امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 مهر 1404 - 11:58
رئیس دیوان عالی کشور:

اتحاد خبر:رئیس دیوان عالی کشور در جریان بازدید از شرکت پلیمر آریاساسول ضمن آگاهی از دستاوردهای شرکت، تلاش کارکنان شرکت برای ارتقا اقتصاد کشور را ارزشمند برشمرد.به گزارش اتحاد خبر به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، محمدرضا حیدرزاده، مدیرعامل شرکت، صبح امروز (پنج‌شنبه، 10 مهرماه 1404) میزبان حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در رأس هیئت عالی‌رتبه از مقامات قضایی منطقه و کشور بود...

 

اتحاد خبر:رئیس دیوان عالی کشور در جریان بازدید از شرکت پلیمر آریاساسول ضمن آگاهی از دستاوردهای شرکت، تلاش کارکنان شرکت برای ارتقا اقتصاد کشور را ارزشمند برشمرد.




به گزارش اتحاد خبر به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، محمدرضا حیدرزاده، مدیرعامل شرکت، صبح امروز (پنج‌شنبه، 10 مهرماه 1404) میزبان حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در رأس هیئت عالی‌رتبه از مقامات قضایی منطقه و کشور بود.

علی اکبر بختیاری، رئیس حوزه ریاست دیوان عالی کشور، مهدی مهرانگیز رئیس دادگستری استان بوشهر، حسن اردکانی، معاون رئیس کل دادگستری استان، عمار شهنیانی، دادستان استان بوشهر، پویا بخشی، دادستان عسلویه و امین انصاری، مدیرکل سازمان جوانان حقوق بشر در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری را همراهی می‌کردند.

سنگرنشینان افتخار آفرینان کشور

پس از این بازدید حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری، ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت پلیمر آریاساسول برای منطقه و کشور، تصریح کرد: وقتی انسان از نزدیک زحمات عزیزان را در چنین مجموعه‌هایی می‌بیند، متوجه می‌شود سنگرنشینان در دفاع از اقتصاد کشور چگونه موجب افتخار و سربلندی کشور را فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به الزام تلاش همه اقشار و دلبستگان وطن، تصریح کرد: همه ما در قبال توطئه‌های دشمن وظایفی برعهده داریم؛ توطئه‌هایی همچون جنگ 12 روزه که به اذعان خودشان برای آن 15 سال در حال برنامه‌ریزی بودند.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه دشمن برنامه‌های بسیاری را در این جنگ 12 روزه دنبال می‌کرد که ناکام ماند، افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری حتی در روزهای جنگ این دشمنان در یکی از کشورهای اروپایی گردهم آمده بودند و برای نظام بعد از تکه تکه کردن وطن برنامه می‌ریختند و هر مسلمان دلسوز وطن باید ببیند در مقابل این توطئه در دفاع از وطن، ناموس و خاک چه وظیفه‌ای دارد.

وی افزود: با وجود همه تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های گسترده و طولانی مدت، کار ملت بزرگ ما اعجابی بود که در سایه پروردگار متعال حاصل شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری تصریح کرد: البته این فقط یک عرصه از تلاش دشمن مخبط بود که در هم شکست، اما دشمن برای دیگر عرصه‌ها به‌ویژه اقتصادی و فرهنگی نیز برنامه‌های بلندمدت دارد.

وی اذعان کرد: در سنگر اقتصاد شما دست‌اندرکاران، همچون آن برادر عزیزی که پشت دستگاه نظامی در تلاش است، باید توانمندی دشمن را بشناسید و برای خنثی سازی آن تلاش کنید.

رئیس دیوان عالی کشور به سختی‌های کار در مناطقی همچون عسلویه اشاره کرد و گفت: محدودیت‌های موجود جای خود را دارد؛ اما وقتی انسان جایگاه خود را برای خدمت به کشور درک کند، این سختی‌ها برایش شیرین می‌شود؛ امروز جان ما، ناموس و وطن ما در خطر و وظیفه ما مشخص است.

تلاش‌ها در آریاساسول ارزشمند است

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری به جریان بازدید از آریاساسول و گزارش‌های ارائه شده اشاره کرد و گفت: الحمدلله تلاش شما بسیار ارزشمند است و امیدوارم همواره برای ارتقا اقتصاد کشور تلاش کنیم.

وی تصریح کرد: این بازدید‌ها نشان می‌دهد که عزیزان چقدر برای اقتصاد کشور تلاش می‌کنند و امیدوارم همواره در این مسیر موفق باشید. 

اجرای تعمیرات اساسی در کمترین زمان ممکن

محمدرضا حیدرزاده، مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش تولید در شرکت گفت: کارکنان شرکت از هر فرصت تعمیراتی برای ارتقا و بهینه‌سازی عملکرد تأسیسات استفاده می‌کنند.

وی از برنامه تولید سالانه شرکت یاد کرد و گفت: در مدیریت دارایی‌های فیزیکی شرکت برای اجرای تعمیرات پیشگیرانه برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد تا از توقف‌های ناخواسته تولید جلوگیری شود و در نتیجه افزایش تولید رقم بخورد.

مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول افزود: در واحدهای پلیمری با تغییراتی در پارامترهای تولید، میزان ساعات تولید بهینه را بالا بردیم، همچنین بهره‌وری تولید را در واحدهای تولیدی با بهبود شرایط فرایندی افزایش دادیم که به افزایش تولید شرکت منجر شده است و در نتیجه به رکوردهای بی‌نظیری دست یافتیم از جمله آنکه توانستیم رکورد جهانی تولید را در واحدهای مشابه پلی اتیلن سبک جابجا کنیم.

حیدرزاده از انجام تعمیرات اساسی در کوتاه‌ترین زمان ممکن یاد کرد و افزود: پنج کمپرسور حیاتی شرکت را با نیروهای متخصص آریاساسول، با قطعات تمام ایرانی بازبینی و تعمیر کردیم که رکوردی بی‌نظیر بود و کاری که باید در 25 روز انجام می‌شد، تنها در 12 روز به اتمام رساندیم.

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مناسبت آیین باشکوه تشییع رهبر شهید و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تنها راه، پایبندی دو طرف به تعهداتشان ذیل یادداشت تفاهم اسلام آباد است
  • عوارض دندان‌قروچه را جدی بگیرید
  • حرف دل
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • آماده‌باش راهداری بوشهر برای تأمین ایمنی زائران تشییع قائد شهید
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • بدرقه میلیونی مردم/ اقامه نماز بر پیکرهای مطهر شهدا با حضور ۳ فرزند رهبر شهید
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • تشریح آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید در بوشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • منطقه آزاد بوشهر؛ فرصت توسعه یا تکرار تجربه‌های گذشته
  • معاون استاندار بوشهر: آب‌شیرین‌کن «دیر» ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 12 ساعت قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 18 ساعت قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 4 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 11 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 15 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 19 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 19 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 22 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...