امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 مهر 1400 - 10:36
رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک:

اتحادخبر:  رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: در هدفگذاری این سازمان ٢٠ هزار مهدکودک و پیش دبستانی روستایی پیش‌بینی شده است چراکه با توجه به دانش‌افزایی پایین در این مناطق، نیاز بیشتری به تربیت کودکان احساس می‌شود.

اتحادخبر:  رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: در هدفگذاری این سازمان ٢٠ هزار مهدکودک و پیش دبستانی روستایی پیش‌بینی شده است چراکه با توجه به دانش‌افزایی پایین در این مناطق، نیاز بیشتری به تربیت کودکان احساس می‌شود.

۲۰ هزار مهدکودک در مناطق روستایی هدفگذاری شد

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، علیرضا حاجیان زاده روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته ملی کودک اظهار داشت: باور کودکان به عنوان یکی از با ارزش ترین سرمایه های ملی و آینده یاران ایران یک مساله جدی است که باید به آن توجه داشت.

وی افزود: برای تعلیم و تربیت کودکان صفر تا ۶ ساله، روش تربیت یکپارچه وجود نداشت تا اینکه در سال ٩٩ نقطه عطفی در این موضوع پیدا شد و کودکان کمتر از ۶ سال مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفتند و در نهایت کنترل مهدهای کودک به آموزش و پرورش محول شد.

رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن به آموزش و پرورش در اواخر سال ۹۹، سازمان تعلیم و تربیت مرجع رسمی کودکان صفر تا ۶ ساله شد.

حاجیان زاده خاطر نشان کرد: مهمترین اهداف سازمان تعلیم و تربیت کودک، ساماندهی و مدیریت یکپارچه تعلیم و تربیت کودکان و تربیت مربیان است، همچنین آموزش های مناسب برای کودکان به منظور ورود به نظام آموزش و پرورش مورد توجه است.

وی یادآور شد: بر اساس تحقیقات، کودکانی که دوره پیش از دبستان را گذرانده‌اند، در دوره مدرسه موفقیت بیشتری داشتند؛ بر این اساس تربیت ویژه کودکان زیر ۶ سال به عنوان وظیفه سازمان ملی تعلیم و تربیت درنظرگرفته شد.

رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک عنوان کرد: برای تربیت کودکان شناخت دقیق نیازهای کودکان بسیار ضروری است و برنامه ریزی باید متناسب با شرایط زمان و نیازهای آنان صورت گیرد.

حاجیان زاده افزود: نباید این انتظار وجود داشته باشد که یک کودک رفتاری مشابه بزرگترها داشته باشد. سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برای تداوم زنگ خوش زندگی برنامه هایی در سال های آتی و دوره ای پنج ساله دارد تا شنیدن صدای کودکان و گفتمان را تقویت کند.

وی ادامه داد: امروز بیش از هشت میلیون کودک زیر ۶ سال هستند که در ۵٠ هزار مهدکودک و پیش دبستان ساماندهی شده اند و بیش از ٢٠٠ هزار مربی در این مراکز به کودکان خدمات رسانی می کنند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...