امروز: چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 دي 1401 - 10:53

اتحادخبر: ته چین باقالی پلو یکی از انواع ته چین‌ها می‌باشد که از که با باقالی پلو تهیه می‌شود.

اتحادخبر: ته چین باقالی پلو یکی از انواع ته چین‌ها می‌باشد که از که با باقالی پلو تهیه می‌شود.

 

به گزارش برترین‌ها؛ شما می توانید ته چین را با مرغ یا گوشت تهیه کنید و برای مجالس و مهمانی خود آماده کنید زیرا یک ته چین مجلسی و متفاوت است تمام مراحل پخت ته چین باقالی پلو با گوشت و مرغ مشابه هم هستند شاید زمان ها و کمی ادویه ها متفاوت باشد. ته چین ها یکی از غذاهای مجلسی است که امروزه بین ما ایرانی ها بسیار محبوب شده است.

طرز تهیه ته‌چین باقالی‌پلو به روش رستورانی

مواد لازم برای تهیه ته چین باقالی پلو

  • پیاز ۱ عدد
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • رب ۱ ق غذا خوری
  • برنج ۳ پیمانه
  • باقالی ۱ پیمانه
  • شوید خشک ۴ ق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • تخم مرغ کامل ۱ عدد
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ته‌چین باقالی‌پلو به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ

مرحله اول: پخت مرغ

 

ابتدا برنح را خیس کنید و کنار بگذارید سپس سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها خوب سرخ شوند در ادامه رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب خارج شود سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا مرغ خوب پخته و غلیظ شود.

مرحله دوم: تهیه مایه ماستی

 

برای تهیه مایه ته چین زرده ها را به همراه تخم مرغ کامل و ماست و روغن و گلاب و کمی نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس زعفران غلیظ دم شده را اضافه کنید و کنار بگذارید نیازی نیست خیلی هم بزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.

مرحله سوم: پخت باقالی پلو

 

برای پخت برنج آن را داخل قابلمه ریخته و باقالی را اضافه کنید و بگذارید تا نیم دون شود سپس آبکش کنید و شوید خشک را اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل کاسه مایه ماستی ریخته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله چهارم: پخت ته چین باقالی پلو

 

حالا کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود سپس نیمی از مایه باقالی پلو را ریخته و مواد مرغی را بریزید و مابقی برنج را اضافه کنید و سطح ته چین را صاف کنید و برای ۵۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و طلایی شود نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ

 

 می توانید مرغ را آبپز کنید و ریش ریش کنید.

می توانید برنج را به دو قسمت ساده و باقالی دار تقسیم کنید و کف قابلمه ساده ریخته و باقالی پلو را روی مواد مرغی بریزید.

 

می توانید ته چین باقالی پلو را در فر و در قالب نیز تهیه کنید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • شهرام جلال پور به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان منصوب شد/ تقدیر از دکتر ماریا خویشدوست برازجانی
  • دیدار بخشدار و دهیاران بخش ارم با مسئولان کشوری
  • دبیرخانه دائمی جشنواره ملی «قلم وکیل» در بوشهر تأسیس شد
  • تأکید سرپرست فرمانداری دشتستان بر بهره‌برداری سریع از پروژه‌های مسکن ملی
  • پارکینگ طبقاتی در مرکز شهر گناوه احداث می شود
  • استاندار بوشهر بر لزوم انتقال برخی از دفاتر ستادی و حساب های شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس به استان تاکید کرد
  • صنایع استان بوشهر نگاه ویژه‌ای به نیروهای بومی داشته باشند
  • پیام شهردار برازجان به مناسبت نهم اردیبهشت ماه، روز شوراها
  • ظرفیت تولید متانول ایران تا ۲۸ میلیون تن افزایش می‌یابد
  • بخشدار ویژه جدید خارگ منصوب شد
  • فاز دوم پتروشیمی بوشهر آماده بهره‌برداری است / تمرکز بر توسعه مکران و سرمایه انسانی
  • آغاز ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در استان بوشهر / اعلام آمادگی برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان هرمزگان
  • بررسی گزارش کدال و عملکرد فروردین ماه ۱۴۰۴ پتروشیمی پارس
  • رکورد شکنی ها در قلب آروماتیک ایران ادامه دارد...
  • دیپلمات دشتستانی در قلب دیپلماسی جهانی
  • گزارش تصویری / تجلیل از کارگران نمونه منطقه پارس
  • آیین افتتاح آموزشگاه رانندگی پایه یک و دو اژدری در برازجان برگزار شد / تصاویر اختصاصی
  • استعفای حسین عباسی از سرپرستی شهرداری عالیشهر
  • شهرام جلال پور به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان منصوب شد/ تقدیر از دکتر ماریا خویشدوست برازجانی
  • دو پیشنهاد روی میز مذاکرات فنی مسقط؛ ایران واردکننده سوخت هسته‌ای می‌شود یا صادرکننده آن؟
  • گام بلند فرماندار دشتستان برای رفع بحران آب/ دستورات ویژه برای تقویت منابع در سعدآباد، آبپخش و دالکی
  • کوچه‌های بی‌سرانجام، تحلیلی بر فستیوال کوچه بوشهر ۱۴۰۴
  • دیدار بخشدار و دهیاران بخش ارم با مسئولان کشوری
  • سود شرکت ناگهان ۲۳ درصد کاهش یافت / هزینه اداری شرکت با ۹۰ درصد افزایش به ۲ هزار میلیارد تومان رسید! / نرخ رشد هزینه‌های مارون، به اندازه دو برابر تورم کشور
  • کوچه، شاخه ای از درخت مقدس آزادی است، نشکنیدش
  • کشاورزی در بوشهر اسیر کم‌آبی؛ وعده‌هایی که عملی نشد
  • حکمرانی خردمندانه با انتصاب مشاور نسل(Z)
  • پیروزی پرگل اتحاد برازجان در هفته دوم مسابقات فوتبال پیشکسوتان
  • برگزاری هفتمین جلسه هم اندیشی مدیران فرهنگی ساتا به میزبانی پتروشیمی زاگرس
  • .: عموجان 1 روز قبل گفت: مهندس جان سال دیگه ...
  • .: مهدی حدود 2 روز قبل گفت: هزار آفرین به بوشهر ...
  • .: مهدی حدود 2 روز قبل گفت: یکی به آغوی پورکبگانی ...
  • .: دشتستونی حدود 3 روز قبل گفت: ریشه نام این شهر ...
  • .: مصطفی سیفی حدود 3 روز قبل گفت: باعرض سلام تسلیت تهنیت ...
  • .: مهدی حدود 3 روز قبل گفت: این ارزشی ها که ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 4 روز قبل گفت: با سلام متن شما ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: متاسفانه احتمال اذیت و ...
  • .: میثم محمدی حدود 7 روز قبل گفت: انتصاب نیکویی ست اما ...
  • .: مجید حدود 9 روز قبل گفت: از نظر من کرمان ...