امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 دي 1391 - 19:20

رئیس جمهور در گفت‌و‌گوی تلویزیونی خود کنایه‌هایی را به مجلس، قوه قضائیه و کاندیداهای ریاست جمهوری ایران مطرح کرد.

 

رئیس جمهور در گفت‌و‌گوی تلویزیونی خود کنایه‌هایی را به مجلس، قوه قضائیه و کاندیداهای ریاست جمهوری ایران مطرح کرد. به گزارش نامه، گفت و گویی تلویزیونی رئیس جمهور در مورد نحوه هدفمندی یارانه‌ها که بیش از یک ساعت به طول انجامید حاوی کنایه‌هایی به برخی مسئولان کشور بود. این آرام‌ترین گفت‌وگوی محمود احمدی‌نژاد طی چند سال اخیر باز هم با ادبیات خاص رئیس جمهور همراه بود که در آن انتقاداتی را به مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و قوه قضائیه مطرح شد و در این میان وزیر بهداشت نیز از کنایه رئیس جمهور در امان نبود.

تمام کنایه های رئیس جمهور را در جدول زیر بخوانید:

کنایه رئیس جمهور دستگاه و فرد مورد کنایه

قانونی که هنوز برای حرکت گرم نشده است و تازه حرکت خود را آغاز کرده آن را اصلاح کنیم کار انجام نمی‌شود.

اقتصاد کشور باید از یک نقطه مدیریت شود. قانونگذاری و ریل‌گذاری باید انجام شود.

بالاخره اجرای قانون ابتکار و انعطاف می‌خواهد. هم‌اکنون از جاهای مختلف اقتصاد ما مدیریت می‌شود، البته ما نمی‌گوییم که چه کسی مدیریت کند و تعصبی نیز در این خصوص نداریم. باید مشخص شود که چه کسی مدیریت می‌کند و مدیریت اجرا باید متمرکز باشد.

اگر جزئیات را تنظیم کردیم و در قانون گنجاندیم که دیگر نمی‌شود به هیچ قانونی دست زد و قانون را نمی‌شود هر روز عوض کرد چرا که در این صورت دیگر قانون نیست.

یک عده قلیلی در مراسم تصمیم‌گیری هستند که نگاه سیاسی داشته و دائما اطلاعات منفی منتشر می‌کنند؛ البته من نمی‌خواهم که امشب گله‌گذاری کنم،‌اما بسیاری از دوستانی که دولت را به عدم تولید متهم می‌کردند، وقتی خودشان در موضع تصمیم‌گیری قرار گرفتند، حمایت دولت از تولید را کاهش دادند.

مجلس شورای اسلامی

بعضی از دوستان پیشگویی می‌کردند که بحران اجتماعی درست خواهد شد و تمام صنعت و بخش کارگری تعطیل می‌شود، اما این امر صورت نگرفت اما اگر بعضی از بنگاه ها دچار مشکل شده است، باید مشکل آن را حل کرد نه اینکه قانون را تغییر داد.

برخی می‌گویند پرداخت پول زیاد به مردم نقدینگی را افزایش می‌دهد اما این تحلیل درست نیست، چون یک گردش مالی است، اما افزایش نقدینگی به معنی افزایش پول است که ما به دنبال آن نیستیم.

احمد توکلی

در فضای عمومی اقتصاد امنیت لازم است؛ یک وجه امنیت ثبات مقررات است که دولت تلاش کرده این ثبات را ایجاد کند و وجه دیگر آن امنیتی است.

نهادهای امنیتی خوب است که کنترل‌های خود را در اقتصاد از طریق بخش اجرا اعمال کنند تا امنیت عمومی فضای اقتصاد حفظ شود.

فضای اقتصاد نباید فضای امنیتی باشد بلکه فضای اقتصاد باید فضایی اقتصادی باشد و همه هم باید در این عرصه کمک کنیم.

قوه قضائیه

این دولت همواره دیوارش کوتاه بوده و ما تسلیم می‌شویم اما اقتصاد را باید روی زمین درست کرد و این با حرف‌های الکی فلان آقا و یا فلان نشریه نمی‌شود، بلکه حرف‌های دقیق و حساب شده می‌طلبد.

فشاری که به این دولت وارد شده و هجمه‌ای که به آن شده بی‌سابقه بوده و به هیچ مجموعه‌ای چنین هجمه‌ای وارد نشده است.

زمانی که شرایط عادی است کسی اعتراض نمی‌کند اما اگر مشکلی ایجاد شود همه به دنبال سهم بیشتر هستند و برای گرفتن سهم بیشتر بقیه را نقد می‌کنند.

دولت تنها بخشی است که ناظرین زیادی بر آن نظارت می‌کنند و حتی وقتی ما آب می‌خوریم 50 نفر آن را ثبت می‌کنند.

کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری و

نمایندگان مجلس

سال پیش دارو با دو ارز واردکنندگان و بانک مرکزی وارد می‌شد و ارز بانک مرکزی در سال جاری بیش از سال گذشته است و طی 9 ماه گذشته با ارز سابق برابری می‌کند. حالا اگر در آنجا صرف نشده است و یا به جای دیگر رفته باید رسیدگی شود من از همین‌جا به مردم عزیز اعلام می‌کنم احدی به بهانه نبود ارز حق ندارد قیمت را بالا ببرد.

دولت ارز را ارائه کرده است و من آمار شرکت‌ها را دارم و کدام شرکت ارز 1226 تومانی گرفته است. قیمت ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی هیچ تفاوتی نکرده است.

باید ببینیم اشکال کار کجاست و اینکه دیگران را متهم کنیم مشکلی حل نمی‌شود البته باید این موضوع به طور جدی بررسی شود ما ارز را اختصاص داده‌ایم و سلامت مردم برای ما بسیار مهم است.

وزیر بهداشت

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...