امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 خرداد 1397 - 07:13

اتحاد خبر: دولت روحانی دولتی سیاه نیست. این را محمدرضا میرتاج الدینی، نماینده اسبق مجلس و معاون پارلمانی محمود احمدی‌نژاد می‌گوید. او که مدت‌هاست به گفته خودش راهش را از احمدی‌نژاد و کارهایش جدا کرده، می‌گوید که باید همه به این نکته توجه کنیم که تخریب دولت مستقر باعث شادی دشمنان می‌شود.

اتحاد خبر: دولت روحانی دولتی سیاه نیست. این را محمدرضا میرتاج الدینی، نماینده اسبق مجلس و معاون پارلمانی محمود احمدی‌نژاد می‌گوید. او که مدت‌هاست به گفته خودش راهش را از احمدی‌نژاد و کارهایش جدا کرده، می‌گوید که باید همه به این نکته توجه کنیم که تخریب دولت مستقر باعث شادی دشمنان می‌شود.

روزنامه قانون با محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلماني احمدي نژاد گفتگویی انجام داده است.

یک‌سال از فعالیت دولت دوازدهم می‌گذرد. در یک‌سال گذشته دولت با فراز و نشیب‌های زیادی روبه‌رو بود. شما به عنوان کسی که منتقد دولت هستید، به طور کلی عملکرد دولت دوازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در این چند ماه گذشته مردم دیدند که اين دولت نتوانست به شعارهایی که داده، پایبند بماند و موضوعی مانند ارز را مدیریت کند. در مقام منتقد نشستن و حرف زدن بسیار آسان است. اما خوب است اگر کسی نقدی از رویه‌ای انجام می‌دهد، خودش در آن موضوع به گونه‌ای عمل کند که راه پیشینیان خود را در آن طی نکند.

موضوعات دیگر را که محل نقد به دولت دوازدهم است، چگونه ارزیابی می‌کنید؟

یک نکته مهم دیگر درباره یک‌سال گذشته، موضوع شعارهای آقای روحانی در حوزه اشتغال و رفع بیکاری است. یکی از معضلاتی که نسل جوان با آن روبه‌روست، مساله بیکاری است که همچنان به صورت جدی حل نشده است. موضوع دیگر رکود اقتصادی و مشکلات عدیده کارگاه‌های تولیدی است. این‌ها مواردی هستند که مردم در یک‌سال گذشته از دولت انتظار داشتند که در مسائل اقتصادی و معیشتی کارهای بزرگ انجام دهد و اثر اقدامات دولت محسوس باشد.

به بحث مهمی اشاره کردید. موضوع اقتصاد و معیشت مردم محل مناقشه از سوی حامیان و منتقدان دولت است. دولت و حامیانش بر این عقیده‌اند که اعتراضاتی مشابه دی و مسائل اعتراضی دیگر علاوه بر کاستی‌ها همراه با فشار به دولت از خارج و داخل از کشور بوده است. شما به عنوان معاون رییس جمهور مدت‌ها مشغول به فعالیت بوده‌ايد و از نزديك با این فشارها آشنا هستید؛ این فشار‌ها چقدر در به وجود آمدن تنگنا برای دولت‌ها موثرند؟

این فشارهای اقتصادی از بیرون از دولت و سوءاستفاده‌کنندگان امري غیرقابل انکار است. دولت‌ها نیز در اثر این فشارها در معرض نوسانات اقتصادی قرار می‌گیرند. ما این فشارها را در گذشته داشتیم، امروز هم داریم اما نکته آنجاست که آقای روحانی با علم به این فشارها روی کار آمده است. آقای روحانی با علم به این قضایا دولت‌های پیش از خود را نقد می‌کرد. حتی ایشان در تبلیغات انتخاباتی می‌گفت که نظرش این است که دلایل عدم کارآمدی دولت‌ها 80 درصد ضعف مدیریتی و 20 درصد فشار ها به دولت است. این موضوع در زمان ایشان نیز تکرار شد. در واقع این دولت حرف‌هایی زده که اكنون باید در رابطه با آن‌ها پاسخگو باشد. اینکه بخواهیم این موضوع را فراتر از دولت‌ها بررسی کنیم، بحث دیگري است. من معتقدم مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باید فراتر از مسائل سیاسی و جناحی حل شود. باید منصفانه صحبت کنیم و باعث ايجاد يأس در جامعه نشويم و سیاه‌نمایی نکنیم. من نمی خواهم مثل برخی چهره‌های دولتی تمام گذشته را نقض و انکار کنم. از نظر من در این دولت نیز کار های خوبی انجام شده است.

براي مثال در چه حوزه‌هایی؟

در حوزه بهداشت و درمان و تامین گروه‌های کم درآمد و همچنين مسائلی از این دست، دولت کارهای خوب هم انجام داده و نمی‌توان آن‌ها را انکار کرد. اما روي صحبت من با وعده‌های اصلی است که محل مانور روحانی در تبلیغات انتخاباتی بود. من عملکرد دولت را سیاه نمی بینم اما دولت بايد به وعده‌های اصلی خود به مردم(به خصوص در انتخابات گذشته) عمل کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 2 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...