امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 تير 1400 - 10:06

اتحادخبر: کدام رفتار‌های شریک زندگیتان خیلی زود باعث شد بفهمید که انتخابتان اشتباه بوده است و شخصی که با او در رابطه هستید، فردی آزارگر و همواره در پی سوءاستفاده از موقعیت است؟

اتحادخبر: همه داستان این مقاله از آنجایی شروع شد که یک حساب کاربری در رِدیت از دنبال‌کننده‌هایش سوالی پرسید که خیلی زود افرادی از سراسر دنیا به آن واکنش نشان دادند. این فرد از دنبال‌کننده‌هایش خواست تا بر اساس تجربه‌های شخصی، نشانه‌هایی از رفتار و اخلاق شریک زندگیشان را به اشتراک بگذارند که خیلی زود به آن‌ها فهماند با فرد اشتباهی در رابطه هستند.

نشانه‌های زودهنگام از یک رابطه جهنمی

توجه داشته باشید که این نشانه‌ها را نه روانشناسان و متخصصان رابطه بلکه انسان‌های واقعی به اشتراک گذاشتند و لازم است در شروع رابطه با یک فرد به این علامت‌ها حساس‌تر باشید.

رفتار‌ها و عاداتی که در زیر فهرست شده در حقیقت پرتکرارترین پاسخ‌ها از سرتاسر دنیا به این پرسش است:

کدام رفتار‌های شریک زندگیتان خیلی زود باعث شد بفهمید که انتخابتان اشتباه بوده است و شخصی که با او در رابطه هستید، فردی آزارگر و همواره در پی سوءاستفاده از موقعیت است؟

توجه داشته باشید که هریک از این ۲۱ رفتارِ آزار دهنده در حقیقت خصوصیت شریک زندگی یک فرد واقعی بوده است و نیازی نیست یک فرد تمام این خصوصیات را داشته باشد تا رابطه‌ای مثل یک جهنم برای شما بسازد.

۱. او همیشه راهی پیدا می‌کرد تا من را از دوستان، آشنایان و خانواده‌ام جدا کند.

۲. در اوایل رابطه و زمانی که حتی هنوز همه‌چیز خوب پیش می‌رفت متوجه شدم برای قوانین، مرزبندی‌ها و خطوط قرمزِ من برای زندگی‌ام هیچ احترامی قائل نیست.

۳. مهم نیست چه می‌کردم، او همیشه من و کارهایم را بی‌اهمیت می‌دانست. تحقیر کردن، کم اهمیت جلوه دادن کار‌ها و کوچک شمردن شخصیتِ من بخشی از رفتارِ همیشگیِ او بود.

۴. در داستان‌ها و خاطرات این افراد همه کسانی که قبلا با آن‌ها در رابطه بوده است دیوانه، غیر نرمال و نامتعادل بوده است.

۵. اگر مستقیما درباره مشکلات و عادات نادرستِ او صحبت کردم، شوکه و عصبانی می‌شد و درنهایت یا من را به سمت معذرت‌خواهی سوق می‌داد و یا تلاش می‌کرد به من تلقین کند که حتی باعثِ رفتار‌های اشتباه او هم، کار‌ها و به اندازه کافی خوب نبودنِ من است.

نشانه‌های زودهنگام از یک رابطه جهنمی

۶. توجه داشته باشید که در رابطه با چنین افرادی، همیشه مقصر همه چیز شما هستید. این افراد آن‌قدر نسخه خودشان از حقیقت یک ماجرا را بر سر شما خواهند کوبید که یا باورش کنید و یا قید آن بحث را برای همیشه بزنید.

۷. بر اساس صحبت‌های این افراد تقریبا تمام دور و بری‌هایشان را افراد عوضی تشکیل داده است. رئیسشان یک آدم عوضی است، همکارانشان حسود و بی‌ارزشند و همان‌طور که قبل‌تر گفته شد همیشه اِکس‌هایشان دیوانه زنجیری هستند.

۸. نشانه اول برای من، ابراز عشق و اعتماد زیاد از طرف او بود، آن هم در شرایطی که هنوز زمانِ خیلی کمی از شروع رابطه می‌گذشت. به نظرم او خیلی زودتر از آن‌چه که منطقی باشد از عباراتی، چون عاشقت هستم، هیچ وقت کسی شبیه به تو را ندیده‌ام، ما دو روح در یک بدنیم، به هیچ‌کس مانند تو اعتماد ندارم و ... شروع به استفاده کرد.

۹. او در ابتدای رابطه آن‌قدر من را غرق در تماس، پیام‌های عاشقانه، انواع هدیه‌های کوچک و بزرگ و ... کرد که عملا شانس شِکوه وشکایت را از من گرفت.

