امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 ارديبهشت 1392 - 09:41

 

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه در نیمه دوم اردیبهشت ماه با حضور نمایندگان کارگران و کارفرمایان نشست فوق العاده شورای عالی کار برای تعیین حق خواروبار و حق مسکن جدید برگزار می شود گفت: درباره برگشت لایحه اصلاح قانون کار به دولت، چیزی به صورت رسمی به وزارتخانه اعلام نشده است.

 

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه در نیمه دوم اردیبهشت ماه با حضور نمایندگان کارگران و کارفرمایان نشست فوق العاده شورای عالی کار برای تعیین حق خواروبار و حق مسکن جدید برگزار می شود گفت: درباره برگشت لایحه اصلاح قانون کار به دولت، چیزی به صورت رسمی به وزارتخانه اعلام نشده است.

به گزارش اتحادجنوب، اسدالله عباسی در جمع خبرنگاران گفت: در کشور ما بنگاه هایی وجود دارد که شاید معروفیتی نداشته باشند اما کارهایی انجام داده اند که در کشورهای دنیا نیز می تواند رقابت کرده و کشور را خودکفا کند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در بخشهای مواد غذایی و دارویی، صنعت و مهارت افرادی به صورت خودجوش دوره هایی را دیده اند و سپس خلاقیتهای را داشته اند که کشور را به لحاظ ارزی و توسعه اشتغال تقویت کرده است.

عباسی با تاکید بر هفته کارگر تصریح کرد: علاقه مند هستیم که کارگران بتوانند در تولید نقش بیشتری داشته و ابتکاراتی را در کار نشان دهند. این حرکتها می تواند برای آنها سرمایه شود و ما نیز آمادگی داریم آنها را از هر جهت مورد حمایت قرار دهیم.

کارگرانی با دستمزد 1 تا 2 میلیون در ماه

وی خاطر نشان کرد: در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید در میدان عمل کارگر ایرانی که آمده تولیدی را انجام داده مورد حمایت سرمایه گذاران قرار گیرند تا بتوانیم تولید انبوه داشته باشیم. در این مقطع از کار نیازمند حمایتهای سرمایه گذاری از تولیدات کارگران ایرانی هستیم و در قالب تعاونی ها نیز می توانیم حمایت هایی را از اینگونه اقدامات داشته باشیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درباره بازبودن پرونده تعیین حداقل دستمزد سال جاری و اینکه چه تغییراتی قرار است در مزایای جانبی کارگران برای سال جاری اعمال شود؟ گفت: حداقل دستمزد تعیین شده برای سال جاری کف حمایتها است و ما کارگرانی داریم که به لحاظ نوع تخصص و مهارتی که دارند بین 1 تا 2 میلیون تومان حقوق دریافت می کنند.

عباسی ادامه داد: بحث حمایتهای بیمه ای، رفاهی و مسکن و خواربار را نیز در اولین جلسه ای که شورای عالی کار در نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار می کند مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد که با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی خواهد بود.

نشست فوق العاده شورای عالی کار

وی درباره ارائه جمع بندی نشست ویژه شورای عالی کار به رئیس جمهور در بحث افزایش حق مسکن سال جاری کارگران اظهار داشت: در بخش حق مسکن وقتی در شورای عالی کار تصمیم گیری شود برای تایید نهایی برای رئیس جمهور ارسال می شود.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره میزان افزایش حق مسکن و بن نقدی کارگران در شورای عالی کار، تاکید کرد: اینکه به چه میزان حق خواروبار و حق مسکن سال جاری کارگران بخواهد افزایش داشته باشد با نظر کارگران و کارفرمایان تعیین خواهد شد.

به گفته عباسی، توافق دوگروه در این بخش لازم است و ما در بحث دستمزد نیز به همین شکل توانستیم کار را جمع بندی کنیم، یعنی دو گروه کارگر و کارفرما نشست هایی را داشته اند و سپس به یک نقطه مشترک و واحدی رسیدند.

