امروز: يکشنبه 18 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 اسفند 1398 - 11:45
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری:

اتحادخبر: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ضمن تشریح برنامه‌های این معاونت برای کاهش عوارض اقتصادی بحران کرونا میان اقشار آسیب پذیر زنان گفت: در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که طی مکاتباتی که با معاون اول رییس جمهور داشته‌ایم مقرر شده زنان سرپرست خانوار به...

اتحادخبر: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ضمن تشریح برنامه‌های این معاونت برای کاهش عوارض اقتصادی بحران کرونا میان اقشار آسیب پذیر زنان گفت: در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که طی مکاتباتی که با معاون اول رییس جمهور داشته‌ایم مقرر شده زنان سرپرست خانوار به ویژه زنانی که از دستگاه‌های حمایتی دیگری بهره مند نیستند، برای دریافت این بسته‌ها در اولویت قرار گیرند.

 

معصومه ابتکار  ضمن تشریح برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده برای کاهش عوارض اقتصادی بحران کرونا، گفت: در حال حاضر شرایط بحرانی است و این شرایط، خاصِ ایران نیست؛ سازمان بهداشت جهانی کرونا را پاندمیک اعلام کرده است، لذا باید برای این وضعیت تدابیری داشت. 

 

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های ویژه‌ای از اقشار آسیب‌پذیر از این بیماری خواهد داشت اظهار کرد: در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که طی مکاتباتی که با معاون اول رییس جمهور داشتیم اعلام کردیم زنان سرپرست خانوار به ویژه آنهایی که از حمایت دستگاه‌های حمایتی بهره مند نیستند، در اولویت قرار گیرند. همچنین به خیریه‌ها و موسساتی که از حامیان زنان سرپرست خانوار هستند توجه شود. 

ابتکار تاکید کرد: براساس مکاتباتی که هفته گذشته با معاون اول رییس جمهور، اسحاق جهانگیری انجام دادم، ایشان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستند که برای زنان سرپرست خانوار به طور ویژه سهمیه درنظر گرفته شود. 


تبدیل موقت کارگاه‌های زنان کار آفرین به تولید ماسک و لوازم بهداشتی

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری افزود: یکی از موضوعات این است که بتوانیم زنان کارآفرینی را که امکان تبدیل موقت کارگاه‌هایشان وجود دارد شناسایی کنیم؛ بسیاری از زنان دارای کارگاه‌های تولیدی هستند و بسیاری از آنها طی دو هفته اخیر اعلام آمادگی کرده‌اند که کارگاه‌های خود را به تولید لوازم بهداشتی، ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی کننده ... تبدیل کنند و به طور موقت خط تولید خود را به سمت مقابله با کرونا پیش ببرند. معاونت زنان و خانواده این دسته از زنان را به تولیدکنندگان وصل می کند. 


ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای زنان جهت تولید لوازم بهداشتی 

 

ابتکار تاکید کرد: همچنین معاونت از مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ها درخواست کرده که این ارتباط را میان زنان نیازمند به کار با تولیدکنندگان و کارگاه‌ها و نیز کارگاه‌ها را با کلینیک‌های نیازمند به این کالاها برقرار کنند. 

وی با اشاره به فرصت‌های جدید اشتغال در تولید لوازم بهداشتی اضافه کرد: بانوان از این تغییر موقت مسیر شغلی استقبال کرده‌اند و گزارشات رسیده نشان می‌دهد این موضوع هم به نوعی کمک کننده معیشتی به بانوان است و هم می‌تواند مایحتاج عمومی را پاسخ دهد.

 

تکلیف آژانس‌های بانوان و مهدهای کودک در این روزهای کرونایی چه می‌شود؟

 

ابتکار در ادامه در پاسخ به این سوال که برای مشاغلی مانند آژانس‌های بانوان که اکنون به دنبال تعطیلی مدارس و مهدها نیز با مشکل مواجه شده‌اند چه پیگیری‌هایی صورت گرفته است؟ توضیح داد: دولت معافیت‌هایی پیش بینی کرده که برای بنگاه‌های رسمی نیز استمهال بیمه‌ای و مالیات و مسائل بانکی در نظر گرفته است و امیدواریم بانک‌ها و بیمه‌ها نیز این موضوع را به ویژه برای زنان سرپرست خانوار عملیاتی کنند. همچنین معاونت به طور خاص پیگیری کرده تا این معافیت‌ها و حمایت‌ها برای زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار گیرد. 

 

وی در ادامه درباره برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده در راستای توان افزایی زنان سرپرست خانوار نیز گفت: در برنامه‌های دولت یازدهم برای توانمندسازی زنان در حوزه اقتصادی به ویژه زنان سرپرست خانوار، تکلیفی در بند ت ماده ۸۰  جهت حمایت و تدوین برنامه‌ای ملی برای زنان سرپرست خانوار برعهده معاونت زنان و خانواده قرار دارد.

