امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 خرداد 1405 - 09:14

اتحادخبر:نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه مذاکره با آمریکا دستاوردی برای ایران نخواهد داشت، گفت: مقاومت و افزایش تاب‌آوری مردم مهم‌ترین راهبرد برای پیروزی مقابل دشمن است.

اتحادخبر:نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه مذاکره با آمریکا دستاوردی برای ایران نخواهد داشت، گفت: مقاومت و افزایش تاب‌آوری مردم مهم‌ترین راهبرد برای پیروزی مقابل دشمن است.

روانبخش: راه پیروزی ایران در برابر دشمن، مقاومت و افزایش تاب‌آوری است

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش در گفتگو با مهر درباره راهکار مواجهه با آمریکا و مسیر رسیدن به پیروزی، اظهار کرد: فرهنگ قرآن به ما راه‌حل‌هایی ارائه می‌دهد که بر اساس آن، مقابله و مقاومت در برابر دشمن است. در هیچ کجای قرآن، خداوند راه‌حل ما را سازش با دشمن قرار نداده است.

وی ادامه داد: در تمام موارد، خداوند متعال مؤمنان را به قتال، جنگ، مبارزه و جهاد در برابر دشمن امر می‌کند و از ما می‌خواهد که مقاومت کنیم. آیاتی که به موضوع مقاومت می‌پردازند، بیان می‌کنند که اگر مقاومت کنید، به مرحله‌ای خواهید رسید که دیگر ترس و اندوهی وجود نخواهد داشت. بنابراین برای ایجاد امنیت در کشور و رسیدن به جایگاهی که دشمن دیگر نتواند اقدامی علیه ما انجام دهد، راهی جز مقابله و مقاومت وجود ندارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی افزود: این راه‌حل، همان راهی است که خداوند متعال پیش روی ما قرار داده و فرمایشات امام راحل و امام شهید ما نیز برگرفته از همین آموزه‌های قرآنی است. همچنین مکتب اهل بیت (ع) همواره ما را به مقاومت در برابر دشمن دعوت کرده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مذاکره با آمریکا نتیجه‌ای برای کشور نداشته است، تصریح کرد: اصل مذاکره فی‌نفسه مانعی ندارد، اما تجربه نشان داده است که مذاکره با آمریکا دستاوردی برای ما نداشته است. همه مذاکراتی که با آمریکا در مقاطع مختلف داشته‌ایم، برای ما نتیجه‌ای به جز اثبات غیرقابل اعتماد بودن آمریکا نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، راهکار عملیاتی برای رسیدن به پیروزی، مقاومت در برابر دشمن و افزایش تاب‌آوری است. همان‌طور که مقام معظم رهبری در پیام سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بر آن تأکید کردند، باید تاب‌آوری مردم افزایش پیدا کند. مسئولان باید به گونه‌ای عمل کنند که در برابر فشارهایی که دشمن وارد می‌کند، تاب‌آوری جامعه بالا برود. اگر تاب‌آوری ما افزایش یابد، تاب‌آوری دشمن کاهش پیدا می‌کند و در این صورت ایران پیروز خواهد بود.

روانبخش در ادامه با طرح یک مثال، افزود: ما تنگه هرمز را بستیم و در مقابل، دشمن برای ما محاصره دریایی ایجاد کرد. محاصره دریایی برای ما ضرر دارد، اما بستن تنگه هرمز نیز برای آمریکا و کشورهای هم‌پیمانش زیان‌بار است. در چنین شرایطی، طرفی پیروز می‌شود که تاب‌آوری بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر تنگه هرمز به‌طور کامل بسته شود، کشورهای غربی در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه در بخش انرژی، با مشکلات جدی مواجه خواهند شد. آمریکایی‌ها اکنون از ذخایر استراتژیک خود استفاده می‌کنند و اگر این وضعیت برای مدتی ادامه پیدا کند، ذخایر استراتژیک آنان به‌شدت کاهش خواهد یافت و در نتیجه ناچار خواهند شد در برابر ایران کوتاه بیایند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: البته ممکن است برای ما نیز مشکلاتی ایجاد شود، از جمله اینکه در شرایط محاصره دریایی، فروش نفت یا واردات برخی کالاهای مورد نیاز با دشواری‌هایی مواجه شود، اما ایران کشوری بزرگ با ظرفیت‌های فراوان است و می‌تواند در برابر این فشارها تاب بیاورد. در مقابل، تاب‌آوری جوامع غربی بسیار کمتر است و افکار عمومی در آن کشورها می‌تواند علیه دولت‌هایشان شکل گیرد و آنها را وادار به عقب‌نشینی کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • ضرورت اولویت‌بخشی به ارز دارو و درمان در سایه مدیریت یکپارچه منابع ملی
  • حفاظت از حیات وحش با مشارکت مردم و مسئولیت‌پذیری صنایع تقویت می‌شود
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...