امروز: جمعه 26 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 دي 1396 - 08:56
اتحاد خبر: هومن افاضلی ریسک بزرگی را به جان خریده و در یکی از مهم ترین تجربه‌های دوران مربیگری‌اش سکان هدایت تیمی را برعهده گرفته که شرایط مناسبی در انتهای جدول نداشت.

اتحاد خبر: هومن افاضلی ریسک بزرگی را به جان خریده و در یکی از مهم ترین تجربه‌های دوران مربیگری‌اش سکان هدایت تیمی را برعهده گرفته که شرایط مناسبی در انتهای جدول نداشت.

 

به گزارش ایران ورزشی؛ نفت با مربیگری هومن افاضلی در 2 بازی اخیر نتایج امیدوارکننده‌ای به دست آورده و چنانچه در بازی‌های آتی هم به همین منوال پیش برود بی‌شک در لیگ برتر خواهد ماند. افاضلی سرشار از انگیزه است و می‌خواهد از فرصت بزرگی که نصیبش شده نهایت بهره را ببرد. آیا او موفق خواهد شد؟


دومین تجربه مربیگری شما در تیم نفت تهران منجر به کسب یک پیروزی بزرگ شد. تصور می‌کردید که تراکتورسازی را در تهران مغلوب کنید؟

هفته قبل هم که به‌عنوان یک تیم ته جدولی مقابل پرسپولیس قرار گرفتیم دنبال امتیاز بودیم که گرفتیم. تصور ما در همه بازی‌ها کسب امتیاز است و در بازی با تراکتورسازی هم دنبال نتیجه‌ای بودیم که شرایط ما را درجدول بهبود ببخشد. شما مطمئن باشید که از این بعد کار هیچ تیمی مقابل نفت تهران ساده نیست.

مشکی پوشان هم در هفته‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و حتی مقابل پرسپولیس هم بازی پایاپایی انجام داد. به نظر می‌رسد رقابت در ته جدول بسیارسخت و دشوارشده است.

همینطور است. اگر بازی مشکی پوشان مقابل پرسپولیس را دیده باشید به این واقعیت که تیم‌های ته جدولی تغییرات بسیاری کرده‌اند پی می‌برید. به اعتقاد من مشکی پوشان مقابل پرسپولیس نمایش خوبی داشت و مستحق کسب امتیاز بود.

هفته بعد با همین تیم بازی دارید.

قطعا بازی دشواری می‌شود. امتیاز این بازی برای تیم‌های ته جدولی خیلی مهم است. فکر می‌کنم یکی از زیباترین بازی‌های لیگ شود.

انتخاب نفت تهران برای شما ریسک بزرگی نبود؟

به هرحال من سابقه بازیگری آنچنانی ندارم و طبیعتا افرادی مثل من شانس‌های آنچنانی برای ورود به عرصه مربیگری ندارند و باید از حداقل فرصت‌هایی که نصیب‌شان می‌شود نهایت بهره را ببرند. نفت برای من یک فرصت بود که سعی کردم از آن بهترین بهره را ببرم. البته من مربی بی‌تجربه‌ای نیستم. در 31 سالگی مربی شهاب زنجان در لیگ یک بودم و بعد از آن نیز 186بازی به‌عنوان مربی در تیم‌های ملی فعالیت کردم.

دیروز اسامی باشگاه ذوب‌آهن به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد. خبری که شاید برای بچه‌های باشگاه نفت تهران هرگز خوشایند نباشد. حالا که تیم نفت قدری شرایط فنی بهتری پیدا کرده افسوس حذف از آسیا را نمی‌خورید؟

به این حذف شدن باید از دو جنبه نگاه کرد. یک جنبه‌اش فوتبالی است که اگر بخواهیم قضاوت کنیم باید بگوییم حق این بچه‌ها بود که در آسیا بازی کنند چون با زحمت و مشقت بسیاری در بازی‌های فصل پیش به قهرمانی جام حذفی رسیدند. یک جنبه هم بحث ضوابط فوتبالی است که باشگاه نفت تهران به دلیل مشکلات مالی نمی‌توانست در لیگ قهرمانان آسیا حضور یابد. به لحاظ حقوقی شاید حذف نفت تهران از آسیا درست بود اما از جنبه‌های فوتبالی نه. به هرحال کاری است که شده و فقط می‌توانم امیدوار باشم که از این به بعد در واگذاری تیم‌ها دقت بیشتری به خرج داده شود و تیم‌های فوتبال را به دست افرادی که صلاحیت ندارند، ندهند. به نظر من باید وجاهت افراد مورد بررسی و کنکاش قرار بگیرد و تیم‌ها را به دست هرکسی ندهند. امیدوارم از این به بعد قبل از واگذاری سابقه اشخاص را خوب بررسی کنند.

مالکان فعلی نفت افراد امیدوارکننده و اصلحی هستند؟

این افرادی که نفت را گرفته‌اند تحصیلکرده‌اند و به اعتقاد من چنین افرادی می‌توانند منشا خدمات باشند چون به دلیل تحصیلات عالیه‌ای که دارند بهتر می‌توانند مسائل را تجزیه و تحلیل کنند. من به این گروه خیلی امیدوارم. آنها افراد آبرومندی هستند که قطعا عملکرد مثبتی در فوتبال خواهند داشت.

 برای آینده نفت در لیگ برترچه سرنوشتی را متصورید؟

ما در دو بازی گذشته 4 امتیاز باارزش گرفتیم. یک امتیاز ما از بهترین تیم لیگ یعنی پرسپولیس بوده و 3 امتیاز دیگر را هم از تراکتورسازی گرفتیم. اینها تیم‌های سرسخت و مهمی هستند و همین امتیازها روزنه‌های امید را در دل ما زنده کرده که در آینده نتایج بهتری را رقم بزنیم. قطعا تمام تلاش ما خلق نتایج مطلوب است و اینکه بخواهیم با صراحت بگویم در لیگ می‌مانیم یا نه به زودی مشخص می‌شود. ما عزم مان را جزم کرده‌ایم که در لیگ برتر بمانیم و ان‌شا‌ا... می‌مانیم.


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • درخشش لوئیز دیاز، رؤیای ازبکستان را بر هم زد/کلمبیا با پیروزی شروع کرد
  • آقای استاندار مردم بوشهر را از منافع منطقه آزاد برخوردار کنید
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • .: ... حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 4 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 10 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 17 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 21 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 25 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 25 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...