امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 شهريور 1401 - 10:36

اتحادخبر: نماینده آمریکا در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعاهای پادمانی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران را بی‌ارتباط به پرونده بسته‌شدۀ "ابعاد احتمالی نظامی" دانست.

اتحادخبر: نماینده آمریکا در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعاهای پادمانی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران را بی‌ارتباط به پرونده بسته‌شدۀ "ابعاد احتمالی نظامی" دانست.

آمریکا: مسائل پادمانی ارتباطی به پرونده «پی‌ام‌دی» ندارد

به گزارش مشرق، لورا هول‌گیت سفیر امریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز چهارشنبه با ایراد سخنانی در جلسه با موضوع توافقنامه پادمان با جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای سیاسی پادمانی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران را تکرار کرد و گفت: ما عمیقاً نگران این هستیم که به دلیل ناتوانی ایران در همکاری با آژانس اتمی، این سازمان بار دیگر گزارش داده است که نمی‌تواند صحت یا کامل بودن پاسخ‌های ایران را تأیید و تضمین کند که برنامه هسته‌ای ایران منحصراً صلح‌آمیز است.

وی با بیان اینکه مسائل پادمانی با پرونده «پی‌ام‌دی» ارتباط ندارد ادعا کرد: سوالاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران می‌پرسد مربوط به کشف مواد هسته‌ای و/یا تجهیزات آلوده در سایت‌های اعلام نشده در ایران است. ایران باید پاسخ‌های معتبر فنی مرتبط را به صورت ساده و واضح ارائه دهد. این تنها راه حل و فصل این مسائل است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی از سه سال پیش ادعاهایی را درباره آنچه فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده در مکان‌هایی در ایران خواند، مطرح کرده است. این ادعا نخستین بار از سوی نخست‌ وزیر وقت رژیم صهیونیستی مطرح شد و پس از آن توسط رسانه‌ها و مذاکره‌کنندگان غربی دامن زده شد.

جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای مطرح شده همواره تاکید کرده است که تعهدات کشورها در حوزه پادمان نامحدود نیست؛ با این حال رافائل گروسی مدیرکل آژانس اتمی هفته پیش با انتشار گزارشی ادعاهای سیاسی پادمانی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران را تکرار کرد و مدعی شد: ایران هنوز پاسخ‌ های معتبری درباره منشأ ذرات اورانیوم یافت شده در ۳ سایت اعلام‌ نشده که به نظر می‌ رسد عمدتا قدیمی هستند و آژانس سال‌ هاست در حال بررسی آن‌ هاست، ارائه نکرده است. بر همین اساس مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نحو فزاینده ای در این باره که ایران درباره مسائل پادمانی باقیمانده با آژانس تعامل نکرده و پیشرفتی در جهات حل و فصل این مسائل ایجاد نشده، نگران است!

در همین پیوند سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در اظهار نظری تصریح کرد که خلاء نظارتی مورد ادعای آژانس مبنای حقوقی ندارد و ایران درخصوص سه مکان ادعایی آژانس کمال همکاری را داشته است.

بهروز کمالوندی تأکید کرد: آژانس نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و براساس آنها اعلام نظر کند. این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.

وی خاطرنشان کرد: از آنجائی که آژانس تمام مواد هسته‌ای اظهارشده ایران را مورد حسابرسی قرار داده است و هیچ اختلاف حسابداری مواد مطرح نیست؛ صرف مشاهده آلودگی در چند مکان را نمی‌توان نشانه‌ای از وجود مواد هسته‌ای اظهارنشده تلقی کرد. این نوع نتیجه‌گیری برخلاف رویه و استانداردهای شناخته‌شده آژانس حتی با موارد مشابه در کشورهای مختلف است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: متأسفانه این بیانات ریشه در اهداف و مقاصد مغرضانه سیاسی دارد که رژیم صهیونیستی آن را هدایت می‌کند. توصیه ما به آژانس و طرف‌های مذاکراتی، دوری جستن از این‌گونه برخوردهاست که تاکنون هم این شیوه هیچ نتیجه‌ای را عاید آن‌ها نکرده است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • جوان‌گرایی در صنعت انرژی؛ ابتکاری از پتروشیمی سروش مهستان برای تربیت مدیران آینده صنعت
  • ارزیابان یونسکو برای بازدید سیراف به بوشهر سفر می کنند
  • فرماندار بوشهر: ظرفیت شناورها برای تردد دریایی خارگ افزایش یابد
  • وزیر اقتصاد :سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • برخی داروهای دیابت با ریزش موقت مو مرتبط هستند
  • بازسازی ۱۰۰ درصدی آسیب‌های پارس جنوبی تا سال آینده
  • ترامپ وضعیت اضطراری ملی اعلام کرد
  • مصاف مدعیان در اصفهان/ گیتی‌پسند به دنبال اولین سه امتیاز
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • ماهور گناوه فاتح لیگ برتر بسکتبال استان بوشهر شد
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • مهاجرانی: حفظ محیط زیست، مسئولیتی در برابر آیندگان است
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...