- آغازِ پایانِ نرخ ارز نیما از امروز
- گذری بر برگزاری کارگاه آموزش مسائل حقوقی در فوتبال؛ گلوگاههای «ویلموتس»گیتها بسته شود
- برگزاری تمرین تیم فوتبال نوجوانان با حضور مهمانان ویژه
- استقلالی ها دست از اعتصاب برداشتند
- جایگاه مهدی طارمی در لیست اروپایی اینتر به خطر افتاد
- حسرت بزرگ ملوان مقابل تراکتور
- پزشکیان به سازمان برنامه و بودجه رفت
- اسد بین ایران و روسیه گیر کرده بود
- اشاره ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ایران
- تاکید رئیسجمهور بر پایش آموزش عالی و ورود دانشگاهها به نسل سوم و چهارم
اتحادخبر: مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: اگر صنعت غذا به جای خام فروشی پالایشگاهها را راهاندازی کند بسیاری از مشکلات در این صنعت حل خواهد شد.
اتحادخبر: مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: اگر صنعت غذا به جای خام فروشی پالایشگاهها را راهاندازی کند بسیاری از مشکلات در این صنعت حل خواهد شد.
فرامرز خدائیان عصر چهارشنبه ۲۱ تیرماه در گردهمایی فعالان صنعت غذا در جنوب کشور که در قالب همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا برگزار شد، اظهار کرد: صنعت غذا به عنوان یک صنعت پیشرو در کشور میدرخشد و از جایگاه ویژهای بهره میبرد؛ اگر صنعت غذا را از جنبههای مختلف بررسی کنیم متوجه اهمیت آن در ابعاد مختلف جامعه خواهیم شد.
او ادامه داد: در بُعد اشتغال تعداد بسیاری از هموطنان در این صنعت مشغول به کار هستند. در واقع کشور ایران از بیش از ۱۵ هزار شرکت غذایی و نزدیک به پنج هزار کارخانه بهره میبرد. حدود چهار میلیون نفر در کشور در این صنعت مشغول به کار هستند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد کشورهای دنیا محصولات غذا و فرآوردههای غذایی ما را دریافت میکنند، گفت: از جنبههای مختلف میتوان صنعت غذا را بررسی کرد. اما مهمترین قسمت صنعت غذایی در امنیت غذاست. امنیت غذا بدین معناست که غذا سالم و به اندازه کافی باشد.
خدائیان اضافه کرد: وقتی به گذشته نگاه میکنیم متوجه خواهیم شد افول و ظهور بسیاری از کشورها و اهمیت بسیاری از تمدنها به امنیت غذا در آن کشورها و تمدنها برمیگردد.
او افزود: روزانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت دنیا اضافه میشود و هرشب ۸۲۰ میلیون نفر گرسنه به رختخواب میروند. حدود یک میلیارد نفر فقر ویتامین D و نصف جمعیت جهان کمبود آهن دارند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یادآور شد: تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان به حدود ۹ میلیارد میرسد؛ حدود ۲۲ درصد از کودکان زیر پنج سال به دلیل فقر غذایی دچار کوتاه قدی شدند و اگر بخواهیم غذای ۵۰ سال آینده را تأمین کنیم باید غذایی به اندازه ۱۰ هزار سال قبل تولید کنیم.
خدائیان با اعتقاد به اینکه در عصر حاضر و در آینده با کاهش امنیت غذا مواجه خواهیم شد، گفت: باید به ارکان امنیت غذا توجه کنیم و نقش صنعت غذا را در این ارکان ببینیم. در حال حاضر از چهار رکن در امنیت غذایی بهره میبریم.
او بیان کرد: در واقع از چهار رکن فراهمی غذا، دسترسی غذا، سلامت و ثبات و تاب آوری غذا برخوردار هستیم. در بخش فراهمی، صنعت غذا جایگاه ویژه دارد و ۳۰ درصد از محصولات غذایی دچار ضایعات میشوند و اگر صنعت ما به خوبی این کار را انجام دهد میتواند بسیاری از مشکلات غذا را حل کند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: اگر صنعت غذا به جای خام فروشی پالایشگاهها را راهاندازی کند بسیاری از مشکلات در این صنعت حل خواهد شد. در حال حاضر پالایشگاههای غلات را داریم؛ ما میتوانیم پالایشگاه شیر هم داشته باشیم.
خدائیان گفت: امروزه تمام غذاها به صورت پالایشگاه درآمدهاند و اگر بتوانیم شیر را از حالت خام فروشی خارج کنیم و محصولات مانندکره و پنیر و فرآوردههای شیر را تولید کنیم بسیاری از مشکلات صنعت غذا حل میشود.
