امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 آبان 1401 - 10:41
یافته محققان عربستان سعودی؛

اتحادخبر: مصرف مواد غذایی حاوی روی (زینک) ممکن است به تقویت نقش محافظتی پروتئین انتقالی در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

 

اتحادخبر: مصرف مواد غذایی حاوی روی (زینک) ممکن است به تقویت نقش محافظتی پروتئین انتقالی در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

زینک نقش محافظتی در مقابل بیماری پارکینسون دارد

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، کارشناسان معتقدند عوامل متعددی در ایجاد بیماری پارکینسون نقش دارند. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که یکی از این عوامل ممکن است تشکیل اجسام لِوی در مغز باشد که توسط خوشه‌هایی از پروتئینی موسوم به آلفا سینوکلئین ایجاد می‌شود.

تحقیقات قبلی نشان داده است که زینک ممکن است تجمع آلفا سینوکلئین را افزایش دهد. هنوز مکانیسم‌های پشت این فرآیند به خوبی درک نشده است.

یک مطالعه جدید که تحت شرایط بیولوژیکی مرتبط انجام شد نشان داد که زینک ممکن است نقش غیرمنتظره‌ای در جلوگیری از تجمع آلفا سینوکلئین با تقویت پروتئین انتقالی به نام آلبومین برای مهار خوشه‌بندی داشته باشد.

این تحقیق بر نیاز به مطالعه مسیرهای بیولوژیکی در شرایطی که ارگانیسم‌های طبیعی را تقلید می‌کند، تاکید دارد.

بیماری پارکینسون وضعیتی است که سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث ایجاد علائمی از جمله تغییر در حرکت، هماهنگی و عملکرد شناختی می‌شود.

یکی از عوامل کلیدی در ایجاد بیماری پارکینسون، تجمع پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین است. تجمع آلفا سینوکلئین منجر به تشکیل اجسام لوی در مغز می‌شود که به طور بالقوه موجب اختلال عملکرد نورون می‌شود.

تحقیقات جدید دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله در عربستان سعودی نشان داد که یون زینک ممکن است توانایی آلبومین را برای جلوگیری از تجمع آلفا سینوکلئین در شرایط خاص افزایش دهد.

این کشف ممکن است بینش بیشتری در مورد فرآیندهای دخیل در ایجاد بیماری پارکینسون ارائه دهد.

«سماح الحرثی»، یکی از نویسندگان مطالعه گفت: «اعتقاد بر این است که پروتئین آلفا سینوکلئین نقش مهمی در ایجاد بیماری پارکینسون دارد. انواع سمی ایجاد شده توسط الیگومریزاسیون و تجمع آلفا سینوکلئین می‌تواند باعث اختلال عملکرد عصبی شود. بنابراین، وجود وضعیت سالم و عملکردی فراوان‌ترین پروتئین در انسان موسوم به آلبومین که در مایع مغزی نخاعی نیز یافت می‌شود، می‌تواند راه‌هایی را به عنوان یک درمان پیشگیرانه ارائه دهد.»

در شرایط غیرفیزیولوژیکی و فیزیولوژیکی، دانشمندان برهمکنش آلفا سینوکلئین با یون‌های زینک، آلفا سینوکلئین با آلبومین و هر سه جز ترکیبی را بررسی کردند.

پس از جمع‌آوری داده‌ها، محققان دریافتند که تجمع و اتصال آلفا سینوکلئین با افزایش غلظت یون‌های زینک سریع‌تر اتفاق می‌افتد.

الحارثی توضیح داد: «نشان داده شده است که یون‌های زینک (Zn۲+) به طور چشمگیری تشکیل فیبریل آمیلوئید آلفا سینوکلئین را در شرایط آزمایشگاهی در یک سیستم ساده دو جزئی تسریع می‌کنند. با این حال، افزودن آلبومین و Zn۲+ و حفظ شرایط فیزیولوژیکی قدرت یونی و دما اثر معکوس داشت و تجمع آلفا سینوکلئین را کاهش داد.»

محققان هشدار می‌دهند که در مورد مصرف مکمل‌های زینک باید مراقب باشیم، زیرا هم کمبود آن و هم مصرف بیش از حد آن ممکن است به پیشرفت بیماری پارکینسون کمک کند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • جوان‌گرایی در صنعت انرژی؛ ابتکاری از پتروشیمی سروش مهستان برای تربیت مدیران آینده صنعت
  • ارزیابان یونسکو برای بازدید سیراف به بوشهر سفر می کنند
  • فرماندار بوشهر: ظرفیت شناورها برای تردد دریایی خارگ افزایش یابد
  • وزیر اقتصاد :سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • بخشدار ارم: حل مشکلات تنها با همدلی ممکن است
  • برخی داروهای دیابت با ریزش موقت مو مرتبط هستند
  • بازسازی ۱۰۰ درصدی آسیب‌های پارس جنوبی تا سال آینده
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • ۷۲ پروژه در تنگ‌ارم به بهره‌برداری می‌رسد
  • ترامپ وضعیت اضطراری ملی اعلام کرد
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • ماهور گناوه فاتح لیگ برتر بسکتبال استان بوشهر شد
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • مهاجرانی: حفظ محیط زیست، مسئولیتی در برابر آیندگان است
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 2 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...