امروز: شنبه 11 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 مهر 1403 - 09:38
اتحادخبر: اگر دنبال کاهش وزنید، به جای کم کردن کالری صبحانه کالری شامتان را کم کنید.

 

اتحادخبر: اگر دنبال کاهش وزنید، به جای کم کردن کالری صبحانه کالری شامتان را کم کنید.

کلید کاهش وزن در چند هفته یک صبحانه کامل است

یک کارشناس برجسته رژیم غذایی یک ایده کاملا متفاوت برای وعده صبحانه‌ ارائه کرده است که می‌گوید به افرادی که به کنترل وزنشان اهمیت می‌دهند، کمک می‌کند کمتر احساس گرسنگی کنند.

به گزارش ایندیپندنت، دکتر گلیز یئو، کارشناس دانشگاه کمبریج، معتقد است که یک صبحانه کامل می‌تواند کلید کاهش وزن شما باشد. او معتقد است که با تغییر دادن و تبدیل صبحانه به وعده اصلی در روز و سبک‌ کردن شام می‌توان به چربی‌سوزی موثرتر کمک کرد.

او در پادکست «خاطرات یک مدیرعامل» (Diary Of A CEO‌) به میزبانش، استیون بارتلت، گفت: «صبحانه‌ای مانند یک پادشاه، ناهاری مانند یک شاهزاده و شامی در حد یک گدا صرف کنید.»

یئو بر این باور است که افراط در شام به کاهش وزن کمک نمی‌کند، در حالی که زیاد خوردن در طول روز، به‌ویژه صبح‌ها، واقعا راز کاهش وزن است و یافته‌های علمی نیز آن را تایید می‌کند.

 

دکتر یئو به تحقیقاتی اشاره کرد که نشان می‌دهند افرادی که برای صبحانه غذاهای فراوانی مصرف می‌کنند و شامشان سبک‌تر است، ممکن است تقریبا ۱۰ درصد لاغرتر از کسانی باشند که شب‌ها بیشتر می‌خورند.

او تاکید کرد که میزان سوخت‌وساز بدن در طول روز بالاتر است که دلیل آن هم غریزه بقای انسان است؛ «ما انسان‌ها بر اساس جست‌وجوی غذا در روشنایی روز که مواجهه با حیوانات شکارچی را کاهش می‌داد، تکامل یافتیم. این باعث می‌شود صبح‌ها، نسبت ساعات اولیه شب که سوخت‌وساز به حداقل می‌رسد، بیشتر کالری بسوزانیم.»

 دکتر یئو افزود: «سوخت‌وساز بدن در طول روز در بالاترین حالت قرار دارد، چون قرار بود ما خودمان به غذا تبدیل نشویم بلکه به دنبال غذا بگردیم. در حالی که شب، وقتی خوابیم، سوخت‌وساز ما کاهش می‌یابد. بنابراین اگر بزرگ‌ترین وعده غذایی‌تان را شب بخورید و چند ساعت بعد هم بخوابید، در واقع کالری‌ها را اندوخته می‌کنید و به خواب می‌روید. اما اگر وعده اصلی و بزرگ را در طول روز مصرف کنید، یک روز کامل برای سوزاندن آن وقت دارید.»

یئو سپس به نتایج مطالعه‌ای از پروفسور الکساندرا جانستون، محقق برجسته ایتالیایی، در زمینه کنترل اشتها اشاره می‌کند و می‌افزاید: «خوردن صبحانه مفصل باعث می‌شود در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنید. الگوی زمانی مصرف غذا می‌تواند بر احساس گرسنگی تاثیر بگذارد، در حالی که اگر مقدار کالری کلی یکسان باشد، نوع و مقدار غذایی که مصرف می‌شود، تاثیر چندانی در احساس گرسنگی ندارد.»

بر همین اساس دکتر یئو می‌گوید اگر دنبال کاهش وزنید، به جای کم کردن کالری صبحانه، کالری شامتان را کم کنید. یک صبحانه مغذی، فارغ از اینکه چه مقدار کالری دارد، بخش مهمی از روز شما است. گزینه‌هایی مانند جو دوسر، املت یا پنکیک را در صبحانه‌تان بگنجانید. خوردن غذاهای حاوی پروتئین و فیبر در صبح نیز می‌تواند به کنترل اشتها کمک کند.  

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • استاژ فنی و آزمون کمربندهای رنگی کیک‌بوکسینگ در بوشهر برگزار شد
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/05
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • حاجی‌بابایی: دیپلماسی با قدرت امکان‌پذیر است
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
  • تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ تلاش نمایندگان برای تثبیت مدیریت ایران
  • چگونه سالمندی را به دوره‌ای شاداب تبدیل کنیم؟
  • .: سامی حدود 4 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 4 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 4 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 5 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 5 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 12 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 19 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 28 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 30 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...