امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 ارديبهشت 1404 - 10:47

اتحادخبر: تیم های فوتبال الشارجه امارات و لاین سیتی سنگاپور در فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲ امروز به مصاف هم می روند.

اتحادخبر: تیم های فوتبال الشارجه امارات و لاین سیتی سنگاپور در فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲ امروز به مصاف هم می روند.

فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ الشارجه و لاین سیتی به دنبال جاه طلبی

به گزارش مهر و به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC، الکساندر رانکوویچ، سرمربی تیم لاین سیتی سنگاپور و کاسیمین اولارویو، سرمربی الشارجه امارات، معتقدند دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲ (AFC Champions League Two) فصل ۲۵-۲۰۲۴ یک بازی بسیار نزدیک و دشوار خواهد بود.

این دو تیم امروز یکشنبه و از ساعت ۱۵:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه بیشن شهر سنگاپور به مصاف هم می‌روند؛ دیداری که هر دو تیم برای ثبت یک افتخار تاریخی در فوتبال قاره کهن تلاش می‌کنند. لاین سیتی امیدوار است نخستین تیم سنگاپوری باشد که به یک عنوان قهرمانی در سطح قاره دست می‌یابد و الشارجه هم به دنبال کسب نخستین جام بین‌المللی خود است.

رانکوویچ درباره حضور در فینال گفت: حضور در این مرحله حس فوق‌العاده‌ای دارد. ما همیشه رؤیای رسیدن به فینال را در سر داشتیم. اینکه در ورزشگاه خانگی‌مان بازی می‌کنیم، حس بی‌نظیری است. روند آماده‌سازی‌مان مانند همیشه بوده، چیز خاص یا متفاوتی نداشتیم، بازیکنان باانگیزه هستند و امیدوارم بازی خوبی ارائه دهیم.

او افزود: فکر نمی‌کنم هیچکس در سنگاپور رؤیای رسیدن ما به فینال لیگ قهرمانان را داشت. این رؤیا فقط درون تیم ما وجود داشت، آن‌هم در حد یک زمزمه، چون حتی جرأت گفتن آن را نداشتیم. اما بعد از صعود از مرحله گروهی، حس کردم که می‌توانیم به فینال برسیم.

تیم لاین سیتی در شرایطی به این مسابقه پای می‌گذارد که هفته گذشته قهرمان لیگ برتر سنگاپور شده و به نیمه‌نهایی جام حذفی این کشور نیز راه یافته است.

رانکوویچ تصریح کرد: رسیدن به فینال لیگ قهرمانان ۲ یکی از اهداف ما بود، همان‌طور که قهرمانی در لیگ هم برای‌مان اهمیت زیادی داشت چون سه سال از آخرین قهرمانی‌مان می‌گذشت. فصل سخت و طولانی‌ای داشتیم، حدود ۶۰ یا ۶۱ بازی انجام داده‌ایم، اما فکر نمی‌کنم بازیکنانم تحت فشار زیادی قرار بگیرند. ما در همین فصل چند بار تاریخ‌ساز شدیم و این بازی هم یک فرصت دیگر برای درخشیدن است.

او همچنین با رد این تصور که الشارجه شانس اول قهرمانی است، خاطر نشان کرد: ما می‌دانیم الشارجه تیمی عالی است، نه فقط از نظر فنی بلکه به خاطر شخصیت تیمی. آن‌ها دو بازی را از طریق ضربات پنالتی پشت سر گذاشته‌اند. از نظر فیزیکی هم نگران نیستم، چون ما برای رسیدن به فینال مقابل تیم‌های ژاپنی و استرالیایی بازی کرده‌ایم. این مسابقه کاملاً ۵۰-۵۰ است.

حریس هارون، کاپیتان تیم لاین سیتی نیز این دیدار را فرصتی برای نشان دادن کیفیت فوتبال سنگاپور دانست و گفت: در سال‌های اخیر، بالا و پایین‌های زیادی را تجربه کرده‌ایم، اما این فینال فرصتی است تا نشان دهیم فوتبال در سنگاپور هنوز زنده است. فصل سختی بود، اما حالا که به اینجا رسیده‌ایم، باید همه تلاش‌مان را بکنیم تا جام را به‌دست آوریم.

هارون پیش‌تر در سال ۲۰۱۵ با تیم جوهور دارالتعظیم مالزی، قهرمان جام AFC شده بود.

در سمت مقابل، کاسیمین اولارویو، سرمربی الرومانیایی الشارجه نیز با تأکید بر اینکه تیمش شانس اول قهرمانی نیست، گفت: حضور در فینال برای ما افتخار بزرگی است. شاید شانس نخست نباشیم، اما این آخرین نبرد ماست و با هدف قهرمانی پا به زمین می‌گذاریم. باید یک بار دیگر فداکاری کنیم و با تمام توان برای قهرمانی بجنگیم.

اولارویو که قرار است پس از پایان فصل هدایت تیم ملی امارات را برعهده بگیرد، درباره حریفش اظهار داشت: مسابقه آسانی نخواهد بود. با تیمی منظم و سازمان‌یافته روبه‌رو هستیم که خوب از فضاها استفاده می‌کند و در انتقال‌ها قوی است. آن‌ها شایسته حضور در فینال هستند و باید با احترام و حرفه‌ای‌گری کامل مقابل‌شان ظاهر شویم.

تیم الشارجه با وجود حذف از کورس قهرمانی لیگ امارات و ناکامی در جام ریاست جمهوری، به فینال لیگ قهرمانان ۲ رسیده است. این تیم با پنج بازی بدون برد به این دیدار می‌رسد، اما اولارویو تأکید کرد که نگرانی خاصی بابت فرم تیمش ندارد.

کایو لوکاس، وینگر تیم الشارجه نیز گفت: ما همه توان‌مان را در فینال به‌کار خواهیم گرفت چون می‌خواهیم با قهرمانی، هدیه‌ای به مربی‌مان بدهیم. کاملاً آماده‌ایم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • حجت الاسلام جمالی: رهبر شهید فصلی نوین در ایستادگی و مقاومت گشود
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...