امروز: جمعه 20 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 مرداد 1399 - 09:31
لیگ برتر در ایستگاه‌های پایانی؛

اتحادخبر: شاهین بوشهر تنها سه مسابقه فرصت دارد تا امتیازات لازم را کسب کند و بتواند خود را در لیگ برتر حفظ کند و تراکتور تبریز نیز همین شرایط را برای کسب سهمیه آسیایی دارد.

اتحادخبر: شاهین بوشهر تنها سه مسابقه فرصت دارد تا امتیازات لازم را کسب کند و بتواند خود را در لیگ برتر حفظ کند و تراکتور تبریز نیز همین شرایط را برای کسب سهمیه آسیایی دارد.

شاهین بوشهر برای بقا می‌جنگد/ تراکتور دنبال کسب سهمیه آسیا

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: از هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال کشور، دو تیم شاهین شهرداری بوشهر و تراکتورسازی تبریز از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه دوشنبه باید در ورزشگاه شهید مهدوی بوشهر به مصاف هم بروند.

این مسابقه در حالی برگزار می‌شود که هر دو تیم شرایط کاملاً متفاوتی را دارند. شاهینی‌ها در تلاش برای ماندن در لیگ برتر هستند و تراکتوری‌ها در پی کسب سهمیه مسابقات آسیایی هستند.

شاهین بوشهر که امسال بعد از چند سال وقفه مجدداً وارد لیگ برتر شده است، ابتدای فصل را خیلی بد آغاز کرد و حالا پس از چهار بار تغییر سرمربی در انتهای جدول لیگ برتر قرار دارد.

شاهین از ۲۷ بازی خود تنها ۲۱ امتیاز کسب کرده است و حالا فقط سه بازی و حداکثر ۹ امتیاز برای این تیم وجود دارد که با کسب حداکثر امتیازات امیدوار به ماندگاری در لیگ برتر باشد.

در صدر جدول تکلیف تیم قهرمان مشخص شده است و پرسپولیس با ۶۳ امتیاز چند هفته‌ای است که خود را از دیگر تیم‌ها جدا کرده است و جشن قهرمانی را نیز برگزار کرده است.

رقابت برای کسب نایب قهرمانی و همچنین کسب سهمیه آسیا همچنان ادامه دارد و تنها چهار امتیاز اختلاف بین تیم‌های دوم تا ششم جدول وجود دارد که در هفته‌های پایانی می‌تواند دست‌خوش اتفاقات زیادی باشد.

تراکتور از ۲۷ بازی خود صاحب ۴۶ امتیاز است و یک بازی نسبت به استقلال رده دومی کمتر دارد و با پیروزی در مسابقه مقابل شاهین می‌تواند خود را به استقلال برساند.

 

دنبال پیروزی مقابل تراکتور هستیم

 

سرمربی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر از تلاش برای پیروزی مقابل تیم فوتبال تراکتورسازی خبر داد و اظهار داشت: همه تیم هم‌دل برای پیروزی در این مسابقه است.

مهدی پاشازاده در نشست خبری پیش از مسابقه با تیم تراکتورسازی بیان کرد: به هواداران قول می‌دهیم که در این مسابقه با تمام وجود حاضر شویم و بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه با وجود مشکلات تمام تلاش خودمان را تمرینات کرده‌ایم که نتیجه مناسبی بگیریم افزود: آنالیزهای خیلی خوبی را داشته‌ایم و شناخت مناسبی از تیم حریف داریم.

سرمربی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر با اشاره به اینکه در فوتبال هر اتفاقی ممکن است روی دهد، تصریح کرد: دلم برای کسب پیروزی در مقابل تراکتورسازی روشن است.

وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم که یک تیم باشیم و از لحاظ تیمی بهتر از رقیب شویم و این کار را هم داریم انجام می‌دهیم. بازیکنان شاهین زیر فشار بسیار زحمت می کشند و کادر فنی ما خیلی سخت گیری می‌کند.

پاشازاده با اشاره به اینکه در تمرینات هم از لحاظ بدنی و هم از لحاظ کار تیمی خیلی سخت گیری می‌کنیم خاطرنشان کرد: راه دیگری غیر از این نداریم و تلاش می‌کنیم از این طریق نتیجه مناسبی را دریافت کنیم.