او یادآور شد: صنعت غذا در بحث اشتغالزایی، افزایش قدرت خرید و اقتصاد خانواده تأثیرگذار است و اما مهمترین رکن امنیت غذا سلامت غذا ست. از سال ۲۰۱۸، هفت ژوئن هر سال روزی به نام روز ایمنی غذا نامگذاری و تمام ذهن و افکار به ایمنی غذا معطوف شده تا از این طریق ایمنی غذا تضمین شود. صنعت غذا در این زمینه نقش بسزایی دارد. امسال هم روز جهانی غذا با شعار جهانی «استانداردهای غذایی، زندگی انسانها را نجات میدهد» برگزار شده است.
خدائیان با بیان اینکه ۲۰۰ بیماری از طریق غذا به انسان منتقل میشود گفت: هر ساله ۶۰۰ میلیون نفر به وسیله غذا بیمار میشوند و ۱۰۰ میلیارد دلار هر ساله صرف مشکلات ناشی از بیماریهای غذایی میشود.
او عنوان کرد: باید بتوانیم از طریق تکنولوژی نوین، بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی و هوش مصنوعی استفاده کنیم و شرایط مناسب را برای ایمنی غذا فراهم کنیم.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: باید بتوانیم امنیت غذا و منابع را به خوبی مدیریت کنیم تا امنیت پایدار غذا را برای نسل آینده ایجاد کنیم.
خدائیان اضافه کرد: در حال حاضر با کمبود شیرخشک نوزاد مواجه نیستیم؛ ما بیشتر از سالهای گذشته شیر خشک تولید کردهایم اما به دلیل ارز قیمت آن پایین آمد. متأسفانه تعداد محدودی قاچاق معکوس انجام میشود.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اگر صنعت غذای کشور به خوبی فعالیت کند و مواد اولیه مورد نیاز را با پالایشگاه شیر تولید کند شیر خشک ثبات خواهد داشت و با مشکل مواجه نمیشود. به طور کلی میتوان گفت صنعت غذایی کشور صنعت غذایی خوبی است و از جایگاه ویژهای در میان صنایع برخورداراست.
قوانین مجلس برای مانعزدایی از واحدهای تولیدی
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: در کمیسیونهای جهش تولید و برنامه و بودجه تلاش بر این بوده که بسترها و زمینههای مناسبی را برای فعالیت بیشتر در حوزه تولید فراهم کنیم؛ در کمیسیون جهش تولید با تصویب قانون اصلاح ماده یک و ۷ اصل ۴۴ قانون اساسی و همچنین قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کارها سعی کردهایم در زمینه مانعزدایی از واحدهای تولیدی تلاش کنیم.
جعفر قادری ادامه داد: تلاش شده تا از طریق نظارتهای پسینی عمل نظارت تعطیل نشود ولی سرعتی را در انجام کارها و فعالیتها داشته باشیم. خوشبختانه بر اساس اطلاعاتی که وزارت اقتصاد داده تاکنون حدود ۶۸درصد از کسب و کارها کمتر از ۲۴ یا ۴۸ ساعت با بارگذاری مدارک مجوزشان صادر شده است.
او بر ضرورت تصویب قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها تأکید کرد و گفت: این قانون در دستورکار مجلس است. ماده اول این قانون تصویب شده و قرار است هفته آینده ادامه تصویب این قانون در مجلس پیگیری شود.
این نماینده مجلس اضافه کرد: در زمینه بازار سرمایه و استفاده از منابع خارجی با بهرهگیری از تضمینهای دولتی، تضمینهای شرکتی و بانکی ظرفیتهای خوبی ایجاد شده است. در بحث آژانسهای تحت سرمایه گذاری خارجی و در زمینه استفاده از آوردهها و داشتههای سرمایه گذاران هم کارهای خوبی در این طرح پیشبینی شده و امیدواریم تا هفته آینده بتوانیم این طرح را در مجلس مصوب کنیم.
قادری بیان کرد: در کمیسیون برنامه و بودجه هم طرحی را مصوب کردیم و درصد هستیم این مصوبات را در قالب لایحه الحاق به قانون تبدیل کنیم. همچنین بحث راهاندازی شهرکهای صنفی، تولیدی، توزیعی و صنفی خدماتی و اعطای تسهیلات برای آنها را دنبال میکنیم و در تلاش هستیم مزایایی که برای شهرکهای صنعتی دولتی در نظر گرفتهایم برای شهرکهای صنعتی غیردولتی هم قایل شویم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در تلاش هستیم تا شرایطی برای توسعه شهرکهای مختلف از جمله شهرکهای گلخانهای فراهم کنیم. امیدواریم بتوانیم ظرفیتهای ایجاد و این فرصت را فراهم کنیم تا بخش خصوصی فعالتر و با امکانات بیشتری در حوزههای مختلف اقتصادی ورود کند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جهت گیری مجلس به این سمت بوده که اگر جایی مزاحمتها یا خلأ قانونی وجود دارد را پر کند. در شرایط کنونی که طرحها و قوانین مختلف از جمله قانون طرح تأمین مالی و زیرساخت ها در دستورکار مجلس است جای بسی خوشحالی است که از پیشنهادات مشخص فعالان اقتصادی در این زمینه بهره ببریم.
