امروز: يکشنبه 03 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 آبان 1394 - 10:11

اتحاد خبر: بنده برخی برنامه ها را در ارتباط با برجام که دنبال می کردم مشاهده کردم کمی از خط اعتدال به صورت یک جانبه عمل می شد، شاید بدون غرض بوده اما باید مدیران کلان و میانی بر این مسئله توجه کنند که عملکرد جناحی نداشته و در برنامه‌ها بی‌طرفی این نهاد محفوظ باشد و از جناح‌گرایی پرهیز شود.

اتحاد خبر: بنده برخی برنامه ها را در ارتباط با برجام که دنبال می کردم مشاهده کردم کمی از خط اعتدال به صورت یک جانبه عمل می شد، شاید بدون غرض بوده اما باید مدیران کلان و میانی بر این مسئله توجه کنند که عملکرد جناحی نداشته و در برنامه‌ها بی‌طرفی این نهاد محفوظ باشد و از جناح‌گرایی پرهیز شود.

 آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با مدیران ارشد پژوهشی سازمان صدا و سیما که در دفتر این مرجع تقلید انجام شد، ضمن اشاره به اهمیت جایگاه این نهاد در کشور و توصیف آن به‌ عنوان یک دانشگاه گفت: این سازمان باید طبیب دوار باشد و در تمام عرصه‌های جامعه حضور داشته باشد تا بیماری‌ها را شناسایی و به مردم معرفی کند.

وی با بیان اینکه صداو سیما دارای رسالت‌ها و مسئولیت‌های متعددی است افزود: مرکز پژوهشی صداوسیما باید کارها را در بخش های گوناگونی همچون عقاید، شبهات، مسائل اخلاقی و فرهنگی و پاسخگویی به سؤالات تقسیم کرده و کمبودهای جامعه را برطرف کند.

استاد برجسته حوزه تصریح کرد: دشمنان دست‌ به‌دست هم داده‌اند تا تهاجم سنگینی علیه کشور اعمال کنند و با توجه به شکست آنها در تهاجم نظامی و اقتصادی در حال حاضر تهاجم فرهنگی را در اولویت قرار داده‌اند و وظیفه صدا و سیما ایستادگی تهاجمی نسبت به نقاط ضعف دشمنان است.

وی با اشاره به پژوهش یکی از پژوهشگران کشورهای خارجی در مورد گروهک تروریستی داعش عنوان کرد: دشمن برای معرفی این نیروهای تروریستی تلاش‌های بسیاری انجام می‌دهد اما بی‌اعتباری آن‌ها در مورد مبارزه با داعش و حقوق بشر برای همگان اثبات شده است.

آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: اخیرا در یکی از اخبار مشاهده کردم که عده ای از داعشی ها را در عراق اسیر کردند که اعترافات عجیبی انجام دادند، این افراد اعلام کردند آمریکا و عربستان انواع کمک های مالی و اطلاعاتی را نسبت به داعش انجام می دهند؛ از این جا معلوم می شود که این افراد در مسأله مبارزه با داعش دروغ می گویند.

وی با اشاره به واقعه خونین منا خاطر نشان کرد: حادثه عظیمی در منا صورت گرفت که در تاریخ اسلام بی نظیر بود، استکبار و رژیم سعودی با تزریق مالی کشورهای اسلامی را وادار به سکوت کردند و مجامع بین المللی و علمای اسلام و مسئولان کشورهای اسلامی نیز در این زمینه سکوت اختیار کردند که در این زمینه صدا و سیما وظیفه دارد این سکوت را ریشه یابی و علت آن را منتشر کند.

این مرجع تقلید در ادامه با تاکید بر لزوم هدف دار بودن برنامه‌های صدا و سیما بیان کرد: مشکلات جامعه زیاد است و به اندازه همان نیز مسئولیت صدا و سیما نیز افزایش پیدا می‌کند که باید در این زمینه به رسالت خویش عمل کند.

