امروز: سه شنبه 31 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 ارديبهشت 1403 - 08:30
اختصاصی اتحاد خبر به مناسبت روز شوراها(5) / دهقان دوست رئیس شورای اسلامی شهر اهرم:

اتحادخبر-زینب رنج کش: شوراها پارلمان های محلی هستند که به نمایندگی از مردم برای شهر و روستای خود برنامه ریزی و تصمیم گیری می نمایند. اتحاد خبر به مناسبت 9 اردیبهشت روز ملی شوراها به گفتگو با ابراهیم دهقان دوست رئیس شورای شهر اهرم نشسته است.. نباید به سمتی برویم که مثلا یک حکم قضایی و یا یک بدهی پیمانکار باعث خلل در امورات شهری شود...

شوراها برنامه محور باشند/ وعده انتخاباتی ما پایان کوچه های خاکی بود

اتحادخبر-زینب رنج کش: شوراهای شهر و روستا پارلمان های محلی هستند که به نمایندگی از مردم برای شهر و روستای خود برنامه ریزی و تصمیم گیری می نمایند. در قانون اساسی نیز بر نقش شوراها در اداره امور کشور تاکید شده است. با توجه به اهمیت و کارکرد این نهاد مدنی اتحاد خبر به مناسبت 9 اردیبهشت روز ملی شوراها به گفتگو با ابراهیم دهقان دوست رئیس شورای اسلامی شهر اهرم نشسته است.

 

لطفا خودتون رو معرفی بفرمایید.
-ابراهیم دهقان دوست هستم رئیس شورای اسلامی شهر اهرم مرکز شهرستان تنگستان.

ارزیابی کلی شما از عملکرد شوراها طی شش دوره گذشته چیست؟
-به نظر بنده در کل عملکرد شوراها از اینکه بخشی از امورات شهر رو به دست مردم سپرده شده کار مطلوبی است ولی به شرط اینکه از مسیر و هدفی که تعیین شده خارج نشوند فقط هدفشان که همان توسعه و پیشرفت شهر است را دنبال کنند.

مهمترین موردی که بنده مشاهده کرده ام، این است که هدفمند کارها جلو نمی رفته و برنامه محور نبوده و اگر به این صورت پیشرفته باشیم که برنامه های دوره های پیشین را تکمیل کنیم و پیش بینی کنیم برنامه برای آیندگان و آیندگان بیایند برنامه های هردوره بعدیشان را تکمیل کنند قطعا شوراها به نقطه مطلوب می رسند.

موضوعی که باید مورد نظر مسؤولان هم باشد و گاها به فراموشی سپرده می شود، چیزی که ما عنوان می کنیم مورد شخصی نیست، بلکه حرف و نیاز مردم است و ما موظفیم آن مطالبه مردم را در جمع رسانه ها و محافل در موقعیت های مختلف، جلسات مختلف با نمایندگان دولت در شهرستان بیان و مطرح کنیم و این وظیفه ما است که مشکلات را پیگیری کنیم و به برنامه های توسعه محور آینده بیندیشیم موفق خواهیم بود.

مردم و حتی برخی نخبگان، نظر مثبتی به عملکرد شوراها ندارند. بنظر شما دلیلش چیست؟
بله گاهی مردم و نخبگان، از اینکه گاهی شوراها از مسیر اصلی شان خارج می‌شوند و به مواردی می پردازند که شاید وظیفه شان نباشد؛ یا شاید اصلا کمکی به توسعه شهر و روستایشان نمی کند، از دید مردم به این صورت است و همانطور که گفتم رویکرد برنامه محوری قطعا نظرات مردم را متفاوت می کند و باید برنامه مان نشان دهد در چه نقطه ای قرار داریم و قراراست به چه برنامه ای برسیم.
وقتی هم به نقطه ای رسیدیم باید به مردم بگوییم قرار بود به این هدف برسیم و الان به اینجا رسیدیم و آینده می خواهیم به آنجا برسیم و تحقق هم پیدا کنند گاها شورا ها ممکن است یک سری مسائل را مطرح کنند خارج از وظایفشان و خارج از ضوابطی که برایشان داده شده، از آن طرف تبدیل می‌شود به مطالبه مردم و توقع مردم و انتظار مردم و در نهایت یک کاندید وارد شورا می شود و آن چیزی که در زمان انتخاباتش وعده داده به مردم و ضوابط اجازه نمیدهد و آن اختیاراتش اجازه نمی دهد آنجا می رسد که مردم نسبت به آن فرد که این وعده ها را داده بدبین می‌شوند.
ما باید هم تراز امورات و ضوابطی که برایمان تعیین شده بر اساس آن به مردم وعده دهیم تا برنامه ها تحقق پیدا کند.

