امروز: جمعه 03 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 31 فروردين 1401 - 08:18

اتحادخبر: معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ضمن اشاره به افزایش قیمت دارو طی سال گذشته، گفت: به دنبال عدم تامین منابع مالی مناسب برای بیمه‌ سلامت در جهت برقراری پوشش کافی بیمه دارو، قیمت‌ها افزایش یافت و افزایش قیمت‌ها تحت پوشش قرار نگرفت و این بار به مردم‌ تحمیل شد.

 

اتحادخبر: معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ضمن اشاره به افزایش قیمت دارو طی سال گذشته، گفت: به دنبال عدم تامین منابع مالی مناسب برای بیمه‌ سلامت در جهت برقراری پوشش کافی بیمه دارو، قیمت‌ها افزایش یافت و افزایش قیمت‌ها تحت پوشش قرار نگرفت و این بار به مردم‌ تحمیل شد.

ماجرای گرانی ۵۶۰ قلم دارو / طرح پوشش بیمه‌ای داروهای پرهزینه طبق دهک‌ درآمدی

به گزارش ایسنا؛ دکتر مهدی رضایی ، درباره افزایش قیمت داروها طی سال گذشته، بیان کرد: افزایش قیمت دارو سال گذشته بیشتر از پیش‌بینی‌ها بود. هر سال با مشخص شدن تعرفه‌ها سهم افزایش هر بخش هم مشخص می‌شود و وزن درصد افزایش قیمت دارو را هم پیش‌بینی می‌کنیم که جزو تعهدات سازمان بیمه‌گر می‌شود. سال قبل این تعهدات برای دارو ۱۵ درصد بود و سازمان‌های بیمه‌گر موظف بودند تا ۱۵ درصد افزایش در قیمت دارو را تعهد کنند که مصوب هیئت وزیران هم شد. بر همین اساس تا ۱۵ درصد افزایش را اعمال کردیم.

افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی قیمت ۵۶۰ قلم دارو در سال گذشته

پولی به بیمه ندادند و بار به مردم تحمیل شد

او ادامه داد: سال گذشته ۵۶۰ قلم دارو افزایش قیمت داشتند که پوشش بیش از ۱۵ درصد آن در تعهد ما بود و حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت اعمال شده بود. ما تا آبان ماه ۱۴۰۰ حدود ۴۶۰ قلم را پوشش دادیم اما دیدیم این روند ادامه دارد و تا آن مقطع زمانی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بار مالی به سازمان بیمه سلامت تحمیل شده است و اعلام کردیم که منابعی برای این افزایش دیده نشده و اگر قرار بر افزایش قیمت دارو است باید برای تامین منابع مالی فکری کنید تا بیمه‌ها هم بتوانند پوشش خود را افزایش دهند که متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاد و بدون اینکه منابعی به ما بدهند قیمت دارو افزایش یافت و افزایش قیمت‌ها تحت پوشش قرار نگرفت و این بار به مردم‌ تحمیل شد.

وی افزود: امیدواریم در سال جدید و در اولین جلسه شورای عالی بیمه ان‌شاءالله بتوانیم این اقلامی که سال گذشته تحت پوشش قرار نگرفتند را تحت پوشش بیمه بیاوریم که فشار از دوش مردم برداشته شود.

اعتبار ۵۰۰۰میلیاردی برای حمایت ویژه از بیماران خاص، نادر و صعب‌العلاج

جزییات حمایت‌ها متعاقبا اعلام می‌شود

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت همچنین در خصوص برنامه این سازمان بیمه‌گر برای افزایش حمایت‌ها از دارو و درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج، گفت: خوشبختانه امسال منابع خوبی در قانون بودجه ۱۴۰۱ دیده شده است. حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان پول و ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج و خاص در نظر گرفته شده است. در حال تدوین بسته‌های خدمتی تفکیک شده برای هر بیماری هستیم که جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌شود. شایان ذکر است که بیماران نادر نیز مشمول این طرح حمایتی هستند.

داروهای باکیفیت ایرانی؛ مبنای قیمت‌گذاری و پوشش بیمه‌ای داروی وارداتی

رضایی، بیان کرد: با اولویت دولت‌ها برای حمایت از تولید داخلی، داروهای ایرانی که کیفیت‌شان مورد تایید سازمان غذا و دارو باشد، مبنای قیمت‌گذاری قرار می‌گیرند و اگر دارویی مشابه آن از خارج از کشور وارد شود پوشش بیمه داروی وارداتی بر اساس داروی تولید داخل است و مابه‌التفاوت تولید داخل تا داروی واردتی را خود بیمار می‌پردازد. البته اگر دارو مشابه داخلی نداشته باشد و مورد تایید وزارت بهداشت باشد، تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.

