مورد حمله قرار دهد.

امام جمعه دشتستان با بیان اینکه اسرائیل تار عنکبوت است و عملیات اخیر این مسئله را به منصحه ظهور رساند ادامه داد: صهیونیست‌ها دست از پا خطا کنند دردناک‌تر از این نوبت و نوبت‌های قبل پاسخ دریافت خواهند کرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دهیاران در دولت وفاق ملی، با عزم، اراده و تعامل؛ پیگیر امورات روستای خود باشند
  • دریای بی اخلاقی؛مقابلِ بانوی سکاندار خلیج فارس
  • برگزاری مانور عملیات نجات غریق در واحد آبگیر پتروشیمی مروارید
  • از سوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس؛ طرح نقشه‌راه دستیابی به کربن صفر آریاساسول منتخب شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1404/03/03
  • پیگیری روند احداث مجتمع پتروشیمیایی دشتستان در جلسه نماینده دشتستان با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس
  • ملاقات نماینده دشتستان و رئیس کل دادگستری استان با رئیس بنیاد مسکن/ صدور اسناد مالکیت مردم تسهیل می‌شود
  • وعده رئیس مجلس برای پیگیری مشکلات اساسی دشتستان
  • بررسی موانع توسعه و سناریوهای آتی در مجمع عمومی پتروشیمی کازرون
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1404/03/03
  • برگزاری مسابقات مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه سپاه در استان بوشهر
  • کاهش تحریم‌های سوریه از سوی آمریکا
  • برگزاری گشت دریایی با همکاری منطقه دوم دریایی سپاه بوشهر
  • سازمان ملل: حملات اسرائیل به بیمارستان های غزه ۴۰۰ درصد افزایش یافت
  • کدام نوع برق، ارزان‌تر تمام می‌شود؟
  • سردار خرم دل جانشین سردار رزمجو در سپاه امام صادق(ع)استان بوشهر شد/ تصاویر
  • از فضای نقد رسانه‌ای استقبال می‌کنم/ با مطالعه و آگاهی به دشتستان آمدم/ ۲۷ سال تلاش بی‌وقفه اتحاد جنوب، قابل تقدیر است
  • عملکرد استاندار بوشهر در مجموع مثبت است/ زارع تلاش می کند گفتمانش وفاق ملی باشد
  • حضورفرماندار دشتستان در دفتر اتحادجنوب و دیدار با مدیرمسؤول و جمعی از فعالان این نشریه/ تصاویر
  • معارفه معاونان جدید فرماندار دشتستان / تصاویر اتحاد خبر
  • تاکید بر خدمت جهادی و حضور فعال و مسئولانه مدیران در جلسات عمرانی
  • نشستِ «سروِ سایه‌فکن»، بزرگداشتِ فردوسیِ بزرگ
  • سلام دلاور گردان کمیل
  • آخرین سخنان سردار رزمجو در قامت فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر
  • تأمین آب و تکمیل پروژه‌های عمرانی، اولویت‌های اصلی شهرستان است
  • دهیاران در دولت وفاق ملی، با عزم، اراده و تعامل؛ پیگیر امورات روستای خود باشند
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1343
  • آقای پزشکیان قطب یا استوا !؟
  • تقویت حوزه سیاست لازمه پیشرفت اقتصادی و اجتماعی است
  • کوچینگ؛ آینه‌ای برای خودت باش
  • سردار خرم دل جانشین سردار رزمجو در سپاه امام صادق(ع)استان بوشهر شد/ تصاویر
  • از فضای نقد رسانه‌ای استقبال می‌کنم/ با مطالعه و آگاهی به دشتستان آمدم/ ۲۷ سال تلاش بی‌وقفه اتحاد جنوب، قابل تقدیر است
  • دورهمی بهاره اتحاد جنوب برگزار شد / تصاویر
  • عملکرد استاندار بوشهر در مجموع مثبت است/ زارع تلاش می کند گفتمانش وفاق ملی باشد
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در منطقه پارس جنوبی
  • حضورفرماندار دشتستان در دفتر اتحادجنوب و دیدار با مدیرمسؤول و جمعی از فعالان این نشریه/ تصاویر
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • بازآرایی حکمرانی در بوشهر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت با حضور رییس جمهور
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از آیین گشایش بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت
  • معاون عمرانی فرمانداری دشتستان منصوب شد
  • انتصاب یک بوشهری بعنوان عضو هیات مدیره شرکت مهندسان مشاور خانه سازی ایران
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • معارفه معاونان جدید فرماندار دشتستان / تصاویر اتحاد خبر
  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 5 روز قبل گفت: وقتی دنبال جمعیت زیاد ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 5 روز قبل گفت: آقای معاون اونی که ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 5 روز قبل گفت: دوباره شروع شد تکرار ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 7 روز قبل گفت: خوبه ماهی یکبار اینجوری ...
  • .: احمد خواجه حسنی حدود 8 روز قبل گفت: این مردمِ پاک لایق ...
  • .: دشتستان حدود 8 روز قبل گفت: هنوز داراب بارگاهی اصولگرا ...
  • .: مختار فیاض حدود 8 روز قبل گفت: درود بر همه ان‌شاءالله ...
  • .: علی حدود 10 روز قبل گفت: با سلام و خداقوت ...
  • .: مهدی حدود 10 روز قبل گفت: همین یک ساعت پیش ...
  • .: معصومه دویره حدود 10 روز قبل گفت: درود بر جناب عابدی ...