۱۰. این افراد در زمینه رابطه جنسی با اعمالی، چون اجبار شما به دوست داشتن و عمل کردن به علاقمندی‌های آن‌ها، اصرار به داشتن رابطه هنگامی که این درخواست از طرف شما رد شده است، حسادت زیاد و مقصر دانستن شما بابت این حسادت و ... باعث آزار شما می‌شوند.

۱۱. او خیلی زیاد از این جمله استفاده می‌کرد:

" اگر واقعا عاشقم بودی حاضر می‌شدی فلان کار را برای من انجام دهی. "

۱۲. چنین فردی به شما تلقین می‌کند که تنها کسی که به شما اهمیت می‌دهد، اوست. با این حربه شما را به تکیه کردن به او و در نهایت ماندن در رابطه وادار می‌کند.

نشانه‌های زودهنگام از یک رابطه جهنمی

۱۳. هرچند که او بسیار بیش‌تر از هر فرد دیگری قول می‌داد، هرگز به یاد ندارم به یکی از این قول‌ها (حتی کوچکترینشان) عمل کرده باشد.

۱۴. در ابتدای رابطه، او با انتقاد‌های نامحسوس و آگاهانه از قیافه، هیکل، طرز لباس پوشیدن و رفتارِ من، اعتماد بنفسم را به شدت پایین آورد و بعدتر متوجه شدم که این حربه‌ای از طرف او بود که من را وادار به ماندن در رابطه کند.

۱۵. هرگز عباراتی، چون متاسفم یا تقصیر من بود را از او نمی‌شنیدم. بار‌ها اتفاق افتاد که شروع به تعریف یک داستان می‌کردم و در نهایت وقتی به خودم می‌آمدم متوجه می‌شدم که مشغول عذرخواهی بابت رفتارهایم هستم. فراموش نکنید در رابطه با این افراد همیشه شما مقصرید.

۱۶. هنوز اندکی از رابطه‌مان نگذشته بود که دریافتم او همواره به من تلقین می‌کند که بدون او از پس هیچ کاری برنخواهم آمد. در حقیقت با تحقیر و دست کم گرفتن همیشگیش سعی می‌کرد من را به این باور برساند که برای گذرانِ ساده‌ترین امورِ زندگیم به او محتاج هستم.

۱۷. تهدید به جدایی و ترکِ شما تقریبا بعد از هر جروبحثی.

۱۸. تهدید به دست زدن به خودکشی در صورتی‌که ترکشان کنید.

۱۹. در ابتدای رابطه و زمانی که هنوز با من مانند شاهزاده‌ها رفتار می‌کرد متوجه شدم که با اعضای خانواده و دوستان خیلی نزدیکش، رفتاری بسیار زننده و توهین‌آمیز دارد. اگر تجربه امروزم را داشتم همین نشانه کافی بود تا بفهمم هنگامی که با من هم احساس صمیمت کند، با همان چوب رانده خواهم شد.

۲۰. گفتن این عبارت: نگاه کن مجبورم کردی چه‌کار کنم؟

۲۱. و در نهایت اگر در اول رابطه با وجود گل و بلبل بودن همه‌چیز مشاهده کردید که از شما می‌خواهد برای دیگران بهانه بیاورید و یا چیز‌هایی را در مورد او یا خودتان از دیگران پنهان کنید، این موضوع باید برای شما یک پرچم قرمز بزرگ باشد.

نظر شما

شما مخاطبان برترین‌ها (با هر جنسیتی) اگر قرار بود بر اساس تجربه‌های شخصیتان، رفتاری به این ۲۱ مورد اضافه کنید، آن رفتار چه بود؟ به نظر شما در ابتدای یک رابطه چه عاداتی در طرف مقابل باید برای شما زنگ هشدار را به صدا درآورد؟ اگر سابقه رابطه با یک فرد آزارگر را دارید، چگونه مخاطبان دیگر برترین‌ها را از داشتن چنین تجربه‌ای بر حذر می‌دارید؟



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • هشدار بارندگی در ۸ استان؛ سامانه بارشی جدید پنجشنبه وارد کشور می‌شود
  • استاندار بوشهر: امر به معروف باید همراه با حفظ کرامت انسانی باشد
  • نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
  • پزشکیان: تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود
  • عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
  • صفایی بوشهری: اعتبار طرح‌های فرهنگی از مسئولیت‌های اجتماعی تامین شود
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • ندا غایبی در بوچیا به مدال نرسید
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • رئیسی: پزشک خانواده به همکاری دستگاه‌ها و بیمه‌ها نیاز دارد
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • قلعه‌نویی کار سختی برای قهرمانی ایران دارد؛ انتقاد ازAFC
  • ۵ ماده غذایی که برای بهبود قندخون موثرند
  • ارتباط میان غذاهای فوق‌ فرآوری‌ شده با خطر سکته مغزی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...