امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 تير 1403 - 08:37
رییس کل دادگستری استان بوشهر:

اتحادخبر: رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: مسئولان و قضات در آرا خود، به موضوع آرا جایگزین حبس توجه داشته باشند و از همه ظرفیت‌های قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری استفاده کنند.

 

اتحادخبر: رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: مسئولان و قضات در آرا خود، به موضوع آرا جایگزین حبس توجه داشته باشند و از همه ظرفیت‌های قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری استفاده کنند.

ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری استان بوشهر استفاده شود

به گزارش مهر، مهدی مهرانگیز ظهر دوشنبه در بازدید از حوزه قضائی شهرستان عسلویه بر تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی مردم در دستگاه قضائی تاکید کرد و گفت: همکاران قضائی برای خدمت رسانی به مردم و احقاق حقوق آنها و ارتقای عملکردها اهتمام ویژه داشته و در این راستا تمام تلاش خود را به کار گیرند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر به حفظ حقوق عامه و بیت المال و حقوق شهروندی اشاره داشت و گفت: مسئولین قضائی شهرستان حتماً در راستای حفظ و احیای این حقوق اهتمام ویژه داشته و به طور مستمر این موارد را دنبال کنند.

وی در ادامه با اشاره به موضوع حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری اظهار کرد: مسئولان و قضات در آرا خود، به موضوع آرا جایگزین حبس توجه داشته باشند و از همه ظرفیت‌های قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری استفاده کنند.

وی افزود: قضات و مسئولان قضائی باید در زندان‌ها نیز حضور پیدا کنند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات زندانیان قرار گیرند و به همین منظور تا جایی که امکان داشته باشد از ارفاقات قانونی استفاده کنند.

ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری استان بوشهر استفاده شود

وی سرکشی از خانواده‌های زندانیان را بسیار مؤثر و با اهمیت دانست و گفت: مسئولان قضائی سرکشی از این خانواده‌ها را در دستور کار خود قرار دهند و از ظرفیت مسئولان و خیرین نیز در جهت یاری رساندن به آنها استفاده کنند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر در این بازدید به همراه رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان بوشهر و مدیرکل زندان‌های استان بوشهر با حضور در حوزه قضائی شهرستان عسلویه ضمن دیدار با همکاران این حوزه قضائی با حضور در شعب مختلف به صورت اتاق به اتاق از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع شد و توصیه‌های لازم را به منظور ارتقای کمی و کیفی عملکرد ارائه کرد.

در ادامه این سفر رئیس کل دادگستری استان بوشهر از ساختمان در حال احداث دادگستری و پزشکی قانونی شهرستان عسلویه بازدید و از نزدیک در جریان روند تکمیل این پروژه قرار گرفت و توصیه‌های لازم نیز ارائه کرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • آتشفشان چشمت
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • .: ... حدود 18 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...