 

وی ادامه داد: معاونت در این زمینه اقدام کرده و ستادی را خاص هماهنگی بین بخشی و بین دستگاهی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار داشته است. همچنین در این زمینه برنامه‌ای ملی نیز برای دستگاه‌ها تدوین شد که از سال گذشته چند طرح اجرایی و عملیاتی برای شناسایی، مهارت افزایی و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در کشور با همکاری وزارت تعاون، کار و  رفاه اجتماعی و وزارت کشور با همراهی سمن‌ها و بخش‌های عمومی مانند جهاد دانشگاهی اجرایی شد.

 

به گفته ابتکار با اجرای این طرح تاکنون حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار پس از شناسایی، مهارت‌های عمومی، کسب و کار و تخصصی کسب کردند. هدف از طرح توانمندسازی زنان این بوده است که زنان مهارت کار آفرینی بیاموزند و بتوانند برای خود و دیگران نیز شغل ایجاد کنند.

 

زنان سرپرست خانوار برای آموزش حرفه و کار به استانداری‌ها بروند + جزییات 

 

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه طرح توان افزایی زنان سرپرست خانوار در سال ۹۹ توسعه می یابد، گفت: زنان سرپرست خانواری که از مراکز حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد حمایت مالی نمی‌شوند و مایلند کار و حرفه‌ای برای اشتغال خود بیاموزند می توانند با مراجعه به مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ها خود را معرفی کرده و خواستار ثبت نام در این دوره‌های آموزشی شوند. همچنین از سازمان های غیردولتی در موضوع کارآفرینی دعوت کردیم تا آنها نیز در این زمینه از زنان سرپرست خانوار حمایت کنند.

 

 

 

ایسنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • غرش F-35 قابل تحمل‌تر از خاموشی‌های شماست
  • خبرنگاران، سرمایه‌های اجتماعی و پدافند غیرعاملِ مردم‌محور
  • پیام تشکر رئیس شورای هیئت های مذهبی کشور از ستاد عتبات عالیات و مواکب حسینی
  • خبرنگاران نقش اساسی در امر توسعه و تحقق عدالت و تحولات جامعه دارند
  • خبرنگاران همکاران افتخاری و ناظران امین صنعت هستند
  • خبرنگاران بوشهری؛ راویان بی ادعای روزهای آتش و امید
  • مدیرعامل پتروشیمی خارک: خبرنگاران، راویان حقیقت و سرمایه‌های اعتمادسازی جامعه هستند
  • پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر به مناسبت روز خبرنگار
  • اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
  • پیام بخشدار سعدآباد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت توسعه پلیمر کنگان به مناسبت روز خبرنگار
  • وزارت دفاع: خبرنگاران، یاوران و همراهان راهبردی صنعت دفاعی کشور هستند
  • ۱۳۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بوشهر وارد مدار شد
  • مظفری: تولید آثار فاخر هنری در حوزه مقاومت و ایثار رسالت ملی است
  • ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی در راه و شهرسازی بوشهر جذب شد
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل انجمن «دیدگاه» دشتستان از نویسنده کتاب «یادنامه»
  • از پزشک خانواده تا پروژه‌های عمرانی؛ دشتستان در آستانه هفته دولت/پیاده روی ولایت یک برند فرهنگی برای دشتستان
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • منطقه آزاد تجاری صنعتی بوشهر یکی از مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور است
  • هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، شرط برگزاری باشکوه پیاده‌روی بزرگ ولایت است
  • پرداخت سود سهام پتروشیمی خارک زودتر از موعد آغاز شد
  • کدام دموکراسی؟
  • تاب‌آوری صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در شرایط جنگ؛ چرا حفظ سرمایه انسانی یک ضرورت اقتصادی است؟
  • تسلیت پتروشیمی خارک به مناسبت اربعین حسینی
  • بیانیه شرکت مبین انرژی خلیج فارس درباره‌ی بازتاب رأی شورای رقابت در برخی رسانه‌ها
  • فرماندار دشتستان: پیشگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز نیازمند هماهنگی همه دستگاه‌های مسئول است
  • در مسیر عشق، در کنار مردم
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی جم به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان، اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام)
  • بررسی وضعیت قراردادهای یوتیلیتی در شورای رقابت؛ اصلاح مفاد مرتبط با دیماند و اضافه‌مصرف
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • «آقای ونس؛ اُوه آقای ونس»
  • آنتن ضعیف، کسب‌وکار را زمین‌گیر کرده است
  • .: غلامرضا بردستانی 1 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 11 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 12 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 12 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 12 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 15 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 19 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 20 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 22 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...