 

دنبال سهمیه آسیایی هستیم

 

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز نیز از تلاش برای کسب سه امتیاز در مسابقه مقابل شاهین بوشهر خبر داد و اظهار داشت: برای کسب سهمیه آسیایی به این سه امتیاز نیاز داریم.

ساکت الهامی در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل شاهین شهرداری بوشهر اضافه کرد: شاهین برای بقا در لیگ برتر و ما برای کسب سهمیه آسیایی به پیروزی در این مسابقه و کسب هر سه امتیاز آن نیازمندیم.

وی با بیان اینکه دو تیم در این مسابقه جای ریسک و اشتباه ندارند، تصریح کرد: با توجه به تلاش دو تیم برای کسب پیروزی در این مسابقه، شاهد بازی زیبایی خواهیم بود.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از ارائه بازی هجومی برای کسب برد خبر داد و افزود: هر تیمی که تمرکز و بار روانی خوبی داشته باشد، می‌تواند به کسب اهداف خود در این مسابقه برسد و وضعیت خود را در جدول بهبود ببخشد.

وی با اشاره به اینکه کار سختی مقابل شاهین داریم اضافه کرد: شاهینی‌ها از یک مربی خوب و کاربلد بهره می‌برند که از نقاط قوت این تیم به حساب می‌آید.

الهامی با بیان اینکه از روز اول شروع به کار دنبال کسب سهمیه آسیایی بوده‌ایم، ادامه داد: می‌خواهیم با پیروزی در این مسابقه و کسب سه امتیاز رتبه خودمان را در جدول تثبیت کنیم.

 

راه سخت شاهین

 

شاهین شهرداری بوشهر در انتهای جدول لیگ برتر شرایط سختی را برای ماندن در لیگ برتر فوتبال کشور دارد و سه مسابقه حساس و مهم را در پیش رو دارد که هر لغزشی می‌تواند آرزوهای این تیم و مردم بوشهر را بر باد بدهد.

شاهین بوشهر علاوه بر مسابقه با تیم تراکتور که در بوشهر میزبان این تیم است، باید در آبادان به مصاف تیم صنعت نفت برود و در هفته پایانی نیز در بوشهر میزبان استقلال است.

کسب پیروزی در هر سه مسابقه کار خیلی سختی است ولی شاهینی‌ها نیازمند کسب این امتیازات هستند تا در صورت توقف حریفان ته‌جدولی بتوانند در لیگ برتر بمانند.

 

مسیر تراکتور برای کسب سهمیه

 

در سمت مقابل تراکتور سازی نیز علاوه بر مسابقه‌ای که در مقابل شاهین دارد، هفته بعد میزبان هم‌شهری خود یعنی ماشین‌سازی است و در هفته پایانی باید در اهواز به مصاف تیم فولاد از رقبای مستقیم خود در کسب سهمیه برود.

تراکتوری‌ها این فرصت را دارند که در صورت پیروزی در مسابقات پیش رو مقام نایب قهرمانی لیگ برتر را نیز کسب کنند و سهمیه آسیایی خود را قطعی کنند.

مسابقه امشب تیم‌های شاهین شهرداری بوشهر و تراکتورسازی تبریز یک مسابقه مرگ و زندگی است؛ از یک طرف شاهنی دنبال پیروزی برای بقا است و از طرفی تراکتورسازی به حضور در مسابقات آسیایی می‌اندیشد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/19
  • سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
  • ۵ پرونده تغییر کاربری اراضی در عالیشهر بررسی و تعیین تکلیف شد
  • استاندار بوشهر: آمادگی برای مقابله با پیامدهای ال‌نینو افزایش یابد
  • فصل صید میگو در استان بوشهر ۲۳ شهریور به پایان می‌رسد
  • عزیزی خطاب به نظامیان آمریکایی: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
  • توقیف شناور فاقد هویت در آب‌های بوشهر
  • مدیرکل شیلات بوشهر: توسعه اقتصاد دریامحور با علم و فناوری شتاب می‌گیرد
  • وجود پرستارنماها حاصل سال‌ها ضعف در نظارت است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/19
  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال+ جدول رده‌بندی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • .: دشتستان حدود 6 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 8 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 11 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 13 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 15 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 16 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 17 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 19 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 20 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...