امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 آذر 1401 - 10:48

اتحادخبر: به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و نزدیک شدن به اربعین شهدای حرم احمدبن موسی(ع)، طی آئینی به میزبانی این حرم مطهر، 313 سری جهیزیه به نوعروسان در شیراز اهداء شد.

 

اتحادخبر: به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و نزدیک شدن به اربعین شهدای حرم احمدبن موسی(ع)، طی آئینی به میزبانی این حرم مطهر، 313 سری جهیزیه به نوعروسان در شیراز اهداء شد.

اهداء ۳۱۳ سری جهیزیه به نوعروسان در شیراز

به گزارش ایسنا؛ معاون توسعه حرم مطهر شاهچراغ (ع) در این مراسم با بیان اینکه مرکز نیکوکاری آستان شاهچراغ(ع) بیش از ۲ هزار فرد و خانواده را تحت پوشش دارد، گفت: این مرکز با همکاری مستمر با بنیاد آبشار عاطفه‌ها با مجوز تولیت آستان درصدد عقد تفاهمنامه ملی با این مجموعه در راستای انجام امور خیریه است.

به نقل از آستان شاهچراغ(ع)، علیرضا صحرائیان ادامه داد: هر سری از این جهزیه‌ها شامل اقلام لوازم خانگی از جمله قالی، بخاری، کولر و بخشی از مایحتاج خانگی است.

او خاطرنشان کرد: به دستور تولیت آستان مقدس احمدی، مرکز نیکوکاری در زمینه خرید و اهدای جهیزیه فعال کردیم و الحمدالله این مرکز به صورت مستمر و ماهانه جهیزیه زوج‌های جوان را تهیه و اهداء می‌کند.

معاون توسعه حرم مطهر شاهچراغ (ع) عنوان کرد: همچنین متقاضیان برای اجرای مراسم عقد ازدواج در حرم مطهر، سالن پیوند آسمانی و الضیافه میزبان و پذیرای زوج‌های جوان است.

محمدجواد عسکری، نماینده مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در راستای انجام امور خیریه توسط این موسسه، حرکت تازه‌ای رقم خورده و قرار است با تسهیل مجوزهای ساخت و تکمیل و واگذاری زمین برای کشاورزی، کارخانه فراوری، گلخانه به این موسسه علاوه بر تولید و اشتغال، از در آمدهای حاصل از این فعالیت‌ها در امور خیر از جمله تهیه جهزیه و ازدواج آسان بهره برداری شود.

مدیرعامل بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها نیز با یادآوری اینکه یکی از مهمترین اهداف این بنیاد ترویج ازدواج زندگی آسان با سبک زندگی فاطمی است، گفت: ۳۵۰ هزار مددجو در سراسر کشور تحت پوشش این بنیاد خیریه قرار دارند.

محمدجواد فولاد گفت: به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و نزدیک شدن به اربعین شهدای حرم احمدبن موسی، ۳۱۳ جهیزیه در حرم مطهر شاهچراغ ع به ۳۱۳ زوج اهدا شد تا از آغاز زندگی با معنویت و الگوگیری ترسیم خط شهادت در مسیر ولایت بتوانند زندگی خود را آغاز کنند.

مدیر بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در فارس نیز گفت: این بنیاد از همان ابتدای شروع فعالیت با طرح دیدگاه‌های تخصصی و بررسی‌های کارشناسی شده و نگرشی پژوهشی به مسائل اجتماعی و فرهنگی تلاش داشته تا زمینه را برای خدمتگذاری هر چه بیشتر به محرومان جامعه فراهم آورد.

فرزانه زارع افزود: این بنیاد در سطح استان ۱۴ شعبه دارد و در زمینه اشتغال‌زایی، بهداشت و درمان، جهیزیه و ایتام فعالیت گسترده‌ای دارد که این بنیاد در زمینه اشتغالزایی کارگاه‌هایی راه اندازی کرده که بزودی بزرگترین مجتمع کشت جنوب کشور را افتتاح کنیم.

زارع با بیان اینکه در زمینه ایتام ما پنجشنبه‌های مهربانی با حضور خیران داریم که آرزوهای کودکان خردسال را در حد توان برآورده کنیم، خاطرنشان کرد: به همت مسئولان بتوانیم قدمی برای افراد بی بضاعت برداریم و استان فارس به سایر استان‌ها هم خدمات‌رسانی کند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • حوالی زندگی
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • دعوت پانیذ فطانت، هندبالیست شبانکاره‌ای، به اردوی تیم ملی جوانان بانوان
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...