امروز: چهارشنبه 29 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 دي 1402 - 09:24

اتحادخبر:لیگ برتر بسکتبال در جریان است و تیم ملی هم باید در انتخابی کاپ آسیا شرکت کند با این حال سرمربی این تیم در ایران حضور ندارد، موضوعی که یک کارشناس نبود برنامه مشخص را دلیل آن عنوان می‌کند.

 

اتحادخبر:لیگ برتر بسکتبال در جریان است و تیم ملی هم باید در انتخابی کاپ آسیا شرکت کند با این حال سرمربی این تیم در ایران حضور ندارد، موضوعی که یک کارشناس نبود برنامه مشخص را دلیل آن عنوان می‌کند.

بررسی غیبت دمیر در بسکتبال ایران/نه برنامه داده نه برنامه گرفته

به گزارش مهر، فصل جاری مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه های کشور با انجام ۶۶ بازی به پایان نیم فصل رسیده و از روزهای آینده هم وارد مرحله برگشت می شود. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال اما دو سه بازی این رقابت ها را بیشتر از نزدیک ندیده است.

این مربی ترکیه ای بعد از پایان کار تیم ملی در بازی های آسیایی که با کسب جایگاه غیرقابل قبول پنجمی همراه بود از همراهی شاگردانش در بازگشت به ایران امتناع کرد و به ترکیه بازگشت. او اوایل آذر و در حالیکه لیگ برتر به نیمه رسیده بود به ایران سفر کرد و بعد از دو هفته هم کشورمان را مجدد ترک کرد.

دمیر طی مدت حضور در ایران در دو نشست کمیته فنی شرکت کرد تا در بررسی ها برای ارزیابی عملکرد تیم ملی در جام جهانی و بازی های آسیایی مشارکت داشته باشد. در این فاصله او دو سه دیدار لیگ برتر در تهران و شمال را از هم نزدیک تماشا کرد و سپس ترک ایران کرد.

سرمربی تیم ملی بسکتبال وقتی به کشورش بازگشت که لیگ برتر همچنان در جریان بود و اتفاقا به دیدارهای مهمی هم رسیده بود. دیدارهایی که فرصتی خوب برای ارزیابی بازیکنان بود به خصوص که تیم ملی باید به زودی تشکیل اردو بدهد تا برای حضور در رقابت های انتخابی کاپ آسیا آماده شود.

در چارچوب مرحله نخست انتخابی کاپ آسیا، تیم ملی بسکتبال ۴ اسفند در تهران به مصاف قطر می رود سپس راهی هند می شود تا ۷ اسفند با تیم ملی این کشور دیدار داشته باشد. به همین منظور قرار است از اواخر بهمن اردوی تیم ملی بسکتبال آغاز شود با این حال هاکان دمیر در هفته های اخیر در ایران حضور نداشت تا با تماشای لیگ برتر به شناخت دقیق تری از بسکتبال ایران و بازیکنان دست پیدا کند.

«غیبت سرمربی تیم ملی بسکتبال در زمان برگزاری لیگ برتر و در آستانه تشکیل اردوی این تیم» موضوع گفت و گوی خبرنگار مهر با علی توفیق از مربیان و کارشناسان بسکتبال بود.

بررسی غیبت دمیر در بسکتبال ایران/نه برنامه داده نه برنامه گرفته

حضور سرمربی از دو حیث قابل تامل است

وی در این زمینه با طرح این پرسش که «حضور ۲۴ ساعته دمیر در ایران واقعا چه سودی می تواند داشته باشد؟»، گفت: حضور سرمربی تیم ملی در کشور از دو حیث قابل تامل است، یکی تماشای از نزدیک دیدارهای لیگ برتر و ارزیابی وضعیت بازیکنان و دیگری رسیدگی و اجرای برنامه های جانبی که یا خود ارائه گر آنها باید باشد یا فدراسیون و سازمان تیم های ملی طراحش بوده اند.

نه دمیر برنامه دارد و نه فدراسیون و سازمان تیم های ملی

توفیق خاطرنشان کرد: در مورد بخش دوم اصلا برنامه ای در کار نیست. نه خودِ دمیر برنامه ای برای تیم ملی یا هر تیم و بخش دیگری ارائه داده و نه فدراسیون و سازمان تیم های ملی برنامه ای مشخص کرده اند که او مجری آن باشد. حداقل تا آنجا که ما می دانیم هیچ برنامه ای وجود ندارد که اگر غیر از این بود حتما نتیجه آن را می دیدیم.

تماشای بازی ها به صورت مجازی هم ممکن است

کارشناس بسکتبال با اشاره به تماشای دیدارهای لیگ برتر تصریح کرد: با این حساب حضور دمیر در ایران تنها به تماشای بازی های لیگ می گذشت که آنهم به صورت مجازی قابل انجام است. با وجود فضای مجازی، پخش مستقیم و ... تماشای بازی ها قابل انجام است.

حضور در سالن با تماشای مجازی قابل مقایسه نیست

وی در عین حال تاکید کرد: البته که نتیجه حضور در سالن با تماشای تلویزیونی یا مجازی بازی ها قابل مقایسه نیست. وقتی در سالن حضور داریم مسائلی به چشم می آید که با گزارش تلویزیون قابل رصد نیست اما به هر حال قابل انجام است.

