امروز: شنبه 06 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 فروردين 1402 - 11:38
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس خبر داد:

 

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از تشکیل "کمیته ویژه رشد تولید" در این شرکت در راستای شعار سال خبر داد.

 

 

 

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از تشکیل "کمیته ویژه رشد تولید" در این شرکت در راستای شعار سال خبر داد.

تشکیل کمیته ویژه برای پیگیری رشد تولید در شهرک‌های صنعتی فارس

 

سید مصطفی هاشمی در نخستین جلسه این کمیته که با حضور معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد. با بیان اینکه شعار امسال توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است، گفت: امسال پانزدهمین شعار سال معظم له با رویکرد اقتصادی است و نام گذاری‌های شعار سال در دهه اخیر، تماما بر موضوع «تولید» و «اقتصاد » تاکید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، او با اشاره به اینکه انتخاب شعار «مهار تورم و رشد تولید» با هدف بسیج امکانات و ظرفیت‌های کشور در راستای ایحاد بهبود و تحول در فضای جامعه انجام می‌شود، گفت: مهار تورم و رشد تولید از جمله مطالباتی است که در طی سنوات گذشته همواره در بیانات رهبر معظم انقلاب اشاراتی مستقیم و غیرمستقیم بدان وجود داشته اما انتخاب آن برای سال ۱۴۰۲ نشان دهنده اولویت دار شدن آن به جهت ملاحظاتی خاص در مقطع کنونی کشور است و ارتقای تولید بیشتر بر پایه استفاده از توان و ظرفیت داخلی و در راستای تلاش حداکثری از سوی سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و در کل همه مردم برای پیشروی اقتصاد است و در این زمینه نقش شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز مهم است.

هاشمی با اشاره به وظایف ورسالت شرکت شهرک‌های صنعتی در ایجاد و فراهم کردن بسترها و زمینه‌های جذب سرمایه گذار، عنوان کرد: به هر میزان که بتوانیم ظرفیت‌های این بخش را ارتقا دهیم از انحراف سرمایه به بخش‌های غیرمولد سوداگرانه و واسطه گری که آسیب‌های بیشتری به اقتصاد کشور وارد خواهد ساخت، جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه با اشاره به تلاش‌های انجام شده در سال گذشته برای اجرای طرح‌های توسعه و تکمیل زیرساخت ها و طرح توسعه شهرک‌های صنعتی تقاضامحور به ویژه شهرک صنعتی بزرگ شیراز، گفت:در سال گذشته و با اجرای برنامه تحولی ، ریل گذاری مناسبی انجام شدکه امیدواریم با تداوم فعالیت‌ها و بسیج امکانات بتوانیم امسال به نحو بهتری پاسخگوی سرمایه گذاران جدید و نیز صنعتگران و تولید کنندگان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان باشیم.

او تصریح کرد: در سال گذشته با حمایت‌های ویژه معاون محترم وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ،استاندار فرهیخته فارس و همراهی نمایندگان معزز استان در مجلس شورای اسلامی و نیز همکاری دستگاه‌های اجرایی استان، موفق شدیم اقداماتی در حوزه تکمیل و توسعه زیرساخت‌ها و نیز اجرای طرح‌های توسعه‌ای به سرانجام برسانیم که برخی از آنها در ۱۰سال اخیر منحصر به فرد بوده است.

