امروز: يکشنبه 07 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 تير 1402 - 07:56
در سه ماهه نخست سال انجام شد؛

اتحادخبر:  رئیس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: طی سه ماه اول امسال ۱۳هزار نفر در ۲ بخش سرپایی و بستری از خدمات تشخیصی – درمانی بخش تصویربرداری بیمارستان شهید گنجی برازجان برخوردار شده‌اند. دکتر امین آزاد فر بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه ۱۴۰۲، تعداد ۱۳ هزار و ۱۸۵ نفر از مردم و...

اتحادخبر:  رئیس بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: طی سه ماه اول امسال ۱۳هزار نفر در ۲ بخش سرپایی و بستری از خدمات تشخیصی – درمانی بخش تصویربرداری بیمارستان شهید گنجی برازجان برخوردار شده‌اند.

ارائه خدمات تصویربرداری به ۱۳ هزار بیمار در بیمارستان برازجان

به گزارش مهر، دکتر امین آزاد فر بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه ۱۴۰۲، تعداد ۱۳ هزار و ۱۸۵ نفر از مردم و بیماران در دو بخش سرپایی و بستری از خدمات تشخیصی – درمانی بخش تصویربرداری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان برخوردار شده‌اند.

رئیس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان گفت: از این تعداد، ۶ هزار و ۶۲۰ نفر به‌صورت بیمار سرپایی و ۶ هزار و ۵۶۵ نفر هم به‌عنوان بیمار بستری در این بیمارستان و سایر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شهرستان‌های هم‌جوار از خدمات تصویربرداری بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان استفاده کرده‌اند.

آزاد فر ضمن اشاره به بازدید اخیر کارشناسان اعتباربخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اظهار داشت: مرکز خدمات تصویربرداری بیمارستان که شامل بخش رادیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی، سی‌تی‌اسکن و ام آر ای است مورد ارزیابی دقیق و موشکافانه بازرسان اعتباربخشی قرار گرفت که خوشبختانه تمامی دستگاه‌ها مستقر در واحدها و بخش‌های خدمات تصویربرداری بیمارستان و همچنین فرایندهای اجرایی مطلوب و مورد رضایت بوده و توانست نمره قابل‌قبول و مطابق با استانداردهای وزارتخانه را دریافت دارد.

وی با اطمینان دادن به مردم و بیماران گرامی در خصوص مطابقت خدمات ارائه شده به آن‌ها با استانداردهای وزارت بهداشت و درمان افزود: بی‌شک تلاش و زحمات همکاران پزشکان متخصص رادیولوژی، پرسنل و کارشناسان خدوم رادیولوژی شاغل در مجموعه خدمات تصویربرداری بیمارستان در ایجاد محیطی مطلوب و مطابق با استانداردهای خدمات تصویربرداری جهت ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب به مردم و بیماران محترم، جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

رئیس بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان تصریح کرد: تمامی خدمات مختلف بخش خدمات تصویربرداری به غیر از ماموگرافی به دو صورت خدمات سرپایی و بستری به مراجعین ارائه می‌شود و مراجعین و بیماران عزیز می‌توانند با مراجعه به بخش‌های مزبور و دریافت نوبت، در موعد مقرر خدمات تشخیصی را در شیفت‌های صبح و عصر و بعضاً در موارد اورژانسی در شیفت شب دریافت دارند.

آزاد فر در ادامه به شرح تفصیلی خدمات تصویربرداری بیمارستان در بخش‌های مختلف به دو صورت بستری و سرپایی پرداخت و اضافه داشت: در سه‌ماهه نخست امسال بخش‌های مختلف خدمات تصویربرداری اعم از رادیولوژی (۳ هزار و ۴۴۲ بیمار سرپایی و ۲ هزار و ۱۸۱ بیمار بستری)، سونوگرافی (۶۶۳ بیمار سرپایی و ۹۴۵ بیمار بستری)، سی‌تی‌اسکن (۹۸۵ بیمار سرپایی و ۳ هزار و ۲۹۹ بیمار بستری)، ام آر ای (هزار و ۴۵۲ بیمار سرپایی و ۱۴۰ بیمار بستری) و ماموگرافی ۷۸ بیمار به‌صورت سرپایی خدمات مزبور را دریافت داشته‌اند.