برنامه‌ریزی تحویل برخی داروها درب منزل بیماران

او در پاسخ به سوال ایسنا درباره برنامه‌های احتمالی برای ارائه‌ درب منزل داروی بیماران خاص و صعب‌العلاج، تصریح کرد: این سیاست تدریجی را مدنظر داریم تا داروهای این بیماران را با استفاده از فناوری و برخی اپلیکیشن‌ها، درب منزل تحویل دهیم. ان‌شاءالله امسال برای برخی داروهای برخی از بیماران امیدواریم بتوانیم این اقدام را انجام دهیم.

پوشش بیمه‌ای داروهای گران‌ بر اساس دهک‌ درآمدی

رضایی در پاسخ به سوال ایسنا درباره بازنگری بر پوشش بیمه داروهای گران‌قیمت، اظهار کرد: مجلس در این رابطه قانونی تصویب کرده است تا بسته به دهک درآمدی، میزان فرانشیزی که از افراد گرفته می‌شود، متفاوت باشد که این موضوع به شورای عالی بیمه سلامت سپرده شده است تا ببینند برای کدام داروها چنین امکانی وجود دارد. از همه مهم‌تر اینکه دهک‌بندی هم باید شکل گیرد که کار نسبتا سختی است و هر فرد ممکن است هر دارو را با قیمتی متفاوت بسته به دهک درآمدی خود دریافت کند.

وی درباره تخصیص ارز یک میلیارد دلاری برای دارو که اخیرا از سوی بانک مرکزی اعلام شده، بیان کرد: این مبلغ به بیمه تخصیص داده نشده است بلکه تداوم روش قبلی و اختصاص به وزارت بهداشت است تا زمانی که سیاست تغییر نرخ ارز انجام شود. یک میلیارد دلار به وزارت بهداشت داده شده است تا آمادگی‌ها ایجاد شود. قانون در این زمینه در هفته اول فروردین ماه ابلاغ شد و لازم بود تا زمانی حدودا سه ماهه گرفته شود تا بتوانیم سیاست تغییر نرخ ارز از مبداء به مصرف کننده را اجرایی کنیم. حدودا چهارماه اول امسال روند مانند سابق طی می‌شود تا زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم و به این ترتیب پس از این مدت تخصیص مابه‌التفاوت ارز به بیمه‌ها اتفاق افتد تا بیمه نیز به دست مصرف کننده برساند؛ قاعدتا در ادامه این روند، دو میلیارد دلارِ باقی مانده از ارز مرتبط با امسال، تبدیل به ریال خواهد شد و در اختیار سازمان‌های بیمه‌گر قرار خواهد گرفت.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • پتروشیمی جم‌پیلن به سراغ مدیریت یکپارچه ریسک رفت
  • ۲ روستای دشتستان به اینترنت نسل چهارم مجهز شدند
  • زمانی مظفرآبادی: بوشهر ظرفیت‌های مهمی در حوزه عمران روستایی دارد
  • ارتقای خدمات سلامت با استقرار فناوری نوین سونوگرافی در درمانگاه‌های جم
  • پیام قدردانی مدیرعامل پتروشیمی پردیس از ابراز همدردی مسئولان، همراهان و عموم تسلی‌دهندگان
  • سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل تبیین عزتمندانه مواضع ملت ایران بود
  • دختر اسکواش ایران از دیدارهای انفرادی کنار رفت
  • ارتباط ویتامین D و خطر زایمان زودرس
  • پزشکیان و عراقچی «خودسرانه» با آمریکایی‌ها مذاکره می‌کنند؟
  • نظر متفاوت ژاوی درباره لیگ عربستان
  • رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: هیئت ایرانی در نیویورک با نهادهای مسئول کاملاً هماهنگ است
  • ترامپ: درباره ایران با رئیس‌جمهور چین گفت‌وگو خواهم کرد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • حضور استاندار بوشهر و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در آیین اختتامیه سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی WorldFood مسکو
  • نخستین هفته لیگ تیراندازی استان بوشهر برگزار شد؛ یک پیروزی و یک شکست برای تیم‌های دشتستان
  • بررسی مسائل شیلات و تسهیل صادرات در نشست استاندار بوشهر با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • مهلت ۱۰ روزه دیوان محاسبات به وزیر کار برای توضیح درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی
  • دومین رویداد ملی «مخ‌برون» برداشت خرمای بوشهر به کار خود پایان داد
  • کشف ۲۰۰ کیلوگرم ماده مخدر گل در عملیات مشترک پلیسی
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • سهم تعاون در اقتصاد بوشهر بالاتر از میانگین کشوری است
  • استاندار بوشهر: ظرفیت های اقتصادی استان به سرمایه گذاران روسی معرفی شد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • مددجویان نباید برای همیشه در چرخه حمایت باقی بمانند
  • بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی فسا با حضور وزیر کار
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • کشف ۲.۵ تُن مواد مخدر در فارس طی ۱۰ روز؛ ۷ باند قاچاق منهدم شد
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • آتش در شالیزار
  • .: عرفان حدود 11 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 20 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 22 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 25 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 27 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 29 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 30 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...