تازه ترین خبرها
- آغازِ پایانِ نرخ ارز نیما از امروز
- گذری بر برگزاری کارگاه آموزش مسائل حقوقی در فوتبال؛ گلوگاههای «ویلموتس»گیتها بسته شود
- برگزاری تمرین تیم فوتبال نوجوانان با حضور مهمانان ویژه
- استقلالی ها دست از اعتصاب برداشتند
- جایگاه مهدی طارمی در لیست اروپایی اینتر به خطر افتاد
- حسرت بزرگ ملوان مقابل تراکتور
- پزشکیان به سازمان برنامه و بودجه رفت
- اسد بین ایران و روسیه گیر کرده بود
- اشاره ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ایران
- تاکید رئیسجمهور بر پایش آموزش عالی و ورود دانشگاهها به نسل سوم و چهارم
- امضای تفاهمنامه حقوقی مابین هیئت ووشو و کمیته حقوق ورزشی استان بوشهر
- ۵ مدال رنگارنگ نمایندگان استان بوشهر در رقابت های بین المللی هانمادانگ
- قضاوت داوران بوشهری در رقابتهای بینالمللی تکواندو
- بوشهر سرزمین طلایی برای کشاورزی؛ لزوم ایجاد شهرکهای شیلاتی و گلخانهای
- بازخوانی حرف های بشار اسد در ابتدای ریاست جمهوری: من از کسانی که قدرت را فقط برای خود می خواهند نیستم / به مردم سالاری اعتقاد دارم و به مخالفانم گوش می دهم
- آمریکا برادر ناتنی خالد مشعل را از زندان آزاد کرد
- چرا باید مصرف روغنهای نباتی را حذف کنیم؟
- فرمانده سپاه بوشهر: محتوای دفاع مقدس در فضای مجازی تقویت شود
- معاون محیط زیست: بسیاری از گونههای زیستی خلیج فارس در معرض انقراض قرار دارد
- اسیدهای چرب ضروری کدامند و مصرف آنها چگونه میتواند بدن انسان را در برابر سرطان مقاومتر کند؟
- 🎥ویدیو/شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی(32)
- توصیه هایی برای داشتن یک رژیم غذایی سالم در فصل سرما
- آمار جذاب موسیمانه در استقلال
- چرا شوره سر ایجاد میشود؟؛ راه درمان
- از هر پنج نفر بیش از یک نفر به عفونت مقاربتی درمانناپذیر مبتلا است
- همه چیز در مورد یک هشتم نهایی جام حذفی/فینال زودرس در راه است؟
- شمارش معکوس برای رونمایی از چهره جذاب هیئت مدیره استقلال
- بیماری هایی که مسبب آن آلودگی هواست
- بهترین بازیکنان سال 2024 جهان را بشناسید
- پاسخ به یک سوال که این روزها پرتکرار شده؛ باقیمانده برنج پخته را میتوان خورد؟
- فرد مفقود شده در ارتفاعات تنگ بنیون خاییز نجات یافت
- به خاک و خون کشیده شدن فلسطینیان در غزه
- سناتور آمریکایی: هنوز زود است درباره برداشتن تحریمهای سوریه سخن بگوییم
- پایان کار شهداب ایران با شکست برابر آرژانتین
- تیم فوتسال مقاومت استان همدان صدر نشین جدول را در گرگان متوقف کرد
- امام جمعه دشتستان: شایسته سالاری در انتصابات رعایت شود
- وضعیت تیمملی واترپلو ایران قبل از کاپ جهانی/ تلاش برای درخشش در قهرمانی آسیا
- مجموعههای وزارت نفت از ورود پسابهای آلوده به دریا جلوگیری کنند
- حوادث سوریه چیزی از ارزش فداکاری شهدای مدافع حرم کم نمیکند
- فال روزانه 1403/9/24
- عناوین روزنامههای امروز1403/09/24
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/09/24
- دومین فستیوال کشوری اسبان اصیل ایرانی در دشتستان برگزارشد/تصاویر اختصاصی
- ۱۲ هزار مددجوی فارسی در صف دریافت حق پرستاری
- ۴۰۰ داوطلب سلامت در شهرستان دشتستان فعالیت دارند
- اجرا طرحهای برقرسانی در بوشهر با ۳۰۰۰ میلیارد تومان
- اراضی ۶۰ متری حریم دریا در ساحل بوشهر تعیین تکلیف شود
- این گیاهان و میوهها برای درد خوب هستند
- علائم و علل کمبود ویتامین آ (A)
- بهترین زمان خوابیدن و بیدار شدن از نظر طب سنتی