امروز: دوشنبه 26 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 خرداد 1400 - 07:42
اتحادخبر: اخیراً تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان با نام 400Z منتشر شده که نشان می‌دهد این خودروساز ژاپنی به زودی این رقیب قدرتمند اسپرت‌های تویوتا GR 86 و کوپه BMW سری ۲ را روانه بازار می‌کند.

اتحادخبر: شرکت خودروسازی ژاپنی نیسان، مدتهاست که بر روی جدیدترین خودروی اسپرت خود با نام New Nissan 400Z کار می‌کند، اما این فعالیت‌ها به شدت پنهان نگه داشته می‌شود تا محصول نهایی در موعد مقرر رونمایی شود. با این حال اخیراً اولین تصاویر جاسوسی از این خودروی اسپرت منتشر شده است که نشان می‌دهد نیسان احتمالاً به زودی این خودرو را راهی بازار خواهد کرد.

 

به نقل از وبسایت autoexpress، خودروی New Nissan 400Z در رده خودرو‌های اسپرت کوپه قرار دارد که به ویژه برای عرضه در بازار‌های ایالات متحده در نظر گرفته شده است. این خودروی جذاب که احتمالاً با رونمایی رسمی آن فاصله چندانی نداریم، قرار است با نمونه‌های مشابه و البته قدرتمندی همچون تویوتا GR 86 و کوپه سری 2 BMW که آن‌ها نیز به زودی عرضه می‌شوند، رقابت کند. با توجه به همین هدف گذاری می‌توان فهمید که خودروی اسپرت جدید نیسان باید مشخصات قابل توجهی داشته باشد.

 

اتومبیل موجود در این تصاویر جاسوسی به شدت استتار شده است، با این همه به سادگی می‌توان فهمید که سبک طراحی این خودرو کاملاً از مدل تولید شده خودروی مفهومی Z Proto پیروی می‌کند. همچون مدل مفهومی، خودروی New Nissan 400Z نیز ترکیبی از المان‌های طراحی سری Z را با ویژگی‌های کلاسیک نیسان، در خود دارد. در قسمت جلو، چراغ‌های جلو نیمه دایره‌ای و جلوپنجره مشبک T از نیسان مدل 240Z سال 1969 (که به آن Fairlady Z نیز گفته می‌شود) الهام گرفته شده اند، اگرچه با تقسیم مدرن تری ست شده اند. کاپوت نیز هنوز هم همان برآمدگی قدرتی V شکل، همانند مدل اصلی سال 1969 را دارد.

 

400Z همچنین همان ستون‌های C را که در جدیدترین کوپه‌های Z-badged نیسان، 350Z و 370Z وجود دارد، حفظ خواهد کرد. تصاویر ثبت شده اخیر همچنین نشان می‌دهد که 400Z از طراحی چراغ عقب 240Z نیز الهام می‌گیرد، زیرا در یک قاب مستطیلی قرار دارد که در عرض سپر عقب اجرا شده و به بال‌های عقب می‌پیچد. در مورد ابعاد خودروی کوپه جدید این انتظار وجود دارد که ابعاد مورد نظر با نسخه مفهومی Z Proto یکسان باشد. ابعاد نمونه مفهومی شامل 4382 میلی متر طول، 1850 میلی متر عرض و 1310 میلی متر ارتفاع است، که باعث می‌شود طول آن تقریبا 120 میلی متر و کمی عریض‌تر از مدل نیسان 370Z کنونی باشد.

 

ما هنوز فضای داخلی 400Z را ندیده ایم. با این حال، کابین کانسپت Z Proto برای تولید آماده به نظر می‌رسید و مانند قسمت بیرونی، انتظار داریم که این کابین به صورت دست نخورده به ماشین جدید نیز منتقل شود. مدل مفهومی دارای یک صفحه نمایش دیجیتال 12.3 اینچی است که دارای نقطه تغییر خط قرمز در موقعیت 12 ساعته و یک فرمان دیش عمیق است. نیسان در مورد پیشرانه 400Z اطلاعات زیادی ارائه نکرده است، اگرچه این برند گفته است که این خودرو به یک موتور بنزینی V6 توربوشارژر «پیشرفته» مجهز می‌شود که از همه مهمتر، نیروی محرکه را از طریق یک جعبه دنده دستی شش سرعته به چرخ‌های عقب می‌فرستد.