وی با اشاره به اینکه درباره افزایش حق مسکن و خواربار سال جاری کارگران و مشمولان قانون کار نیز به همین صورت و بر اساس نظرات کارگران و کارفرمایان اقدام خواهد شد افزود: البته ما خادم کارگران هستیم و این گروه را تنها نخواهیم گذاشت.

عباسی در واکنش به شکایت مزدی: قانون را عینا اجرا کردیم

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره شکایت صورت گرفته از سوی برخی گروه های کارگری درباره تخلف در تعیین حداقل دستمزد 487 هزار و 125 تومانی سال جاری، گفت: در رابطه با بحث شکایت، بیشتر جنبه های فرعی و رسانه ای کار دنبال می شود، چون در صورتی شکایت قابل طرح است که ما فرایند تعیین دستمزد را به صورت قانونی انجام نداده باشیم، ما در این بخش هر چیز که عین قانون بوده را اجرا کردیم.

عباسی تاکید کرد: با اینکه کار تعیین حداقل دستمزد امسال انجام شده باز هم در اینجا قانون باید برای ما مشخص کند و چیزی نیست که از جای دیگری آمده باشد. دیوان عدالت اداری در صورتی کار را بررسی می کند که نرخی تعیین شده باشد و آن نرخ پرداخت نشود و خلاف آن صورت گیرد، نه اینکه نرخ تعیین و ابلاغ شده، هر سال نیز همین گونه بوده و حال به اینصورت درآمده باشد. به گفته وی، ما باید راه های دیگری را برای حمایت از کارگران پیدا کنیم.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر درباره اینکه ایرادات گرفته شده از لایحه اصلاح قانون کار بیشتر سیاسی است؟ گفت: نظر من این است اینهایی که اظهارنظر می کنند، کار را از مسیر قانونی خود دنبال نمی کنند. آنهایی که تشکلهای قانونی بوده و نمایندگان قانونی تشکلها هستند نشسته اند خودشان بررسی کرده اند و به اندازه حق خود رای داده اند و ما نیز به عنوان مجریان قانون آن را پذیرفته ایم.

چرا باید لایحه اصلاح قانون کار برگشت بخورد؟

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این باره که برخی مباحث درباره برگشت لایحه اصلاح قانون کار به دولت برای رفع اختلاف نظرهای موجود مطرح شده و در کمیسیون اجتماعی مجلس نیز مورد بررسی قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: تاکنون چیزی به عنوان رسمی به وزارتخانه اعلام نشده است.

عباسی با تاکید بر اینکه اگر چیزی به صورت رسمی اعلام شود مانند لایحه اصلاح قانون تعاون که قبلا نیز به مجلس ارسال شده بود و سپس به دولت برگشت داده شد و پس از اصلاح دوباره هم اکنون در دولت برای ارائه به مجلس قرار دارد، می توان کار را دنبال کرد.

وی در این ارتباط که اگر موضوع به صورت رسمی به دولت اعلام شود، آیا مورد پذیرش و بازپس گیری لایحه اصلاح قانون کار قرار خواهد گرفت؟ اظهار داشت: من فکر نمی کنم که آنقدر اختلاف نظر زیاد باشد که بخواهد لایحه به دولت برگشت بخورد.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بعد از حدود 28 سال از اجرای قانون فعلی کار وقتی یک تصمیمی گرفته می شود می توان در کمیسیونهای تخصصی آن را اصلاح و موارد را رفع کرد./ج

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/04
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/04
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • پتروشیمی هنگام و پژوهشگاه صنعت نفت تفاهم‌نامه همکاری فناورانه امضا کردند
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • استاندار بوشهر: امر به معروف باید همراه با حفظ کرامت انسانی باشد
  • نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
  • پزشکیان: تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/29
  • ندا غایبی در بوچیا به مدال نرسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/29
  • رئیسی: پزشک خانواده به همکاری دستگاه‌ها و بیمه‌ها نیاز دارد
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 9 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 28 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...