امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 خرداد 1400 - 10:42
رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس:

اتحادخبر:  رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس با بیان اینکه بیمه کارگران ساختمانی از سال گذشته تاکنون متوقف شده است، گفت: حدود ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی در این استان فاقد پوشش بیمه‌ هستند.

اتحادخبر:  رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس با بیان اینکه بیمه کارگران ساختمانی از سال گذشته تاکنون متوقف شده است، گفت: حدود ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی در این استان فاقد پوشش بیمه‌ هستند.

حدود ۲۰۰ هزار کارگر ساختمانی در فارس بیمه نیستند

به گزارش ایسنا؛ محمد فرشیدیان دوشنبه سوم خرداد در جمع خبرنگاران بیان کرد: طبق ماده ۱۸ قانون بهبود محیط کسب و کار، امورات مربوط به کارگران ساختمانی به انجمن‌های صنفی سپرده شده و طبق ماده ۵ قانون بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی تمام کارگران و استادکاران ساختمان که کارت مهارت پروانه مهارت از سازمان فنی و حرفه‌ای دریافت کرده و در صنعت ساختمان اشتغال دارند باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

 

او با اشاره به فعالیت حدود ۲۵۰ هزار کارگر ساختمانی و فصلی در استان فارس، افزود: از این تعداد تنها ۵۲ هزار نفر در تحت پوشش بیمه قرار دارند و مابقی در انتظار سهمیه بیمه تامین اجتماعی هستند.

 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس همچنین با اشاره به توقف بیمه کارگران ساختمانی از سال ۹۹ عنوان کرد: از سال ۹۸ تاکنون حدود ۱۵ هزار نفر در استان فارس تمام مراحل را برای قرار گرفتن در ردیف بیمه‌ای ‌گذرانده و در سامانه رفاهی پالایش شده‌اند و در انتظار سهمیه و پوشش بیمه کارگران ساختمانی هستند اما متاسفانه حتی یک نفر از آنها تحت پوشش بیمه قرار نگرفت.

 

فرشیدیان تاکید کرد: بیمه این قشر زحمتکش و در معرض خطر هیچ باری بر دوش دولت ندارد و تمام هزینه‌ها از جانب سازندگان ساختمان انبوه سازان، فعالین صنعت ساخت و ساز پرداخت می‌شود و تنها ۷ درصد آن توسط کارگر ساختمانی به حساب تامین اجتماعی واریز می‌شود.

به گفته او، بر اساس بررسی‌های انجام شده در سال ۹۹، دو برابر سال ۹۸ پروانه ساختمانی صادر شده که در این میان سهمیه بیمه کارگران ساختمانی از سوی کارفرما به حساب تامین اجتماعی واریز کرده است اما متاسفانه از ابتدای سال ۹۲ تاکنون سهمیه بیمه برای این رشته ضعیف و زحمتکش در نظر گرفته نشده که این وضعیت منجر به نارضایتی و اعتراض کارگران و استادکاران ساختمانی شده است.

 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس همچنین شرایط فعلی اقتصادی و معیشتی مردم را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: شرایط فعلی اقتصادی و تورم شدید در جامعه باعث شده تا هزینه درمان نیز به مراتب افزایش یابد و این در حالی‌است که دستمزد کارگران پا به‌ پای این هزینه‌ها افزایش نیافته ضمن آنکه با توجه شیوع ویروس کرونا قرار گرفتن کارگران در معرض این ویروس باعث شد تا لزوم بیمه کارگران بیش از پیش ضروری شود.

 

فرشیدیان با بیان اینکه طبق قانون بیمه کارگران و استادکاران صنعت ساختمانی باید توسط کارفرما در موقع اخذ پروانه ساخت، پرداخت شود، گفت: به بیمه مراجعه کرده‌ایم و در جواب می‌گویند شهرداری همکاری لازم را ندارد؛ با شورای شهر جلسه گذاشته‌ایم اما همکاری لازم را نداشته و ندارند. 

 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی و استادکاران ساختمانی فارس از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که در حل مشکل قشر زحمت کش کارگران ورود کنند و این معضل توسط شورای عالی استان فارس پیگیری شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 2 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...