 

پیش بینی می‌شد که نیسان این خودروی اسپرت را در سطح جهانی بفروشد و از آن به عنوان پرچمدار برای گسترش دامنه خودرو‌های SUV و خودرو‌های الکتریکی خالص استفاده کند. اما در جریان رونمایی از مدل مفهومی Z Proto، این شرکت تایید کرد که این خودرو راهی بازار‌های اروپا نمی‌شود. نیسان در این بیانیه تأکید کرد که؛ کاهش علاقه به خودرو‌های اسپرت در اروپا و مقررات خاص مربوط به میزان آلایندگی به این معنی است که نیسان قادر به ایجاد پرونده تجاری مناسب برای معرفی نسخه تولیدی نسل بعدی Z خودرو در اروپا نخواهد بود. در اروپا، اولویت‌های نیسان همچنان در زمینه توسعه خط تولید کراس اوور و تسریع در استراتژی خودرو‌های الکتریکی، باقی خواهد ماند.

 

این بدان معناست که بازار اصلی 400Z احتمالاً ایالات متحده خواهد بود، جایی که فروش یک موتور بنزینی توئین توربو با مشکلات قانونی کمتری روبرو است. با این حال، می‌توان تصور کرد که نسخه‌های فرمان سمت راست این خودرو از بازار داخلی نیسان در ژاپن می‌توانند از طریق یک وارد کننده به خریداران انگلستان فروخته شوند.

 

تصاویر خودروی اسپرت جدید نیسان 400Z

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان

تصاویر جاسوسی از جدیدترین خودروی اسپرت نیسان



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • بوشهر در مسیر جبران عقب‌ماندگی درمانی/ ۷۰۰ تخت جدید تا اوایل سال آینده / تصاویر اختصاصی
  • آئین وداع با بقایای پیکر مطهر شهید «احسان حاجیان» در آبدان برگزار شد
  • رضایت خداوند و راحتی ملت در حکمرانی
  • خودمان را برای حداقل دو سال جنگ آماده کنیم/ شرایط فعلی توزیع سوخت قابل قبول نیست
  • بازدید بخشدار سعدآباد و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر (عج) سعدآباد
  • ارزیابی ۶۰ فایتر در تمرین مشترک بانوان کیک‌بوکسینگ بوشهر
  • پورکبگانی: افزایش تعداد نمایندگان استان بوشهر در مجلس قطعی شد
  • دمای هوا در استان بوشهر از ۵۰ درجه عبور می‌کند
  • کارگران به پیامک تامین اجتماعی دقت کنند؛ ماجرای فرار بیمه‌ای
  • معادلات تازه تنگه هرمز؛ از توافق عمان تا بازتعریف حاکمیت دو کشور ساحلی
  • ۴۵۰۰ تابلو و تجهیزات ایمنی در راه های استان بوشهر نصب شد
  • درس‌ آموخته های بهزیستی از مدیریت بحران در جنگ
  • وزارت اطلاعات: دولت فرانسه پاسخگوی مداخلات دیپلمات‌هایش باشد
  • از اجرای طرح ژئومکانیکی ۳ و ۴ بعدی تا تعمیرات ۱۷ سکوی گازی در پارس جنوبی
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • نمایشگاه عکس انفرادی «روایت مشک‌» اثر یلدا خادمی در برازجان افتتاح شد
  • با دستور فرماندار دشتستان؛ مسائل جایگاه‌های عرضه سوخت آب‌پخش بررسی و پیگیری شد
  • باز هم مردم باید تاوان کمبود بنزین را بدهند؟
  • دیار و تبار بوشهر ،باز هم تماشاگر از دست رفتن سرمایه‌های مدیریتی خود ؟
  • نقش خبرنگاران در مدیریت بحران آب
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بیش از ۲۰۰ پروژه با اعتبار ۱.۵ همت در هفته دولت عملیات اجرایی آن آغاز یا به بهره برداری می رسد
  • بوشهر رتبه نخست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کشور را کسب کرد
  • امام جمعه بوشهر: برنامه علمی ویژه در استان تدوین شود
  • آمادگی برای برگزاری باشکوه پیاده‌روی «ولایت» در دشتستان
  • وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
  • صف‌های بنزین؛ بحران سوخت یا بحران اعتماد؟
  • بنزین ۴۰ تا ۷۰ هزار تومانی؛ اصلاح اقتصادی یا شوک اجتماعی؟
  • .: زهرا حدود 2 روز قبل گفت: نکته ی بعد افسانه ...
  • .: محمد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام، مسوولین محترم ...
  • .: فریده فهیمی حدود 7 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 8 روز قبل گفت: جمع آوری سگ های ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 8 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 8 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی حدود 8 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 10 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 19 روز قبل گفت: بسیار عالی ...