بررسی غیبت دمیر در بسکتبال ایران/نه برنامه داده نه برنامه گرفته

باید برای نگه داشتن دمیر بهانه تراشی می شد

این مربی بسکتبال تاکید کرد: با این شرایط و وقتی تماشای بازی ها و ارزیابی بازیکنان از طریق فیلم و گزارش ها و شبکه های مجازی قابل انجام شود، به غیبت دمیر خیلی ایراد وارد نیست. باید دلایل دیگری برای حضور این مربی در کشور در نظر گرفته می شد که وجود ندارد، دلایلی مانند برگزاری دوره آموزشی، کمک به تیم های پایه و ... .

چرا باید به دنبال حضور سرمربی باشیم؟

توفیق با تاکید بر اینکه برنامه و فرآیندی نیست که با استناد به آن بگوییم بودن هاکان دمیر خوب است و نبودنش باعث عقب افتادگی می شود، خاطرنشان کرد: سرمربی تیم ملی خودش باید برنامه ای ارائه می کرد یا فدراسیون و سازمان تیم های ملی برنامه ای ارائه می کرد. سپس حضور و غیاب سرمربی تیم ملی کنترل می شود. وقتی برنامه ای نیست، چرا باید به دنبال حضور او باشیم.

انتخابی کاپ آسیا به اندازه جام جهانی و بازی های آسیایی سخت نیست

این کارشناس بسکتبال که پیش از این دبیر فدراسیون بود در بخش دیگری از این گفت و گو در مورد برنامه پیشنهادی برای تیم ملی به گونه ای که در انتخابی کاپ آسیا موفق تر از جام جهانی و بازی های آسیایی عمل کند، گفت: این رویدادها کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. جام جهانی رویدادی بزرگ و سنگین و مشکل است. بازی های آسیایی هم سخت بود اما نه به اندازه جام جهانی. بازی با فیلیپین را در هانگژو از دست دادیم، حتما اگر آن نتیجه رقم نمی خورد جایگاه بهتری می گرفتی اما به هر حال در بسکتبال همین ثانیه ها و اختلاف امتیازها تعیین کننده هستند.

دیدارهای بحرانی در پیش نداریم

توفیق تصریح کرد: تیم های حاضر در انتخابی کاپ آسیا اصلا در حد جام جهانی نیستند. در پنجره نخست باید با قطر و هند دیدار کنیم که بعید است نگران کننده و بحرانی باشد. البته هند میزبان است، کاروان هند هم در بازیهای آسیایی بهتر از ایران بود. این موضوع در مجموع نگران کننده است اگرچه بازهم بعید می دانم در بسکتبال با وجود بازیکنان خوبی که داریم هند خطری برای ما داشته باشد البته به شرط تمرین منظم و دور بودن از آسیب.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • پیام مدیرعامل جم‌پیلن به مناسبت بیست‌ودومین سالروز تأسیس؛ خانواده بزرگ جم‌پیلن آینده را می‌سازد
  • آیین تجلیل از کادر درمان و پرستاران آریاساسول برگزار شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • مشکلات جزیره شیف و عالی‌شهر بررسی شد
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • فرماندار دشتی: پیشگیری در اولویت فعالیت‌های پدافندغیرعامل شهرستان باشد
  • دریا باید به موتور محرکه اقتصاد، اشتغال پایدار و رفاه مردم استان تبدیل شود
  • آخرین فرصت ثبت‌نام افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا امشب
  • بازنشستگان تامین اجتماعی منتظر واریز معوقه اردیبهشت نباشند!
  • پیام تبریک پزشکیان در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در آمریکا
  • تکمیل پروژه‌های ورزشی بوشهر به ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد؛ سرانه اختصاصی ورزش استان ۸۴ سانتی‌متر است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • از پلاک خودروهای منطقه آزاد بوشهر رونمایی شد
  • از ولایتی تا عراقچی!
  • پیگیری میدانی مطالبات دالکی؛ از آسفالت راه نخیلات تا اجرای ۳۵۰ انشعاب آب
  • سهم همه مردم بوشهر از سفره اقتصادی منطقه آزاد باید محقق شود
  • سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان می‌بازند؛ خودروهای ایمن باید جایگزین شوند
  • «پیام سپاس و خداحافظی سروش گرمسیری‌نژاد از دشتستان / آغاز خدمت در معاونت دفتر فنی استانداری بوشهر»
  • سامانه آشکارساز ایکس‌ری درایست‌وبازرسی شهید صلاحی دشتستان افتتاح شد
  • سه گزینه احتمالی برای هدایت منچستریونایتد؛ کونته نزدیک به نیمکت
  • وعده قلعه‌نویی به مردم؛ در جام ملت‌ها بهتر از جام جهانی خواهیم بود
  • اتفاق تلخ در لاس وگاس آمریکا؛ فرنگی کار ایران روی تشک نمی‌رود
  • صدرنشینی پارس جنوبی در لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • باکتری‌های روده ممکن است میزان کالری دریافتی بدن را تغییر دهند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • گردشگری می‌تواند زنجیره گسترده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی را فعال کند
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 7 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 10 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 17 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 22 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 22 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 22 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 23 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 23 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 30 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...