امروز: پنجشنبه 30 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 شهريور 1404 - 10:56

اتحادخبر: نخستین مرکز پیکرسنجی و استعدادیابی ورزش در استان بوشهر با هدف شناسایی استعدادهای ورزشی و اصلاح ناهنجاری‌های بدنی در خانه تکواندو بوشهر افتتاح شد.

 

اتحادخبر: نخستین مرکز پیکرسنجی و استعدادیابی ورزش در استان بوشهر با هدف شناسایی استعدادهای ورزشی و اصلاح ناهنجاری‌های بدنی در خانه تکواندو بوشهر افتتاح شد.

افتتاح نخستین مرکز پیکرسنجی ورزش در بوشهر 

 

رئیس هیات تکواندو استان بوشهر روز شنبه در حاشیه آیین افتتاح این مرکز در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مرکز پیکرسنجی و استعدادیابی ورزش با مدیریت ابراهیم شیخ‌زاده، از قهرمانان اسبق کشور و مربی تکواندو، در سالن شهید صدوقی خانه تکواندو بوشهر راه‌اندازی شده است.

سید جلال سیدمردانی افزود: هدف از ایجاد این مرکز، بررسی کاربردی ابعاد و اندازه‌های بدن برای استعدادیابی، تحلیل وضعیت بدن از نظر درصد چربی و عضله و کمک به ورزشکاران در انتخاب رشته ورزشی متناسب با ویژگی‌های جسمانی آنها است.

وی گفت: بررسی و سنجش ویژگی‌های پیکرسنجی و ساختار قامتی در سنین پایه، ضمن شناسایی استعدادهای ورزشی، به شناخت و اصلاح ناهنجاری‌های بدنی کمک خواهد کرد.

مدیر مرکز جوانه بوشهر نیز اظهار کرد: این مرکز با ارزیابی شاخص‌هایی مانند کمبود یا اضافه وزن، درصد چربی و عضله در اندام‌ها، وضعیت رشد کودکان، نیاز به مشاوره و برنامه تغذیه، امکان ارائه خدمات تخصصی به ورزشکاران و علاقه‌مندان را فراهم می‌کند.

ابراهیم شیخ‌زاده بیان کرد: با انجام تست‌های پیکرسنجی و بررسی عواملی نظیر استقامت قلبی-عروقی، تیپ بدنی و ترکیب بدنی ورزشکاران، مربیان قادر خواهند بود بهترین برنامه تمرینی متناسب با شرایط هر فرد را طراحی و اجرا کنند.

درخشش تکواندوکاران بوشهری در رقابت‌های کشوری

رئیس هیات تکواندو استان بوشهر همچنین گفت: تکواندوکاران این استان در چهارمین دوره مسابقات قهرمانی آزاد چندجانبه کشوری هانمادانگ در بخش آقایان که به میزبانی خراسان شمالی برگزار شد، موفق به کسب چهار مدال شدند.

وی افزود: در این رقابت‌ها که با حضور ۱۲۰ تکواندوکار از ۱۷ استان کشور طی روزهای پنجم و ششم شهریورماه در بجنورد برگزار شد، نمایندگان بوشهر توانستند دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز را به دست آورند.

سیدمردانی بیان کرد: وحید بحرینی در بخش سونال سرعتی و پال‌کیوک‌پا رده سنی ۳۰ تا ۳۹ سال دو نشان طلا و در بخش سونال قدرتی یک نشان برنز را کسب کرد.

وی ادامه داد: همچنین دانیال مبارک در بخش موم‌دولیو رکوردی رده سنی بالای ۱۹ سال، موفق به کسب مدال نقره شد. افزون بر این، وحید بحرینی در آیتم پال‌کیوک‌پا با ثبت بالاترین رکورد، عنوان بازیکن ام‌وی‌پی و فنی‌ترین ورزشکار مسابقات را نیز از آن خود کرد.

۹ مدال رنگارنگ دختران تکواندوکار بوشهری

نایب رئیس هیات تکواندو استان بوشهر نیز از درخشش بانوان تکواندوکار این استان در رقابت‌های کشوری خبر داد و گفت: تکواندوکاران بوشهری در بخش بانوان این مسابقات موفق به کسب ۹ مدال شامل سه طلا، چهار نقره و دو برنز شدند.

مریم بهروزی‌زاده افزود: چهارمین دوره رقابت‌های قهرمانی آزاد چندجانبه کشوری هانمادانگ در بخش بانوان با حضور ۲۰۰ تکواندوکار از ۱۷ استان کشور روز هفتم شهریورماه در خراسان شمالی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این رقابت‌ها ام‌البنین بهادری در رده سنی ۳۰ تا ۳۹ سال در بخش‌های سونال، جوموک و موم‌دولیو به ترتیب موفق به کسب یک مدال طلا، یک نقره و یک برنز شد. همچنین ستایش دریایی در بخش پومسه ابداعی رده سنی زیر ۱۴ سال به نشان نقره دست یافت.

نایب رئیس هیات تکواندو استان بوشهر تصریح کرد: مهدیس بهرامیان در رده سنی زیر ۹ سال در بخش‌های موم‌دولیو و نوپی آپ چاگی به ترتیب مدال طلا و برنز کسب کرد و لیلا شیخ‌زاده در رده سنی ۱۳ تا ۱۵ سال یک مدال طلا در بخش تیو یوپ چاگی و دو مدال نقره در بخش‌های موم‌دولیو و نوپی آپ چاگی به دست آورد.

بهروزی‌زاده اضافه کرد: با توجه به استقبال خوب بانوان تکواندوکار، امیدواریم در مسابقات بین‌المللی هانمادانگ کوکیوان کاپ که اواخر شهریورماه به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود، نمایندگان بوشهر به مانند سال گذشته مدال‌های خوش‌رنگی کسب کنند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • مشارکت مدیر HSE شرکت توسعه پلیمر کنگان در تألیف کتاب «ارزیابی و مدیریت ریسک»
  • از فقر اقتصادی تا ضعف اعتقادی
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد بوشهر سرزمین فرصت‌های طلایی برای سرمایه گذاری است
  • مدیرعامل منطقه آزاد بوشهر خبر داد؛ کلینیک هوشمند سرمایه‌گذاری در راه است
  • «بوشهر سرزمین فرصت‌های طلایی است/ آینده منطقه آزاد روشن است»
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/29
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/29
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • «پیام سپاس و خداحافظی سروش گرمسیری‌نژاد از دشتستان / آغاز خدمت در معاونت دفتر فنی استانداری بوشهر»
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموزان موفق و برتر جشنواره علمی خوارزمی شهر آب پخش تجلیل کرد
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/25
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • ارائه خدمات حمایتی و توانبخشی به ۳ هزار و ۴۸۲ فرد نابینا و کم‌بینا در استان بوشهر
  • بهره‌برداری از دستگاه‌های سرور و اکوکاردیوگرافی جدید در بیمارستان سلمان فارسی بوشهر
  • دو نماینده نوجوان کاراته ایران در جمع مدعیان برنز
  • توقف جذب در وزارت نفت؛ مشاور وزیر خواستار ورود مجلس برای تعیین تکلیف استخدام فرزندان ایثارگران شد
  • پیگیری بودجه‌ اختصاصی برای نگهداشت تجهیزات پزشکی
  • ورزش اشتباه می‌تواند قندخون شما را به خطر بیاندازد
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • گردشگری می‌تواند زنجیره گسترده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی را فعال کند
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • .: منطق حدود 1 ساعت قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 3 ساعت قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 4 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 9 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 11 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 18 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 23 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 23 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...