مهمترین عملکرد شورای شهر شما در یکسال اخیر چیست؟
مهم ترین عملکرد شورای ما این بوده که تکمیل طرح های باقی مانده و برنامه ریزی بر روی طرح های هدفمند را داشتیم که اکنون تقریبا ۱۰۰درصد در تکمیل طرح های گذشته موفق بوده ایم و ۵۰درصد طرح هایی که پیش بینی کردیم تا پایان دوره شورا تا الان تحقق پیدا کرده و امیدواریم که مابقی تا پایان دوره شورا محقق شود و تقدیم مردم شود.
مهمترین موضوعی که الان ما دنبال می کنیم، شهر اهرم از لحاظ موقعیت جغرافیایی به عنوان یکی از شهرهایی است که در شاهراه های استان قرار دارد ولی به دلیل عدم زیر ساخت مناسب نتوانسته تا الان از این شاهراه ها بهره مند شود.
ما دنبال این هستیم که شهر را از لحاظ جغرافیایی که طولی ست به یک شهر عرضی تبدیل کنیم و زیر ساخت های استفاده از شاهراه های که از کنار شهر ما می گذرد را فراهم کنیم.

مهمترین و اصلی ترین چالشی که در این دوره با آن مواجه بودید و یا همچنان هستید چیست و چه راهکاری برای حل این چالش دارید؟
اصلی ترین چالشی که تا امروز در شهر اهرم و شهرداری اهرم با آن مواجه بودیم، عدم وجود بسته های سر مایه گذاری و درآمد های پایدار شهری است، که از اول شروع شوراها تا الان به آن اندیشیده نشده است و اگر چنین چیزی تحقق پیدا نکند، درآینده مدیریت شهری اهرم قطعا به مشکل بر می خوریم و مهمترین موضوعی که نیاز است به آن پرداخته شود همین موضوع است که برای شهر اهرم بسته های سرمایه گذاری و برنامه های سرمایه گذاری در راستای ایجاد درآمدهای پایدار داشته باشیم.
نباید به سمتی برویم که مثلا یک حکم قضایی و یا یک بدهی پیمانکار باعث خلل در امورات شهری شود الان ما با این مورد مواجهیم.

یکی از وعده های انتخاباتی که اجرا کردید و یکی که نا حالا نشده اجرایی کنید بفرمایید.
پایان کوچه های خاکی از وعده های انتخاباتی ما بوده که به آن نزدیک شده ایم و قول می دهیم به مردم شریف شهر تا پایان دوره این را محقق کنیم.
در زمینه گردشگری و توسعه گردشگری شهر نیز پتانسیل و موقعیت های مختلف را دارد باز به همان صورت که بحث موقعیت جغرافیایی و عدم زیر ساخت ها را داشتیم جهت استفاده از آن ها ما موقعیت گردشگری بسیار مطلوبی نسبت به سایر جاهای استان و شهرهای استان داریم به استثنا موقعیت گردشگری دریا موقعیت هایی در این شهر وجود دارد که کمتراز زمینه گردشگری دریا نیست، ولی باز هم به دلیل عدم زیر ساخت لازم، تا الان آن چیزی که ما می خواستیم، به نقطه مطلوب نرسیدیم و با وجود اینکه روی آن کار کردیم اما راضی نیستیم و باید به نقطه مطلوب برسد.
همراهی و سرمایه گذاری و دور اندیشی مردم در این زمینه بسیار کمک می کند، یعنی مردم در زمینه گردشگری بیایند و در کنار شورا و شهرداری قرار بگیرند و سرمایه گذاران چه کوچک و چه بزرگ شهر بیایند و آن زیر ساخت ها را بخشی از آن در دست مردم و به صورت خصوصی تامین شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1403/02/11 - 14:03
0
0
انشالله..مؤید و منصور باشید.. تلاش بیشتری نیاز هست .. یاد و خاطره حضور شما در کنار آیت الله العظمی رئیسی را گرامی می داریم
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • مدرسه؛ جایی برای دیدن انسان‌ها
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • گشت مشترک نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • «دره لاک‌پشت‌ها» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • زلزله ۳.۱ ریشتری در نورآباد فارس
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • .: عرفان حدود 8 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 16 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 18 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 22 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 23 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 26 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 26 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 28 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...