امروز: دوشنبه 16 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 آذر 1404 - 10:20

اتحادخبر:با آغاز عملیات برداشت گوجه فرنگی از مزارع خارج فصل استان بوشهر و عرضه آن به بازار، قیمت این محصول در این استان ۵۰ درصد کاهش یافت.

 

اتحادخبر:با آغاز عملیات برداشت گوجه فرنگی از مزارع خارج فصل استان بوشهر و عرضه آن به بازار، قیمت این محصول در این استان ۵۰ درصد کاهش یافت.

ورود گوجه‌فرنگی نوبر بوشهر به بازار قیمت‌ها را نصف کرد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر که به منظور بازدید عملیات برداشت گوجه فرنگی در منطقه بندآروز شهرستان دشتستان گفت: امسال نیز همانند سنوات گذشته، کشت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر با برنامه‌ریزی منسجم و نظارت دقیق انجام شده‌است.

کبری توکلی افزود: با توجه به تأثیرات محسوس تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی‌های مؤثر، سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته با کاهش هزار هکتاری مواجه شده و در زمان حاضر ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گوجه‌فرنگی قرار دارد.
وی اظهار کرد: با روش‌های مدیریت زراعی بهینه، تغذیه هدفمند و استفاده حداکثری از منابع آبی موجود، راندمان تولید در واحد سطح حفظ شده و پیش‌بینی می‌شود با وجود کاهش سطح، برداشت بیش از۶۰۰ هزار تن محصول تا پایان فصل برداشت (اردیبهشت ماه) محقق شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: برداشت گوجه‌فرنگی در این استان از اواسط آبان آغاز و تا اردیبهشت ادامه دارد که این ویژگی منحصربه‌فرد باعث شده بوشهر در فصول سرد سال به یکی از تأمین‌کنندگان اصلی گوجه‌فرنگی تازه در کشور تبدیل شود.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر، شهرستان دشتستان پیشگام برداشت محصول است و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی از مزارع این شهرستان برداشت شده‌است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: قیمت‌ها در ابتدای فصل به دلیل عرضه محدود، به نسبت بالا بین ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان بود، اما با افزایش تدریجی برداشت، بازار به تعادل رسیده و اکنون قیمت بین ۲۰ تا ۳۵ هزار تومان است.
توکلی گفت: در اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و برای مقابله با چالش کم‌آبی، برنامه‌ریزی کرده‌ایم کشت گلخانه‌ای و نیمه‌گلخانه‌ای را گسترش دهیم تا با مصرف آب کمتر، بهره‌وری و کیفیت محصول افزایش یابد.
وی افزود: بخش عمده‌ای از محصول تولیدی به مصرف داخلی و تازه‌خوری اختصاص دارد، اما با رسیدن به پیک برداشت در دی و بهمن ماه و تولید مازاد بر نیاز استان بوشهر ، زمینه برای صادرات به سایر استان‌ها و حتی بازارهای خارجی فراهم خواهد شد.
استان بوشهر با تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل، رتبه اول کشور را دارد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 11 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 11 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 13 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 15 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 16 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 16 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 16 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 17 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 17 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...