امروز: دوشنبه 13 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 فروردين 1399 - 08:55
اتحاد خبر:قایق‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی اقتدارآفرین، شناور آمریکایی را که در حال عبور از خلیج ‌فارس بود احاطه کردند. این اقدام پیام روشنی بود مبنی بر اینکه، خلیج ‌فارس جای یانکی‌ها نیست.

اتحاد خبر:در روز چهارشنبه ۲۷ فروردین، منطقه شمال خلیج ‌فارس شاهد یک رویارویی جدید بین نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ‌تروریست‌های نیروی دریایی آمریکا بود. تقابلی که از طرفی شاهد حضور حداقل ۱۱ شناور تندروی نیروی دریایی سپاه بوده و از طرف آمریکایی‌ها نیز حداقل یک ناوشکن و یک شناور خاص با مأموریت ویژه حضور داشته است.

 

 

به گزارش مشرق،حضور آن شناور خاص و عملیات‌ها و تمرین‌هایی که در چند مدت اخیر توسط این شناور انجام شده است آن را مورد توجه قرار داده و به‌نظر عملیات روز چهارشنبه نیروی دریایی سپاه هشداری به این شیطنت‌ها و در چارچوب اصل دفاع از حاکمیت ملی ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی بوده است.

تروریست‌های سنتکام مثل همیشه طرف ایرانی را به رفتار غیرحرفه‌ای و خطرناک در نزدیکی شناورهای خود متهم کرده است. سازمان ‌تروریستی سنتکام بامداد پنجشنبه به‌وقت تهران در بیانیه‌ای مدعی شده است که یازده شناور نظامی ایرانی با نزدیک شدن به ۶ کشتی جنگی آمریکایی برای آنها مزاحمت ایجاد کرده‌اند.

آمریکایی‌ها مدعی شده‌اند که بارها به شناورهای ایرانی اخطار داده‌اند اما تا یکساعت با پاسخی از جانب شناورهای ایرانی مواجه نشده‌اند. سنتکام در بیانیه خود برای خلیج ‌فارس از نام مجعول استفاده کرده و محل حادثه را شمال خلیج ‌فارس عنوان کرده است.

مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا نیز به رویارویی شناورهای نظامی ایران با کشتی‌های جنگی کشورش واکنش نشان داد.

اسپر درباره رویارویی شناورهای ایران با کشتی‌های جنگی آمریکا، شلیک موشک توسط کره شمالی و نزدیک شدن هواپیمای روسی به یک هواپیمای جاسوسی آمریکا را رویدادی معمولی توصیف کرده است. وی با لحنی کنایه‌آمیز درباره این رویدادها گفت:«هفته‌ای معمولی برای وزارت دفاع بود».

نظامیان ‌تروریست آمریکایی درحالی شناورهای ایرانی را به تحرکات خطرناک متهم می‌کنند که بارها در ماه‌های گذشته دست به اقداماتی زده‌اند که در تعارض با قوانین بین‌المللی بوده است. روز پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، یک فروند پهپاد جاسوسی متعلق به ‌تروریست‌های نیروی دریایی منطقه سنتکام ارتش آمریکا در پی تجاوز به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران در مقابل کوه‌مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت و سرنگون شد.

چندی قبل نیز یک فروند جنگنده اف- ۱۸ نیروی دریایی ‌تروریستی آمریکا در حال نزدیک شدن به حریم هوایی ایران بود که با اخطار پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجبور به تغییر مسیر شد.

پاسخ به اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا

ناوشکن USS Paul Hamilton از کلاس آلری بورک در ناوگروه ناو روزولت، شناور اصلی این ماجرا بود که از بیش از یک ماه پیش تحرکات و تمرین‌های خاصی را در منطقه خلیج ‌فارس آغاز کرده است. شناور USS Lewis B. Puller با کد اختصاری ESB- ۳ دیگر شناوری بود که روز چهارشنبه شناورهای نیروی دریایی سپاه به آن نزدیک شدند. نیروی ایالات متحده دو فروند از این شناورها را در اختیار داشته و به دنبال ساخت ۳ فروند دیگر از آنها است.

در اواخر ماه مارس، ماه گذشته میلادی، شناور USS Lewis B. Puller میزبان بالگردهای تهاجمی ‌AH- ۶۴ آپاچی نیروی زمینی آمریکا بوده است. این بالگردهای تهاجمی‌در یک عملیات تمرینی با دیگر یگان‌های پروازی و شناوری در منطقه خلیج ‌فارس به بحث شبیه‌سازی مقابله با حمله قایق‌های تندرو پرداختند و عملاً جنگ با ایران و نیروی دریایی سپاه را شبیه‌سازی کردند. ناوشکن USS Paul Hamilton نیز از جمله دیگر شناورهای حاضر در این تمرین بوده است.

مشخص است این تحرکات و تمرین گسترده نیروهای بیگانه در منطقه خلیج ‌فارس از چشم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دور نمانده و حرکت روز چهارشنبه نیروی دریایی سپاه را باید علاوه‌بر انجام مأموریت‌های ذاتی و قانونی در راستای تامین امنیت مرزهای آبی کشورمان، پیامی‌حداقلی و البته روشن به ‌تروریست‌های سنتکام و فرماندهان آنها دانست.

