امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 دي 1399 - 11:28
اختصاصی اتحاد خبر/در نشست صمیمانه مدیرعامل و معاون سازمان تامین اجتماعی کشور با مدیران باشگاه ستارگان دشتستان عنوان شد:

اتحاد خبر: مدیرعامل و اعضای کادر فنی تیم هندبال ستارگان دشتستان در زمان حضور این تیم برای انجام مسابقات لیگ برتر هندبال ایران در تهران به دیدار دکتر سالاری مدیرعامل و دکتر دهدشتی معاون سازمان تامین اجتماعی کشور رفتند. دکتر مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور که سابقه‌ی استانداری بوشهر و گیلان را نیز در کارنامه دارد در این...

اتحاد خبر: مدیرعامل و اعضای کادر فنی تیم هندبال ستارگان دشتستان در زمان حضور این تیم برای انجام مسابقات لیگ برتر هندبال ایران در تهران به دیدار دکتر سالاری مدیرعامل و دکتر دهدشتی معاون سازمان تامین اجتماعی کشور رفتند.

به گزارش اتحاد خبر، دکتر مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور که سابقه‌ی استانداری بوشهر و گیلان را نیز در کارنامه دارد در این دیدار ضمن تقدیر از مجموعه‌ی ستارگان و همه‌ی کسانی که در حوزه ورزش تلاش می‌کنند اظهار داشت: در دوران فعالیت در استانداری بوشهر تلاش کردیم قدمهای مثبتی در زمینه‌ی توسعه‌ی زیرساختهای ورزشی و حمایت از ورزشکاران برداریم و در تمام این سالها نگاهمان به حوزه‌ی ورزش کاملا مثبت بوده و اگر امکان آن را بیابیم همچنان حامی ورزش خواهیم بود. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: در استان بوشهر با توسعه‌ی زیرساخت‌های ورزشی همچون احداث بیش از ۳۰۰ زمین چمن مصنوعی و دیگر امکانات زیرساختی شاهد افزایش چشمگیر سرانه‌ی فضاهای مفید ورزشی نسبت به سالیان گذشته در استان ‌و ارتقاء شاخص‌های توسعه‌ای استان بوشهر در سطح کشور بودیم.


همچنین در حوزه‌ی ورزش قهرمانی و حرفه‌ای نیز همواره حامی ورزشکاران و تیمهای ورزشی بوده‌ایم که احیای باشگاه شاهین و تخصیص کمکهای متعدد به تیمهای شاهین، پارس جنوبی و ایرانجوان را می‌توان نمونه‌های بارز آن دانست.


دکتر سالاری افزود در صورتی که ما یا خود مجموعه‌ی ستارگان مجراهای قانونی و منابع مناسب جهت حمایت مالی از این تیم را بیابیم، از ظرفیت‌های موجود برای جذب این منابع استفاده خواهیم کرد و رایزنی‌های لازم را انجام خواهیم داد و از آقای دکتر دهدشتی خواستار بررسی و پیگیری این موضوع شدند.


دکتر عادل دهدشتی معاون امور استانهای سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست ضمن ارائه‌ی نظریات دقیق و فنی از ‌شرایط تیم هندبال ستارگان دشتستان اظهار داشت با توجه به مشکل کرونا و فعال نبودن تیم در فصل نقل و انتقال بازیکنان به دلیل مشکلات مالی و در پی آن مصدومیت مهره های تأثیرگذار تیم در ابتدای مسابقات، حفظ سهمیه تیم در لیگ برتر باید در اولویت برنامه‌های این باشگاه باشد. دکتر دهدشتی گزارشی از همکاریهای صورت گرفته توسط سازمان تامین اجتماعی با این تیم ارائه کرد و اظهار داشت: پیرو هماهنگی صورت گرفته و دستور جناب دکتر سالاری تا کنون از کمک به نماینده‌ی ورزش استان در لیگ برتر هندبال کشور دریغ نکرده‌ایم و پس از این نیز همراه نماینده‌ی ورزش دشتستان در لیگ برتر هندبال خواهیم بود.


برزگر مدیرعامل باشگاه ستارگان نیز در این نشست ضمن تقدیر از همکاری دکتر سالاری، دکتر دهدشتی، دکتر آزاده و دکتر اسماعیلی که از فرزندان فرهیخته‌ی دشتستان و مدیران موفق استان در سطح ملی هستند برای ایشان آرزوی موفقیت نموده و ‌عنوان کرد این تیم متعلق به همه‌ی مردم دشتستان و ورزش‌دوستانی است که در گرمای ۵۰ درجه در سالن امام خمینی برازجان حضور پیدا می کردند تا مشوق قهرمانان خود باشند. مدیرعامل باشگاه ستارگان دشتستان در ادامه به تشریح بخشی از مشکلات این باشگاه در رقابتهای لیگ برتر پرداخت و از دکتر سالاری به عنوان فرزند دشتستان و مدیر نخبه‌ی ملی خواستار حمایت بیشتر از تنها نماینده‌ی ورزش استان در لیگ برتر هندبال ایران شد.