وی اشاره داشت: مردم و مراجعین در بیمارستان شهید صادق گنجی خدمات مهم تشخیصی – درمانی را با تعرفه دولتی و همچنین قرارداد با بیمه‌های مختلف پایه اعم از سلامت، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و…، همچنین بسیاری از بیمه‌های تکمیلی دریافت می‌کنند، لذا از نظر میزان پرداختی از جیب بیمار این خدمات را نسبت به بخش‌های خصوصی بسیار مناسب‌تر دریافت می‌دارند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تفاهم‌نامه بنیاد بین‌المللی غدیر و دانشگاه پیام نور استان بوشهر
  • ضرورت انتقال تجربه و تقویت زیرساخت‌های پایدار جزیره خارگ
  • طرح آشکارسازی موتورسیکلت‌ها در راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • کودک ۸ ساله مشهدی ناجی چندین بیمار نیازمند عضو شد
  • زیستگاه‌های طبیعی در استان بوشهر تقویت شود
  • كارکنان پالایشگاه اول پارس جنوبی سواحل نایبند از توابع شهرستان عسلویه را پاکسازی کردند
  • درخشش ورزشکار پازارگاد در مسابقات بین المللی کارگری تایلند
  • اضافه شدن یکدستگاه خودرو سنگین آتش نشانی و یکدستگاه خودرو حمل متوفی جدید به ناوگان موتوری شهرداری آب پخش
  • ایجاد محیط امن در پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی لازمه تولید پایدار است
  • 🎥ویدیو/شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی(38)
  • بازاریان گناوه مطالبات و خواسته‌های صنفی خود را با ارائه راهکار بیان کنند
  • «پتروفرهنگ» پرچمدار حمایت از تولید داخل در صنعت پتروشیمی است
  • گل‌دهی خارج از فصل نخل‌ها در بوشهر؛ تولید و کیفیت محصول در معرض تهدید
  • کشتی استقلال به بندر انزلی رسید
  • افتتاح اتاق نوآوری پتروشیمی زاگرس در دانشگاه امیرکبیر
  • آیین تکریم و معارفه فرماندار دشتستان/تصاویراختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون اقتصادی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • خود را اصلاح طلب مقید به نظام و رهبری می دانم
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • مراسم پنجمین سالگرد و رونمایی از اِلِمان فاخر سردار شهید سلیمانی برگزار شد/تصاویر
  • بدرود؛ فرماندار غیر رسانه ای!
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1326
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1327
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1325
  • بذل و بخشش ۵۰۰ میلیون دلاری عربستان برای دولت خودخوانده یمن
  • افتتاحیه دومین نمایشگاه ایران پتروکم در جزیره کیش / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • اشتغال بومیان در پارس جنوبی ساماندهی شود
  • عملکرد فرمانداران بر محور وفاق خواهد بود
  • .: عبدالله حدود 10 ساعت قبل گفت: سلام من عرض تسلیتم ...
  • .: احمد زارعی حدود 24 ساعت قبل گفت: شهرستان جم مهد فرهنگ ...
  • .: فاضل 1 روز قبل گفت: رسانه اصلاح طلبان چرا ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 2 روز قبل گفت: پیر شدیم و چقد ...
  • .: علیخانی حدود 2 روز قبل گفت: امید عزیز، درود. روح ...
  • .: بیمارستان شهید گنجی حدود 3 روز قبل گفت: این عمل قبلن هم ...
  • .: جمشید حدود 4 روز قبل گفت: درود امید جان.ضمن عرض ...
  • .: علی حدود 4 روز قبل گفت: درود به دکتر عزیز ...
  • .: مصطفی محمدی حدود 4 روز قبل گفت: باعث افتخار است🙏 ان ...
  • .: رسول تابع حدود 4 روز قبل گفت: روح مادرتان قرین رحمت ...