هاشمی، تامین بخشی از کسری آب شهرک صنعتی بزرگ شیراز، اجرای طرح توسعه در این شهرک صنعتی، انعقاد قرارداد استفاده از پساب استاندارد تصفیه خانه شهر شیراز، انعقاد قرارداد ساخت پست برق شهرک صنعتی سروستان ۲،اجرا و تامین زیرساخت ها در شهرک صنعتی دارویی ،آماده سازی فاز ششم شهرک صنعتی بزرگ شیراز،آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی برمشور را از اقدامات مهم سال گذشته اعلام کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال گذشته با عنوان “تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” نیز واگذاری زمین با شرایط ویژه به ۳۱شرکت دانش بنیان تولید محور انجام و حمایت‌های خوبی در راستای کمک به دانش بنیان شدن ۱۰واحد انجام شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود:امسال نیز در سال دوم اجرای برنامه تحولی ،نیز امیدواریم ضمن ارتقاء جایگاه شهرک‌های صنعتی در توسعه صنعتی و اقتصادی استان، با بهره گیری از ظرفیت‌های تخصصی و توسعه‌ای این مجموعه در مسیر خدمت به سرمایه گذاران، صنعتگران و فعالان صنعتی و تولیدی گام‌های بلند و استواری در تحقق رشد تولید برداریم و با حرکت در مسیر اهداف تعیین شده در برنامه تحولی این شرکت، اهتمامی شایسته داشته باشیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مذاکره با شیطان
  • بازدید میدانی «محمد زین العابدین» معاون نظارت و راهبری فنی پتروفرهنگ از شرکت های مستقر در استان بوشهر/ تصاویر
  • استاندار بوشهر خواستار پس گرفتن شکایت مدیران استان از خبرنگاران و اهالی رسانه شد
  • تفاهم‌نامه بنیاد بین‌المللی غدیر و دانشگاه پیام نور استان بوشهر
  • نظام اداری کارآمد، زیربنای رشد اقتصادی است/ تامین نیرو از طریق شرکت‌های پیمانکاری ظلم است
  • درخشش ورزشکار پازارگاد در مسابقات بین المللی کارگری تایلند
  • جودوکاران شهرستان جم به مسابقات قهرمانی کشوری اعزام شدند
  • بهبود نظام حل مسائل کشور نیازمند پاسخ کارشناسی است/ بسیاری از مشکلات با امضا و دستور یک شبه حل نمی شود
  • كارکنان پالایشگاه اول پارس جنوبی سواحل نایبند از توابع شهرستان عسلویه را پاکسازی کردند
  • ایجاد محیط امن در پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی لازمه تولید پایدار است
  • کشتی استقلال به بندر انزلی رسید
  • بازاریان گناوه مطالبات و خواسته‌های صنفی خود را با ارائه راهکار بیان کنند
  • کودک ۸ ساله مشهدی ناجی چندین بیمار نیازمند عضو شد
  • طرح آشکارسازی موتورسیکلت‌ها در راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • آنتونیو کاسانو: بازی طارمی را دوست ندارم
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • انجام عمل لگ اسکروی گردنی برای اولین بار در شهرستان دشتستان
  • بازدید فرماندار دشتستان از خانواده شهیدان در روز اول کاری
  • توسعه پایدار و لزوم تبدیل «مسئولیت‌ اجتماعی» به «مسئولیت قانونی»
  • سکوت در برابر زن کشی تابه کی؟
  • رعایت نظم و انضباط کاری و ایجاد انگیزه در پرسنل، زمینه‌ساز رسیدن به اهداف سازمان است
  • ۳ مدیر کل جدید در استانداری بوشهر معرفی شدند
  • مادرم و آزادی!
  • تقویت کادر پزشکی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان با اضافه شدن متخصصین جدید
  • خداحافظی باشکوه مسلم مسیگر، اسطوره فوتبال ساحلی ایران، در دیدار ایران و بلارس
  • ویژه برنامه هفته «ماها» در سراسر استان بوشهر برگزار می‌شود
  • اطلاعیه آب و فاضلاب استان بوشهر پیرامون قطعی آب در روزهای آینده
  • « در اندوهِ مصیبتِ چوپانان »
  • پروژه دهکده گردشگری خلیج فارس گِره گشایی شد/ امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از دهکده گردشگری خلیج فارس گناوه
  • ضرورت تقویت جبهه مقاومت داخلی
  • آیین تکریم و معارفه فرماندار دشتستان/تصاویراختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم .
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • دیدار فعالان ستاد مردمی دکتر پزشکیان با معاون اقتصادی استاندار بوشهر/ تصاویر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • خود را اصلاح طلب مقید به نظام و رهبری می دانم
  • بدرود؛ فرماندار غیر رسانه ای!
  • مراسم پنجمین سالگرد و رونمایی از اِلِمان فاخر سردار شهید سلیمانی برگزار شد/تصاویر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1326
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1327
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1325
  • بذل و بخشش ۵۰۰ میلیون دلاری عربستان برای دولت خودخوانده یمن
  • افتتاحیه دومین نمایشگاه ایران پتروکم در جزیره کیش / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • اشتغال بومیان در پارس جنوبی ساماندهی شود
  • عملکرد فرمانداران بر محور وفاق خواهد بود
  • .: فاضل حدود 21 ساعت قبل گفت: رسانه اصلاح طلبان چرا ...
  • .: یه آدم عادی حدود 5 روز قبل گفت: من فقط دارم میخندم. ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 7 روز قبل گفت: سلام حرف و پیشنهاد ...
  • .: حامد امانی حدود 8 روز قبل گفت: احساس حماقت بسیار زیادی ...
  • .: علی حدود 9 روز قبل گفت: درود بر شما استاد ...
  • .: ذاکری حدود 9 روز قبل گفت: درود بر دکتر حاج ...
  • .: ایرانی حدود 10 روز قبل گفت: بابا خاوری رو پیگیری ...
  • .: اوا حدود 10 روز قبل گفت: سلام استاد کژال بختیاری ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 11 روز قبل گفت: داریم به فصل گرما ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 11 روز قبل گفت: درود بر فرماندار تلاشگر ...