امروز: شنبه 08 ارديبهشت 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 خرداد 1400 - 09:54
اتحادخبر: برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.

اتحادخبر: برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.

ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص

مواد لازم

 

ماکارونی شکل دار

پنیر موزارلا

مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می‌تونید به دلخواه خود اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از یک پیمانه مواد اضافه نکنید.

سس (سس پیتزا و مارینارا عالی هستند، چون طعم پیتزا به غذا میدن، اما سس‌های دیگه مثل آلفردو، پستو یا رنچ هم مناسب هستن)

تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی ۲ عدد)

شیر (در ازای هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری)

۲ پیمانه پودر سوخاری

۱ قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)

روغن


طرز تهیه

 

قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید. ضخامت ماکارونی باید ۲ الی ۴ سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید ۲۰ در ۲۰ باشد.

ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص

 

ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده‌‌اید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف رو به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. اگه یک شب داخل یخچال بماند بهتر است.

تخم مرغ و شیر را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه‌ای پودر سوخاری و ادویه را هم بزنید.

وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتوناید با چاقو لبه‌ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.

سپس ماکارونی رو در اندازه‌های کوچک تری برش بزنید. اگه اندازه‌ها بزرگ باشند داخل آنها گرم نمی‌‌شود و در روغن از هم جدا می‌شود.

بعد از این که ماکارونی‌ها رو در اندازه‌های کوچک‌تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا روی آنها را بپوشاند و داخل ظرفی کنار بگذارید.

سپس نیم ساعت دیگه آنها را داخل یخچال قرار بدهید تا دوباره سرد شوند.

روغن را روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمه‌ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ بشوند. روغن باید کاملا داغ باشه و داخل تابه رو زیادی پر نکنید.

بعد از سرخ کردن لقمه‌ها را روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

بعد از این که لقمه‌ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.

ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص


نکات

 

خیلی‌ از افراد غذا‌های سرخ شده رو نمیپسندند، اما این غذا با سرخ شدن خوشمزه‌تر می‌شود. اگه لقمه‌ها از هم جدا میشوند به خاطر این است که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده است. می‌توانید بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتانید تا آب مواد رو به خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبند.

اگه لقمه‌ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر این است که روغن خوب داغ نشده است شعله را زیاد کنید تا روغن کاملا داغ شود و سعی کنید همه لقمه‌ها رو یک دفعه داخل تابه نریزید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • خط و نشان مدعیان قهرمانی ادوار گذشته در شب دوم مسابقات فوتسال محلات شهر برازجان
  • سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
  • حجاب، این کلاف سر در گم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1403/02/08
  • 🎥ویدیو/ شنبه های اتحاد خبر با سید حمید شهبازی (۶)
  • موزخوار شلو را تا کنون دیده اید؟! (عکس)
  • این سوسک یک اثر هنری است (عکس)
  • حضور پتروشیمی پردیس در ایران اكسپو، بزرگترین رویداد صادراتی ایران
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/02/08
  • هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور
  • مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
  • رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • مرکز جامع سلامت شهر کلمه به زودی افتتاح می شود/ 80 درصد فضاهای فیزیکی بهداشت و درمان دشتستان نوسازی شده است
  • جناب نماینده! قحطی پتروشیمی که نیامده، بسم‌الله
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب
  • سرنوشت باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
  • استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
  • تجلیل از دو تیرانداز پرتلاش و موفق دشتستان
  • انتخاب هیئت رئیسه جدید شورای هماهنگی روابط عمومی های ادارات شهرستان دشتستان
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ٣۵٠٠ واحدی سازمان انرژی اتمی
  • بازنده جنگ سخت را برنده جنگ نرم نکنید
  • حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
  • تولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات اجرای خیابان ۲۴ متری در ورودی شهر از سمت برازجان،خیابان ۲۲ متری غرب آرامستان و خیابان در غرب جاده اصلی
  • اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
  • بررسی مشکلات بنار آبشرین در اردوی عمرانی دهیاران بخش مرکزی دشتستان
  • سخن‌ران، کاظم صدیقی‌. نه! مسجد قیطریه، نه!
  • برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
  • تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
  • آئین گرامیداشت شهیدالقدس محسن صداقت در شهر وحدتیه
  • اسرائیل را چه باید؟
  • دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
  • .: شهرزاد آبادی حدود 2 روز قبل گفت: درودتان باد. همگی چند ...
  • .: لیلادانا حدود 6 روز قبل گفت: درود بردکتربایندری ودکترفیاض بزرگوار. ...
  • .: علی حدود 7 روز قبل گفت: بسیار عالی پاینده باشید ...
  • .: شااکبری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر استاد گرانقدر ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: بسیار عالی. درود خدا ...
  • .: ذاکری حدود 8 روز قبل گفت: خوشحالم که ادبیات پایداری ...
  • .: افسری حدود 8 روز قبل گفت: درود بر دکتر بایندری ...
  • .: عزیز حدود 8 روز قبل گفت: سایت و نویسنده حواسشون ...
  • .: مصطفی بهبهانی مطلق حدود 11 روز قبل گفت: با سلام و خدا ...
  • .: ح حدود 12 روز قبل گفت: درودخدا بر استادبرازجانی و ...