امروز: يکشنبه 15 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 مرداد 1398 - 09:36
وزیر علوم تاکید کرد

اتحادخبر: وزیر علوم با تاکید بر اینکه مجازین آزمون سراسری ۹۸ بر اساس علاقه انتخاب رشته کنند، گفت: امسال برای اولین بار داوطلبان می‌توانند با مراجعه به دانشگاه‌ها برای پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) اقدام کنند که به نظر می‌رسد به دلیل عدم شناخت و تجربه ناکافی این شیوه پذیرش با استقبال کم داوطلبان مواجه شده است.

اتحادخبر: وزیر علوم با تاکید بر اینکه مجازین آزمون سراسری ۹۸ بر اساس علاقه انتخاب رشته کنند، گفت: امسال برای اولین بار داوطلبان می‌توانند با مراجعه به دانشگاه‌ها برای پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی(بدون آزمون) اقدام کنند که به نظر می‌رسد به دلیل عدم شناخت و تجربه ناکافی این شیوه پذیرش با استقبال کم داوطلبان مواجه شده است.

بازدید وزیر علوم از ایسنا

دکتر منصور غلامی  ضمن بیان این مطلب در توصیه به انتخاب رشته داوطلبان مجاز کنکور ۹۸ نیز گفت: داوطلبان وقتی نتایج خود را دریافت می‌کنند سعی کنند در انتخاب رشته علائق خود را اولویت قرار بدهند چرا که در آینده کسانی موفق و اثرگذار می‌شوند که بر اساس علائق تلاش و تحصیل نمایند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: در هر رشته تحصیلی افراد شاخص، دانشمند و تاثیرگذار زیادی در کشور داریم لذا کسانی که با علاقه رشته مورد نیاز خود را انتخاب کنند و پشتکار نیز داشته باشند در آینده نیز حتما جزء شخصیت‌های تاثیرگذار خواهند بود. نکته مهم این است که ما در زندگی بتوانیم جایگاه تاثیرگذار داشته و خدمت رسانی به مردم و کشور را داشته باشیم. پولدار یا کم پول بودن عاملی برای معرفی افراد در تاریخ به شمار نمی‌رود.

 

وزیر علوم در خصوص پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از مهر امسال نیز خاطرنشان کرد: ما سال‌های قبل نیز پذیرش بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه‌ها را داشتیم اما امسال اولین سالی بود که توصیه کردیم داوطلبان به سایت دانشگاه‌ها مراجعه و از این طریق نسبت به ثبت نام بدون آزمون اقدام کنند. به نظر می‌رسد چون این برنامه اولین بار اجرا می‌شد و تجربه خوبی در این زمینه وجود نداشت تعداد زیادی از داوطلبان در این شیوه پذیرش ثبت نام نکردند.  نتایج انتخاب رشته کسانی هم ثبت نام نموده‌ند نیز به زودی اعلام خواهد شد.

 

 

 

 

ایسنا

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 10 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 11 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 12 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 15 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 16 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 16 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 16 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 16 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...