امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 مهر 1393 - 08:51

فوتبالیست‌ها اگر خوب بازی نکنند، به یگان‌های نظامی می‌روند

اتحاد جنوب: به دنبال انتشار برخی اخبار در خصوص ثبت قرارداد شماری از فوتبالیست‌ها که کارت معافیتشان باطل شده بود، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت.

به گزارش اتحاد جنوب، سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره اینکه برخی از رسانه‌ها مطرح می‌کنند این فوتبالیست‌ها نظیر عشوری و ماهینی به جای تنبیه، تشویق شده‌اند اظهار کرد: چنین موضوعی صحیح نیست در رابطه با فوتبالیست‌هایی که تخلف کرده‌اند دو تنبیه را در نظر گرفته‌ایم اول اینکه کارتشان باطل شده و باید به سربازی بروند و دوم اینکه در محاکم قضایی به جرمشان رسیدگی خواهد شد که موضوع دوم همچنان در جریان است و محاکم قضایی در این خصوص تصمیم خواهند گرفت.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/7/29/764958_116.jpg

دو سناریو برای ادامه بازی‌ فوتبالیست‌های مختلف

وی با بیان اینکه درباره ادامه بازی این افراد در تیم‌های فوتبال دو بحث مطرح بود، خاطر نشان کرد: یکی از مباحث این بود که این افراد مانند دیگر سربازان به یگان‌های نیروهای مسلح رفته و خدمت کنند و بحث دیگر هم این بود که آنان در تیم‌های فوتبال نیروهای مسلح دوران سربازی خود را بگذرانند.

کمالی با بیان اینکه پس از بررسی‌ معایب و محاسن هر دو پیشنهاد سرانجام تصمیم بر این شد تا این فوتبالیست‌ها در تیم‌های نیروهای مسلح طول مدت خدمت سربازی‌شان را بگذرانند اظهار کرد:‌اگر این افراد را به پادگان‌ها می‌فرستادیم ممکن بود که عده‌آی مطرح کنند که اینها جوانند و جزو سرمایه‌های ورزشی کشور محسوب می‌شوند. بنابراین تصمیم نهایی این شد که به این افراد اجازه بازی اما تنها در تیم‌های نیروهای مسلح داده شود که البته در این خصوص نیز این ستاد کل است که تعیین می‌کند هر بازیکن به کدام تیم باید برود و این طور که هر کدام از آنها با هر تیمی که می‌خواهند قرارداد ببندند.

پرداخت حقوق سربازی برای فوتبالیست‌های متخلف

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شروطی که برای بازی این افراد در نظر گرفته شده اظهار کرد:یکی از این شروط این بود که این افراد حتما با حقوق سربازی در این تیم‌ها بازی کنند یعنی اینکه باشگاه‌های نیروهای مسلح حق ندارند از بودجه بیت المال یا بخش خصوصی مبلغی را تحت عنوان قرارداد، پاداش و ... به آنان بدهند.

وی افزود: در صورتی که هر یک از بازیکنان یا تیم‌ها به این موضوع توجه نکنند علاوه بر اینکه از ادامه بازی آن فرد در تیم‌های فوتبال نیروهای مسلح جلوگیری می‌شود بلکه آنان باید ادامه سربازی خود را در یگان‌های نیروهای مسلح به اتمام برسانند.

اولتیماتوم نیروهای مسلح به باشگاه ها

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد:‌همچنین با این باشگاه‌ها نیز برخورد می‌شود و دیگر به آنان سرباز نخواهیم داد و مسئولان خاطی نیز به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

به گفته کمالی اینکه بازیکنی در گذشته 700 تا 800 میلیون قرارداد داشته اما امروز به خاطر تخلف در دریافت کارت معافیت از سربازی باید 70 تا 80 هزار تومان حقوق بگیرد خودش یک تنبیه است و به نظرمان این یک تصمیم منطقی است.

واکنش به انتشار خبر قرارداد ماهینی با تراکتورسازی

کمالی درباره انتشار خبر قرارداد ماهینی با تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز اظهار کرد: هیچ یک از این فوتبالیست‌ها حق بستن قرارداد ندارند. اینها باید در ستاد کل تقسیم شوند و در تیم‌هایی که ما تعیین می‌کنیم به سربازی بروند، بنابراین موضوع قرارداد ماهینی با تراکتور سازی در حال بررسی است و قطعا پیگیری‌ها و برخوردهای لازم در صورت صحت خبر، با متخلفان انجام خواهد شد.

وی تیم‌های ملوان، تراکتور، فجر و... را از جمله تیم‌های فوتبال نیروهای مسلح دانست و گفت: ما باید بگوییم که این دسته از فوتبالیست‌ها به کدام تیم‌ها بروند. درباره ماهینی نیز باید بگویم که وی به تیم تراکتور داده نخواهد شد و احتمالا باید در ملوان بازی کند.

پرونده بررسی فوتبالیست‌های متخلف تا پایان فصل بسته می‌شود

کمالی درباره آخرین وضعیت بررسی کارت‌های معافیت و پایان خدمت فوتبالیست‌ها نیز به ایسنا گفت: تعدادی را که اعلام کردیم، تعدادی دیگر نیز از سوی سازمان وظیفه عمومی در حال بررسی است و تا نیم فصل فوتبال پرونده این افراد بسته خواهد شد.

کمالی اضافه کرد: این دسته از فوتبالیست‌ها باید پس از موعدی که برای اعزامشان در نظر گرفته شده دوران آموزشی را طی کرده و بعد به خدمت سربازی بروند.

فوتبالیست‌ها اگر خوب بازی نکنند، به یگان‌های نظامی می‌روند

 جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره اینکه ممکن است با حقوق فعلی، برخی از این فوتبالیست‌ها تلاشی برای بازی خود نکنند خاطر نشان کرد: اگر همکاری این بازیکنان با تیم‌هایشان خوب نباشد و بازی خوبی از خودشان ارائه ندهند باید در یگان‌های نظامی مابقی سربازی‌شان را ادامه دهند.

وی درباره طول مدت سربازی این افراد نیز گفت: مابقی قوانین نظیر طول مدت سربازی و غیره برای این افراد همانند دیگر سربازان است و طول مدت سربازی‌شان نیز مطابق قانون خواهد بود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان از رسانه ها، مسئولان باشگاه‌ها و بازیکنان خواست از جوسازی و ایجاد شایعه پیرامون آزاد بودن این دسته از بازیکنان و عدم برخورد با تخلفشان پرهیز کنند و همچنین تاکید کرد که پرونده این افراد در دستگاه قضایی در حال پیگیری است و آنان در این خصوص اظهار نظر خواهند کرد./ب1

 

ایسنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/07/30 - 23:12
0
0
روزگار غریبی است!ده سال تمام از زمان اعزام به خدمت سربازیت گذشته باشد. یقین داشته باشی که خدمت را انجام نداده ای و مستحق دریافت کارت معافیت هم نیستی ولی .... باز هم با تآخیر ده ساله به خدمت اعزام شوی....در آستانه ی اعزام به تیم بر خلاف قوانین موجود،قرارداد امضا کنی ....باز هم هوادار و سینه چاک داشته باشی ،واقعآ نوبره!!
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • گام تحولی ورزش دانشگاهی بوشهر؛ فعال‌سازی هیئت‌ها در قطب‌های صنعتی جم و کنگان
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 21 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...