وی با اشاره به برنامه‌های صدا و سیما برای اقشار و گروه‌های مختلف جامعه، گفت: ساخت برنامه‌های فرهنگی نیز باید به همین شکل و با در نظر گرفتن گروه‌ها و سنین مختلف باشد و باید با انجام پژوهش‌های مختلف نیازها گروه‌ها را شناسایی و بر این اساس به ساخت برنامه اقدام کرد.

آیت الله مکارم شیرازی افزود: صدا و سیما باید در عرصه‌های مختلف جامعه اسلامی گردش کرده و بیماری‌ها و درمان‌ها را بررسی کند تا بتواند به موفقیت برسد؛ شرایط کنونی کشور نشان می‌دهد که مردم نسبت به صدا و سیما اعتماد دارند.

وی عنوان کرد: متأسفانه اخیرا تفکری پدید آمد که باید سطح اینترنت ها را افزایش دهیم که تفکری تجاری محسوب می شد و افراد به دنبال درآمد بیشتر بودند اما اکنون چشم آن ها باز شده و می بینند که کنترل صحیح برآن نشده، آثار سوئی بر جامعه داشته و انحرافات گسترش پیدا کرده است.

مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر لزوم مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن اظهار داشت: نباید فرهنگ رسانه ای غرب به صورت ناآگاه در مسئولان صداو سیما نفوذ کند و رسانه ملی به تقلید از رسانه‌های غربی به تولید محتوا و برنامه بپردازد.

وی با اشاره به اینکه کلیه تولیدات صدا و سیما از طنز تا برنامه‌های ویژه کودکان باید دارای غنای فرهنگی و توجه به مسائل اخلاق و انقلابی باشد گفت: نباید تنها سرگرمی و خنداندن مردم را در نظر گرفت بلکه در ذیل تمامی برنامه‌ها باید اهداف فرهنگی را دنبال کرد.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که تجربه نشان داده که اگر صداوسیما همه جانبه در مسأله ای ورود کند اثر گذار است، ابراز داشت: مسائلی همانند انتخابات و راهپیمایی ها نشان می دهد که مردم گوش شنوایی نسبت به صداوسیما دارند، تا جایی که می توان باید ریشه های رسانه های دشمن را سوزاند.

وی با بیان اینکه اخیرا افرادی در برخی مسائل گلایه هایی را مطرح کردند خاطرنشان کرد: بنده برخی برنامه ها را در ارتباط با برجام که دنبال می کردم مشاهده کردم کمی از خط اعتدال به صورت یک جانبه عمل می شد، شاید بدون غرض بوده اما باید مدیران کلان و میانی بر این مسئله توجه کنند که عملکرد جناحی نداشته و در برنامه‌ها بی‌طرفی این نهاد محفوظ باشد و از جناح‌گرایی پرهیز شود./ب1
تابناک


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/02
  • اچ‌اس‌ئی پلاس در آریاساسول؛ حرکت به‌سوی مدیریت هوشمند و پیش‌بینانه ریسک
  • مرکز آموزشی پژاک منهدم شد
  • آمار دقیق، زیرساخت حکمرانی کارآمد و توزیع متوازن امکانات است
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح سرشماری آماده هستند
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • شیوع فیبروم‌های رحمی در زنان؛ از علائم تا درمان
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • زنگ آغاز سرشماری در بوشهر نواخته شد
  • مخازن سبز عسلویه؛ بزرگ‌ترین مرکز ذخیره‌سازی پتروشیمی خاورمیانه بدون کوچک‌ترین آلودگی
  • نوشیدن چای خطر بیماری‌های عروقی را کاهش می دهد
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • از فقر اقتصادی تا ضعف اعتقادی
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/27
  • دلار بسوزانید، شاید اقتصاد درست شد!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/27
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • درخشش کمانداران بوشهر در رقابت‌های چندجانبه؛ کسب ۸ عنوان برتر در سایه کمبود زیرساخت‌ها
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • .: محمد 1 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 3 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 3 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 7 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 12 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 14 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 21 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 26 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...