امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 تير 1398 - 06:38

اتحادخبر: فرهاد کوچکزاده  با عنوان اینکه خدا را شاکریم که در سخت‌ترین شرایط توانستیم با هوشمندی آقای مهاجری بازیکنان مورد نیازمان را جذب کنیم، هر چند در یکی دو پست دیگر همچنان نیاز به بازیکن داریم، اظهار کرد: بنده فقط به عشق شهرم و تیم نساجی در چنین شرایطی قبول مسئولیت کردم و خوشحالم از اینکه پس از عبور سخت از نیم‌فصل دومِ فصل قبل، باز هم توانستم خدمت‌گذار همشهریانم باشم.

اتحادخبر: فرهاد کوچکزاده در گفت‌وگو با رسانه باشگاه، با عنوان اینکه خدا را شاکریم که در سخت‌ترین شرایط توانستیم با هوشمندی آقای مهاجری بازیکنان مورد نیازمان را جذب کنیم، هر چند در یکی دو پست دیگر همچنان نیاز به بازیکن داریم، اظهار کرد: بنده فقط به عشق شهرم و تیم نساجی در چنین شرایطی قبول مسئولیت کردم و خوشحالم از اینکه پس از عبور سخت از نیم‌فصل دومِ فصل قبل، باز هم توانستم خدمت‌گذار همشهریانم باشم.

 

وی ضمن تشکر از مالکان قبلی و مالک جدید باشگاه افزود: تیمداری در شرایط اقتصادی امروز کشور، بسیار سخت است و کمتر کسی این توان را دارد تا بتواند برای قبول این کار، پا پیش بگذارد؛ آقای اژدری طبق قراردادی که میان وی و مالکان قبلی منعقد شده، در حال حاضر متصدی باشگاه است و تا بدین‌جای کار با توجه به اینکه هنوز روال اداری انتقال تیم به‌طور قطعی انجام نشده، باشگاه را مورد حمایت خود قرار داده است.

 

سرپرست تیم نساجی مازندران بیان کرد: مشکل پیش‌آمده در قرارداد یا باید با کدخدامنشی مسئولان استانی حل شود یا در مراجع قضایی؛ که نتیجتاً روند پیگیری قانونی شاید تا دو سال هم به‌طول بینجامد؛ نساجی هم نمی‌تواند معطل این مراحل زمانبر بماند؛ حال در چنین شرایطی چشم هواداران میلیونی این باشگاه به درایت مسئولان استان است.

 

کوچکزاده تصریح کرد: شما شک نکنید با این شرایط و بدهی‌هایی که نساجی دارد، کمترخریداری به سراغ خرید نساجی خواهد آمد، با این حال وقتی آقای اژدری چنین ریسکی را قبول کرده، مسئولان استان هم باید تمام‌قد از او حمایت کنند.

 

وی اضافه کرد: مسئولان محترم استان در روزهای اخیر بارها جلساتی را برگزار کردند تا هر چه زودتر مشکل مالکیتی باشگاه رفع شود، آقای حدادیان بارها اعلام همکاری و تعامل کردند اما بیانیه‌ها و صحبت‌های نماینده آقای صنیعی‌فر مخل آرامش تیم و هواداران است و این حرکات اصلاً به صلاح نیست، ما با دست بسته و با خرج کردن آبرو و اعتبارمان تیم را جمع کردیم، این جواب ما و این همه هوادار نیست.

 

سرپرست تیم نساجی مازندران ادامه داد: با تمام این اتفاقات، ما نگران آینده مالکیتی باشگاه نیستیم، چون نساجی سایپا و پیکان نیست که هوادار و حساسیتی نداشته باشد، کل مازندران هوادار این تیم هستند و مثل پرسپولیس و استقلال، نساجی یک پایگاه بزرگ مردمی در شمال کشور دارد و ادامه این رفتارها باعث برهم زدن آرامش و جو یک استان می‌شود.

 

کوچکزاده در پایان گفت: از مسئولان محترم استان مازندران، شورای تامین، دستگاه‌های امنیتی و قضایی تقاضا داریم با توجه به لزوم ثبت قراردادها، هر چه سریع‌تر در هفته پیش‌رو مشکلات مالکیتی نساجی را حل کنند تا این‌قدر تیم و احساسات مردم به بازی گرفته نشود.

 

 

 

 

خبرورزشی



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • رشد ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس؛ تقاضا به معاملات سهام بازگشت
  • حوالی زندگی
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • دعوت پانیذ فطانت، هندبالیست شبانکاره‌ای، به اردوی تیم ملی جوانان بانوان
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...