امروز: دوشنبه 13 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 آذر 1400 - 11:35
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس:

اتحادخبر:  مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: هرگونه نقل و انتقال زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان  ممنوع بوده و انتقال اسناد واحدهای صنعتی دارای گواهی پایان کار بر اساس مفاد دفترچه قرارداد باید با هماهنگی این شرکت انجام شود.

اتحادخبر:  مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: هرگونه نقل و انتقال زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان  ممنوع بوده و انتقال اسناد واحدهای صنعتی دارای گواهی پایان کار بر اساس مفاد دفترچه قرارداد باید با هماهنگی این شرکت انجام شود.

نقل و انتقال زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی فارس ممنوع است

به گزارش ایسنا؛ احد فتوحی سه‌شنبه ۲۳ آذر در جمع خبرنگاران با هشدار به برخی افراد یا بنگاه‌های معاملات املاک  که با واسطه گری نسبت به خرید و فروش اراضی صنعتی در قالب وکالت و بدون طی تشریفات اداری اقدام می‌کنند، گفت: این تخلفات، همه ساله و به‌صورت مکرر توسط شرکت شهرک‌های صنعتی  پیگیری می‌شود.

 

او افزود: بر همین اساس و با توجه به پیگیری‌های انجام شده توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، معاون محترم قضایی دادستان کل کشور نیز طی بخشنامه‌ای، این موضوع را به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین اتاق اصناف کشور و استان‌ها ابلاغ کرده است.

 

فتوحی با تاکید بر اینکه هرگونه خرید و فروش زمین در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی فاقد وجاهت قانونی است، از سرمایه ‌گذاران، صنعتگران و تولید کنندگان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خواست صرفاً از طریق مجاری رسمی و قانونی نسبت به دریافت خدمات مورد نیاز و نقل و انتقال قراردادهای منعقده با شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه  با تاکید براینکه براساس مفاد دفترچه حق انتفاع  زمین شهرک‌های صنعتی، طرف قرارداد مکلف است تا یک ‌سال واحد صنعتی خود را به بهره‌برداری برساند و در غیر اینصورت، برای جلوگیری از راکد نگه داشتن زمین، فسخ قرارداد در قانون پیش بینی شده است، تصریح کرد: با همه این مسائل اولویت نخست ما برای برخورد با قراردادهای راکد، مصالحه، مذاکره و اعطای مهلت است؛ اما چنانچه مشخص شود که هدف سرمایه‌گذار ایجاد واحد صنعتی نیست و احتکار زمین است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های نظارتی و قضایی بدون مماشات مطابق قانون برخورد و قرارداد فسخ می‌شود.

 

او با تأکید بر اینکه تمام قراردادهایی که تا سال ۱۳۹۷ منجر به ساخت و بهره برداری نشده باشند و اصطاحاً زمین آنها دست نخورده باقی مانده باشد لغو شده‌اند، تصریح کرد: آن دسته از زمین‌هایی که از سال ۱۳۹۷ تا به امروز همچنان دست نخورده باقی مانده‌اند نیز در مهلت قانونی ساخت و ساز و بهره برداری قراردارند و اگر مهلت شان به پایان برسد و به مرحله ساخت و ساز نرسند، قرارداد آنها نیز لغو و مشمول فسخ  خواهد شد.

 

فتوحی اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی واحدهای صنعتی که قرارداد آنها با شرکت شهرک‌ها منعقد شده به صورت ماهیانه در یک سامانه الکترونیک رصد  و پایش می‌شود.

او در ادامه با بیان این توضیح که برخی واحدها به صورت سوله های نیمه کاره یا سوله های تمام ساخت هستند، گفت: به این گونه واحدها هم برای تکمیل پروژه یا نصب ماشین الات در یک مدت زمان مشخص اخطارهای لازم داده شده، زیرا که در قرارداد صرحتاً آمده است واگذاری زمین منوط به اخذ پروانه بهره برداری است، با این حال این گونه واحدها در مرحله آخر برخوردهای قانونی قرار دارند.

 

مدیرعامل شرکت شهرک ‌های صنعتی فارس همچنین از رسیدگی، بررسی و تعیین تکلیف ۲ هزار و ۴۵۳پرونده راکد صنعتگران از زمان تاسیس شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تاکنون خبر داد و گفت: این پرونده ‌ها مربوط به متقاضانی است که طی سال های گذشته با این شرکت قرارداد منعقد کرده‌اند، اما ساخت و سازی نداشته‌اند.

 

فتوحی اراضی فسخ قرارداد شده را افزون بر مساحت ۲۳۰ هکتار اعلام و خاطرنشان کرد: شناسایی و فسخ واحدهای راکد در راستای برنامه‌های این شرکت  به‌منظور ایجاد اشتغال جدید و حفظ اشتغالزایی موجود است.

 

او تاکید کرد: باتوجه به اهمیت موضوع و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های راکد، جلسات هیات داوری و حل اختلاف سازمان در استان فارس در هر ماه به صورت مستمر برگزار می‌شود که در این زمینه  از ابتدای امسال تاکنون به ۹۱۹ پرونده رسیدگی شده که مشخص شد ۷۵۹ متقاضی برخی مراحل ساخت وساز را انجام داده‌اند و با اعطای مهلت به آنها موافقت شد؛ اما ۱۶۰پرونده نیز به دلیل عدم اقدام به اجرای تعهدات فسخ شدند که مجموعاً ۵۴ هکتار از اراضی شهرک‌های استان به این طریق آزاد شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • اقدام پیشگیرانه مدیریت شهری برازجان؛ دره‌های فصلی پاکسازی می‌شوند
  • تعمیرات؛ سرمایه پنهان تولید پایدار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • موسسه فرهنگی هنری مهان بوشهر از طرح کشف و پرورش استعداد کودکان رونمایی کرد
  • آمادگی مدیریت شهری آب‌پخش جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی و ناپایداری‌های جوی/جزییات اقدامات انجام شده
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در بازار عسلویه توسط تیم آتش‌نشانی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه
  • استاندار بوشهر: ثمرات حوزه انرژی باید در زندگی مردم استان دیده شود
  • رئیس دادگستری خارگ:امنیت پایدار جزیره حاصل همکاری دستگاه‌های مسئول است
  • هماوردی کمانداران زیر ۲۰ سال در یادواره شهدای پلیس و سرداران شهید دیار مقاومت
  • توقیف ۲ شناور متخلف در بوشهر
  • نایب‌رئیس مجلس: مردم بوشهر با وحدت و همدلی پشتیبان کشور و نظام هستند
  • وجود نوعی قند موجود در گوشت قرمز و خطر دیابت
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت با افزایش فعالیت بدنی
  • بازسازی سریع واحدهای فولاد و پتروشیمی؛ بخش زیادی به چرخه تولید برگشتند
  • آغاز صحن مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • بررسی و تسریع در ساماندهی اسناد و املاک مدیریت درمان تأمین اجتماعی بوشهر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمانده جدید پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر معرفی شد
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/07
  • مسائل آب و کشاورزی دشتستان با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد
  • لیگ برتر فوتبال ساحلی/ مقاومت گلساپوش یزد، حریف پارس جنوبی بوشهر نشد
  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • دو اتفاق متفاوت در شروع لیگ برتر؛ پخش زنده به بخش فوتبال زنان هم رسید
  • .: سامی حدود 6 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 6 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 6 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 7 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 7 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 14 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 21 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 30 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...