ادامه استراتژی مرموز آمریکا در عراق برای احتمال درگیری با گروه‌های مقاومت، نوعی تحریک و واکنش‌سنجی از ایران خصوصاً در فضای پس از ‌ترور سردار سلیمانی و پاسخ موشکی ایران و حتی بحث شیوع عجیب کرونا در آمریکا و گشتن به‌دنبال بهانه‌ای هر چند کوتاه برای دور کردن اذهان عمومی مردم آمریکا از حقایق درون این کشور را می‌توان به‌عنوان دلایل این رشته تحرکات بر شمرد. ‌به‌نظر می‌رسد سپاه پاسداران در روز چهارشنبه پیام روشنی مبنی بر زیر نظر داشتن و تأکید بر سیاست همیشگی ایران مبنی بر بازدارندگی را به ‌تروریست‌های چشم آبی مخابره کرده است. منابع ایرانی به یک شبکه قطری گفتند که مانور شناورهای ایرانی در نزدیکی کشتی‌های آمریکایی در پاسخ به اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا بود.

واکنش وزرای خارجه و دفاع

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه در واکنش به اقدام نیروی دریایی آمریکا در خلیج ‌فارس نوشت: به‌نظر می‌رسد که نیروی دریایی آمریکا نمی‌تواند راهش را در آب‌های ما پیدا کند؛ احتمالا به این خاطر که اسم آن را نمی‌دانند. خلیج ‌فارس ۲۰۰۰ سال پیش از آنکه ایالات متحده به‌وجود بیاید به همین نام بوده است. یا اینکه نمی‌دانند ۷۰۰۰ مایل دورتر از خانه خود، اطراف خانه ما چه می‌کنند!

سرتیپ امیر حاتمی ‌وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح جمعه در حاشیه مراسم رژه خدمت ارتش و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی پیرامون تحولات اخیر با آمریکا در خلیج ‌فارس، اظهار داشت: چیزی که باعث ناامنی در منطقه خلیج ‌فارس می‌شود در واقع حضور غیرقانونی و متجاوزانه آمریکایی‌ها است که از آن طرف دنیا در کنار مرزهای ما حضور یافته‌اند و از این ادعاهای بیخود هم می‌کنند.

امیر حاتمی‌تأکید کرد: قطعا مردم ما بصیر هستند و می‌بینند حق با چه کسی است؛ ما در خانه خودمان هستیم و آنها از آن سوی دنیا آمده‌اند تا برای کشورهای منطقه با تهدید و تحریم مشکل درست می‌کنند.

این تصویر را باید قاب کرد

تصاویر منتشره توسط آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که قایق‌های سپاه شناور آمریکایی که در حال عبور از خلیج ‌فارس است را احاطه کرده‌اند. در یکی از تصاویر منتشر شده، یکی از دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مقتدرانه و شجاعانه آمریکایی‌ها را خطاب قرار می‌دهد. این تصویر بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت.

یکی از فعالین رسانه‌ای با انتشار این تصویر نوشت:«این تصویر را باید قاب کرد. سرباز مدافع وطن، مقتدرانه و شجاعانه آمریکایی‌ها را خطاب قرار می‌دهد که پای در قلمرو ما نگذارند. این تصویر قهرمان ماست».

یکی دیگر از فعالین رسانه‌ای نوشت: «اساس چیزی که آمریکا آن را احیای بازدارندگی در مقابل ایران می‌نامد، بر ایجادترس مبتنی است. رزمنده ایرانی اما دارد می‌گوید ما نه تنها رزمناو شما را محاصره می‌کنیم، نه فقط پایگاهتان را با موشک می‌زنیم، بلکه نهایتا گوشتان را خواهیم گرفت و از این منطقه بیرون خواهیم انداخت».



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • اقدام پیشگیرانه مدیریت شهری برازجان؛ دره‌های فصلی پاکسازی می‌شوند
  • تعمیرات؛ سرمایه پنهان تولید پایدار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • موسسه فرهنگی هنری مهان بوشهر از طرح کشف و پرورش استعداد کودکان رونمایی کرد
  • آمادگی مدیریت شهری آب‌پخش جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی و ناپایداری‌های جوی/جزییات اقدامات انجام شده
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در بازار عسلویه توسط تیم آتش‌نشانی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه
  • استاندار بوشهر: ثمرات حوزه انرژی باید در زندگی مردم استان دیده شود
  • رئیس دادگستری خارگ:امنیت پایدار جزیره حاصل همکاری دستگاه‌های مسئول است
  • هماوردی کمانداران زیر ۲۰ سال در یادواره شهدای پلیس و سرداران شهید دیار مقاومت
  • توقیف ۲ شناور متخلف در بوشهر
  • نایب‌رئیس مجلس: مردم بوشهر با وحدت و همدلی پشتیبان کشور و نظام هستند
  • فرماندار بوشهر: ۴۳ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت بر بازار تشکیل شد
  • وجود نوعی قند موجود در گوشت قرمز و خطر دیابت
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت با افزایش فعالیت بدنی
  • تاثیر محافظتی قهوه بر سلامت روان
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • بررسی و تسریع در ساماندهی اسناد و املاک مدیریت درمان تأمین اجتماعی بوشهر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمانده جدید پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر معرفی شد
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/07
  • مسائل آب و کشاورزی دشتستان با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد
  • لیگ برتر فوتبال ساحلی/ مقاومت گلساپوش یزد، حریف پارس جنوبی بوشهر نشد
  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • دو اتفاق متفاوت در شروع لیگ برتر؛ پخش زنده به بخش فوتبال زنان هم رسید
  • .: سامی حدود 6 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 6 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 6 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 7 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 7 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 14 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 21 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 30 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...