امروز: سه شنبه 21 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 خرداد 1403 - 10:12

اتحادخبر: کارشناس و پیشکسوت فوتسال بر لزوم حمایت باشگاه ها و مربیان تیم های باشگاهی از تیم ملی تاکید کرد و گفت: جام جهانی ویترین فوتسال جهان است و برای حضور در آن باید به بهترین شکل ممکن آماده شد.

 

اتحادخبر: کارشناس و پیشکسوت فوتسال بر لزوم حمایت باشگاه ها و مربیان تیم های باشگاهی از تیم ملی تاکید کرد و گفت: جام جهانی ویترین فوتسال جهان است و برای حضور در آن باید به بهترین شکل ممکن آماده شد.

جام‌جهانی ویترین فوتسال جهان است/ هدف باشگاه‌ها باید تیم ملی باشد

به گزارش مهر، رقابت های جام جهانی ۲۰۲۴ فوتسال ازبسکتان از ۱۴ سپتامبر (۲۴ شهریور) تا ۶ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۵ مهر) برگزار می‌شود و ۲۴ تیم در آن حضور خواهند داشت. تیم ملی فوتسال کشورمان که به عنوان قهرمان جام ملت های آسیا جواز حضور در این مسابقات را کسب کرد در مرحله گروهی با تیم های فرانسه، ونزوئلا و ازبکستان همگروه شد.

اسماعیل تقی پور کارشناس فوتسال و سرمربی پیشین تیم فوتسال مس سونگون در گفت و گو با خبرنگار مهر به بررسی وضعیت تیم ملی و حریفان مرحله گروهی پرداخت و گفت: جام جهانی تورنمنتی است که تیم های بزرگ دنیا در آنجا حضور دارند و ویترین فوتسال جهان است و کار سختی در پیش خواهیم داشت. در گروهی که تیم ملی ایران حضور دارد فرانسه نخستین حضورش در جام جهانی را تجربه خواهد کرد تیمی ناشناخته است. ۲ تیم دیگر هم هرچند تجربه زیادی در فوتسال جهان ندارند اما با این حال نمی توان گفت در گروه آسانی قرار داریم و می توانیم به راحتی صعود کنیم.

وی ادامه داد: باید برای این مسابقات آماده سازی دقیقی انجام دهیم. حتی امروز هم دیر است و تیم ملی باید خیلی زود برنامه ها و بازی های تدارکاتی خود را آماده کند که بتوانیم بزرگی خود را به رخ حریفان بکشیم و قدرت نمایی کنیم. ما با این تفکر باید وارد جام شویم که حریف ما اسپانیا و پرتغال هستند باید برای دیدار با چنین تیم هایی آماده شویم.

اسماعیل تقی پور گرفت: فدراسیون فوتبال باید تمام تلاش خود را به کار بگیرد و به تیم ملی کمک کند که بتوانیم از نام ایران که همیشه حرف های زیادی برای گفتن داشته است دفاع کنیم.

جام‌جهانی ویترین فوتسال جهان است/ هدف باشگاه‌ها باید تیم ملی باشد

او در خصوص شروع لیگ گفت: این که لیگ چند هفته زودتر از جام جهانی آغاز شود برای باشگاه ها سخت است چرا که باید یک بار قبل از جام جهانی بدنسازی انجام دهند و یک بار هم بعد از تعطیلی لیگ و پایان جام جهانی یک دوره بدنسازی دیگر انجام دهند. اما اولین هدف باشگاه ها باید تیم ملی باشد و به همین خاطر باید امسال با برنامه تیم ملی حرکت کنیم و به تیم ملی کمک کنیم.

تقی پور در خصوص بازی های کافا گفت: این مسابقات هم در تابستان برگزار خواهد شد و تیم ملی امید بهتر از در این مسابقات شرکت کند و در این فرصتی که در اختیار تیم ملی قرار می گیرد بتوانیم چند دیدار تدارکاتی با تیم های مطرح جهان انجام دهیم.

او در پایان گفت: الان وقت انتقاد به تیم ملی نیست و همه باید از این تیم حمایت کنند. این تیم تیم وحید شمسایی نیست و تیم ملی جمهوری اسلامی ایران است و موفقیت این تیم به نام همه اهالی فوتسال نوشته خواهد شد و ان‌شاالله بتوانیم هم به لحاظ سخت افزاری و هم به لحاظ نرم افزاری تمام امکانات را برای موفقیت تیم فراهم کنیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموز نخبه آب پخشی تجلیل کرد+ تصاویر
  • پک‌های مدیریتی؛ امپراطوری بسته‌ای که تا صدسالگی ساپورت می‌شود/ پتروشیمی، فوتبال، صنعت و ...
  • کاهش 7 درصدی مصرف سوخت کوره 201 با نوآوری در سیستم مشعل/ صرفه‌جویی سالانه ۱۷۴ میلیارد تومانی مصرف انرژی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/19
  • تداوم بازسازی نیروگاه مبین انرژی خلیج فارس؛ توربین جدید در آستانه راه‌اندازی
  • بازدید نماینده کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پروژه های مسکن ملی بوشهر
  • محموله قاچاق در دشتستان توقیف شد
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • نمایشگاه ایران‌مد باید نقشه راه توسعه صنعت تجهیزات پزشکی شود
  • همکاری شمشیربازی ایران با بائو تا آغاز مسیر انتخابی المپیک ادامه دارد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/19
  • رضایی: قدرت ملی پشتوانه اصلی دیپلماسی و امنیت کشور است
  • پیش‌بینی وضعیت جوی امروز ۱۹ مهر؛ کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟
  • خم شدن حین کار، خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد
  • احیای ظرفیت بیش از ۳ هزار فروشگاه مصرف تعاونی در روستابازار
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • هیچ مجوزی برای کشتار و عرضه گوشت الاغ صادر نشده است / افزایش تولید میگوی بوشهر پس از بحران HPND
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • معاون وزیر صمت: زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تقویت می‌شود
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/15
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • پیاتزا:هیچ تیمی چالش‌های ما را ندارد؛رسیدن والیبال به المپیک ممکن نیست
  • دیدار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/14
  • شستا سیاست‌زده شده / سامانه شایسته‌سالاری میدری هم جواب نداد
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • واکنش رئیس انستیتو پاستور ایران به طاعون روسی
  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 9 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 13 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 13 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 15 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 15 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 22 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 29 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...