جلال برزگر اظهار داشت: تیم ما در لیگ برتر نوپاست و دومین سال حضور خود را‌ تجربه می کند پس توقعات در بحث نتیجه گیری باید از تیم با توجه به داده ها و داشته های تیم باشد تا این نهال نوپا تقویت شود و بر همین اساس تمام توان خود را بر حفظ سهمیه‌ی دشتستان و حتی‌المقدور کسب رتبه‌ای بهتر از سال گذشته متمرکز کرده‌ایم.


وی با اشاره به تفاوت باور نکردنی توان مالی باشگاه ستارگان با سه تیم اول دو گروه لیگ برتر گفت: در حالیکه تیمهای صنعتی با هزینه های چندین میلیاردی در لیگ برتر حضور یافته‌اند اما تیم ستارگان دشتستان نماینده‌ی استان بوشهر از محل منابع مختلف و متعدد آن هم بعد از شروع لیگ برتر مجموعا حدود ۴۰۰ میلیون تومان حمایت شده و با این مبلغ ناچیز که معادل دستمزد دو بازیکن تیمهای دیگر است توان رقابت پایاپای با غولهای قدیمی و باتجربه ورزش هندبال ایران آن هم بدون حضور تماشاگران پرشور ستارگان فراهم نخواهد بود آن هم درشرایطی که حدود یکصد میلیون تومان از این مبلغ در ابتدای فصل جاری صرف پرداخت بدهی‌های باقیمانده مربوط به هزینه‌های جاری فصل قبل گردید.

 

برزگر اضافه کرد: در دور چهارم مسابقات، کمبود منابع مالی تیم و هزینه‌های سرسام‌آور تیمداری در چنین سطحی سبب شد به ناچار از محل وام شخصی ۵۰ میلیون تومانی خود برای سرپا نگه داشتن تیم هزینه کردیم. وی ضمن تشکر از حمایت ‌و همراهی مسئولین در سالیان اخیر خواستار کمک مالی و یاری به این تیم مردمی همچون گذشته شد.


رضا عباسی سرمربی تیم هندبال ستارگان دشتستان نیز در این نشست درخواست احداث یک سالن اختصاصی هندبال در یکی از زمینهای تحت تملک سازمان تامین اجتماعی در شهر برازجان را مطرح کرد که موافقت اولیه دکتر سالاری را به همراه داشت.


در این نشست همچنین امیر بهزادی مربی پیشکسوت و عضو کمیته‌ی فنی تیم ستارگان نیز به سابقه‌ی طولانی و افتخارآمیز هندبال شهر برازجان در سطح کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این رشته ورزشی برند ورزش دشتستان بوده و حالا در غیاب تیمهای لیگ‌برتری فوتبال، سمبل ورزش استان است. عضو کمیته‌ فنی باشگاه ستارگان خواستار مساعدت مالی بیشتر توسط مسئولین محترم از تنها نماینده لیگ برتر استان در شرایط بحران مالی تیم شد.


در پایان این نشست دکتر سالاری و دکتر دهدشتی ضمن تقدیر از تلاشهای جوانان هندبالیست ستارگان، برای این تیم در ادامه مسیر لیگ برتر آرزوی موفقیت ‌کردند.




















کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1399/10/20 - 14:35
0
0
تامین اجتماعی سازمان غیر دولتی ومال کارگرهاست، چرا تیمهای ورزشی به شورای شهر فشار نمیآرن که بهشون از دولت و از بیت المال و بودجه دولتی کمک کنند ، تیم های ورزشی هم آویزون‌ کارگرهای تامین اجتماعی چرا میشوند، تامین اجتماعی سازمان غیر دولتی است ، سهامدارش کارگرهای بیمه پردازند ، عجب حرکاتی میکنند در دشتستان ، مردم برای کارگرها امتیاز میگیرند ، تیمهای برازجان زمین‌کارگرها را میخواهند صاحب بشن ،خانوم‌ رییس شورا که گفته بود تیم های ورزشی را همه جوره بودجه و مکان براشون اختصاص میدن نیاز به کسی ندارند ، لطفا رییس شورا به جای قول وحرف به داد ورزش دشتستان برسید.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/04
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/04
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • پتروشیمی هنگام و پژوهشگاه صنعت نفت تفاهم‌نامه همکاری فناورانه امضا کردند
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
  • عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • مدیرکل شیلات بوشهر: صدور اسناد مالکیت اراضی شیلاتی تسریع شود
  • استاندار بوشهر: امر به معروف باید همراه با حفظ کرامت انسانی باشد
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/29
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • ندا غایبی در بوچیا به مدال نرسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/29
  • رئیسی: پزشک خانواده به همکاری دستگاه‌ها و بیمه‌ها نیاز دارد
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 9 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 28 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...