امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 31 فروردين 1405 - 09:55

اتحادخبر:سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان با اشاره به قهرمانی استقلال در لیگ برتر این تیم را مجموعه‌ای آماده و شایسته کسب عنوان قهرمانی دانست.

 

اتحادخبر:سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان با اشاره به قهرمانی استقلال در لیگ برتر این تیم را مجموعه‌ای آماده و شایسته کسب عنوان قهرمانی دانست.

سرمربی تیم ملی: استقلال شایسته قهرمانی در لیگ برتر بود

فاطمه شریف سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان در گفتگو با مهر، درباره آخرین وضعیت این تیم برای حضور در چهارمین دوره بازی‌های المپیک جوانان «داکار ۲۰۲۶» اظهار کرد: این رقابت‌ها از ۹ تا ۲۲ آبان‌ماه سال آینده به میزبانی کشور سنگال برگزار خواهد شد. حدود ۱۰ روز پیش خانم شجاعی با من تماس گرفتند و درخواست کردند با توجه به نزدیک بودن بازی‌های المپیک داکار برنامه‌ریزی لازم برای آماده‌سازی تیم انجام شود. بر همین اساس برنامه‌ریزی‌های اولیه توسط بنده و کادر تیم انجام شده است اما برای اجرای آن‌ها نیازمند ثبات و شرایط مناسب در کشور هستیم.

وی ادامه داد: تعدادی بازیکن را سال گذشته در خلال برگزاری لیگ فوتسال نوجوانان کشور انتخاب کردیم و همچنین عملکرد بازیکنان حاضر در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین نیز در حال ارزیابی است. در صورت فراهم شدن شرایط قصد داریم با همکاری سازمان لیگ فوتسال، مسابقات در رده سنی مربوطه برگزار کنیم و سپس وارد مرحله اردوهای انتخابی تیم ملی شویم.

سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان درباره وضعیت قرارداد خود با فدراسیون فوتبال گفت: در بخش بانوان معمولاً قراردادها به صورت یک‌ساله منعقد می‌شود و برای سال جدید هنوز قراردادی امضا نکرده‌ایم اما توافق اولیه برای ادامه همکاری صورت گرفته است.

شریف در پاسخ به این پرسش که تیم ملی ایران در بازی‌های المپیک جوانان با چه تیم‌هایی هم‌گروه خواهد شد؟ عنوان کرد: هنوز قرعه‌کشی مسابقات انجام نشده و پیش‌بینی می‌شود این مراسم حدود دو ماه پیش از آغاز رقابت‌ها برگزار شود. نکته مهم این است که از قاره آسیا تنها یک سهمیه به این رقابت‌ها اختصاص یافته که آن نیز به دلیل قهرمانی تیم ملی نوجوانان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین در سال گذشته به تیم ملی کشورمان رسیده است.

سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان ادامه داد: در این مسابقات در مجموع ۸ تیم برتر دنیا حضور دارند که از اروپا دو تیم، از قاره آمریکا دو تیم، از آسیا یک تیم، از آفریقا یک تیم، از اقیانوسیه یک تیم و همچنین تیم میزبان حضور خواهند داشت ولی هنوز مشخص نیست کدام کشورها موفق به کسب سهمیه شده‌اند.

سرمربی تیم ملی: استقلال شایسته قهرمانی در لیگ برتر بود

وی درباره تجربه حضور در پاکستان و هدایت تیم ملی فوتسال زنان این کشور گفت: حضور در پاکستان نخستین تجربه بین‌المللی من در عرصه مربیگری بود. این کشور برای اولین بار تیم ملی فوتسال بانوان را تشکیل داده بود و از ما درخواست همکاری بلندمدت داشت اما به دلیل اولویت داشتن تیم ملی ایران و برنامه‌های مربوط به بازی‌های المپیک جوانان این همکاری در عین کوتاه بودن تجربه‌ای بسیار ارزشمند برای من محسوب شد.

شریف ادامه داد: در مجموع ۴۲ روز در کنار این تیم حضور داشتم که از این مدت ۲۸ روز به برگزاری تمرینات اختصاص یافت و سپس به همراه تیم راهی تایلند و مسابقات جنوب آسیا شدیم. در این رقابت‌ها موفق به کسب دو پیروزی، سه شکست و یک تساوی شدیم و در مجموع مسئولان فدراسیون پاکستان هم از عملکرد تیم رضایت داشتند.

سرمربی تیم ملی فوتسال جوانان در واکنش به احتمال برگزاری لیگ برتر با حضور ۱۶ تیم در فصل آینده گفت: این موضوع می‌تواند به کیفیت لیگ آسیب وارد کند. پیش از هر چیز باید در نظر داشت که از نظر تعداد بازیکن چنین ظرفیتی برای برگزاری لیگ با ۱۶ تیم در سطح برتر وجود ندارد. از سوی دیگر بحث اسپانسرینگ نیز مطرح است و در شرایطی که کیفیت رقابت‌ها پایین بیاید شاید جذب حامیان مالی نیز با چالش مواجه شود.

شریف ادامه داد: به نظر می‌رسد با توجه به اینکه هر سال تعدادی از تیم‌ها قبل از شروع فصل از مسابقات کنار می‌کشند سازمان لیگ تلاش کرده با افزایش تعداد تیم‌ها به نوعی پیش‌بینی لازم را انجام دهد تا در صورت انصراف برخی باشگاه‌ها، با مشکل کمبود تیم مواجه نشود.

وی در پایان درباره قهرمانی استقلال گفت: استقلال نشان داد تیم بسیار خوبی است و از هر نظر برای قهرمانی آماده بود. در کنار این موضوع حمایت مناسب باشگاه‌ها نیز نقش مهمی در موفقیت تیم‌ها دارد و این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است که در باشگاه استقلال این موضوع به خوبی انجام شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • انتصاب سرپرست روابط عمومی و دبیر مسئولیت‌های اجتماعی آریاساسول
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • فرماندار دشتی: کارکنان حوزه سلامت عرصه خدمت‌رسانی را رها نکرده اند
  • مهاجرانی: با عزت صلح را دنبال می‌کنیم؛ در دفاع از کشور کوتاه نمی‌آییم
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...