امروز: يکشنبه 03 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 فروردين 1404 - 05:34

اتحادخبر: گردشگری دریایی از ظرفیت های مهم در شهرستان گناوه است که می‌توان با توجه بیشتر و توسعه زیرساخت‌های لازم در این زمینه به گسترش صنعت گردشگری و رونق اقتصاد منطقه کمک کرد.

 

اتحادخبر: گردشگری دریایی از ظرفیت های مهم در شهرستان گناوه است که می‌توان با توجه بیشتر و توسعه زیرساخت‌های لازم در این زمینه به گسترش صنعت گردشگری و رونق اقتصاد منطقه کمک کرد.

 

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

به گزارش مهر ؛ عصمت اسماعیلی؛ شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از مهمترین شهرستان‌های این استان و دارای سواحل زیبا و منحصر به فرد در بنادر و روستاهای ساحلی است.

همجواری با دریا نقش مهمی در زندگی این مردم ساحل نشین و سخت کوش دارد و فرهنگ غنی، زندگی و معیشت این بندر نشینان به دریا گره خورده و متأثر از آن است.

علاوه بر آن این جاذبه زیبا و بی نظیر، از ظرفیت‌های مهم در جذب گردشگر است. ساحل ماسه‌ای و گسترده در بندر گناوه تا سواحل صخره‌ای و زیبا در روستاهای گردشگر پذیر این شهرستان از مهمترین جاذبه‌ها برای گردشگران و مسافرانی است که سالانه به خصوص در تعطیلات نوروز به این شهرستان سفر می‌کنند.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

علاوه بر ساحل، گردش در دریا نیز برای مسافرانی که به این منطقه سفر می‌کنند لحظات به یادماندنی و فرح بخشی را ایجاد می‌کند.

گردشگری دریایی از ظرفیت‌های مهم و قابل توجه در گناوه است که با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد ساحل در این بندر و وجود روستاهای ساحلی با مناظر زیبا و چشم نواز مورد استقبال گردشگران و مسافران قرار می‌گیرد.

این ظرفیت بی نظیر نیازمند توجه ویژه و توسعه زیرساخت‌های لازم برای بهره مندی بیشتر است تا بتوان از این موقعیت و مزیت به نفع گسترش بیشتر گردشگری و رونق اقتصاد در این بخش کمک استفاده کرد.

شهرستان گناوه سال‌ها است که به دلیل ظرفیت‌های بی نظیر و موقعیت جغرافیایی خود در سراسر کشور شناخته شده و مقصدی جذاب برای گردشگران محسوب می‌شود که سالانه میزبان میلیون‌ها گردشگر و مسافر است.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

با توسعه گردشگری دریایی به عنوان یکی از ظرفیت‌ها بسیار مهم، جذابیت این شهرستان برای مسافران چندین برابر می‌شود این امر می‌تواند به تقویت اقتصاد محلی و رونق صنعت گردشگری کمک شایانی کند.

به منظور توسعه زیرساخت‌های مرتبط و بهره‌برداری بهینه از این فرصت‌ها، باید سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در زمینه ارتقای امکانات بندری، خدمات رفاهی و بازاریابی گردشگری دریایی صورت گیرد که همکاری بخش دولتی و خصوصی در این مسیر ضروری است.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

امسال نیز با شروع تعطیلات نوروزی این بخش مورد استقبال مسافران و گردشگران قرار گرفته است و بسیاری از مسافران و خانواده‌هایی که به این بندر سفر کرده‌اند از سفر کوتاه و گردش در پهنه نیلگون خلیج فارس لذت می‌برند.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

یکی از بانوان که با خانواده به این سفر آمده گفت: سفر با شناور مسافری به دریا را برای اولین بار تجربه کردم که برایم بسیار لذت بخش بود.

وی گفت: این سفر به خصوص برای فرزندانم جالب و لحظات فرح بخشی از این سفر بود که می‌تواند از خاطرات خوب این سفر باشد.

یک گردشگر دیگر نیز گفت: دیدن دریا از ساحل را بارها دیده بودم اما سفر به دریا برای اولین بار بود که بسیار لذت بردم.

وی گفت: با توجه به رعایت هشدارهای ایمنی و پوشیدن جلیقه‌های نجات و حضور نیروهای باتجربه در این سفر با اطمینان بیشتری به این گردش دریایی رفتم و از آن لذت بردم.

یکی از متصدیان قایق‌های گردشگری نیز گفت: استقبال مسافران و گردشگران از این بخش از گردشگری خوب است.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

وی گفت: امسال استقبال از این بخش برای ما بیشتر از سال‌های گذشته بوده که امیدواریم باز هم تا پایان تعطیلات افزایش یابد و بتوانیم در خدمت هموطنان باشیم.

وی با ابراز خوشنودی از اینکه مسافران در لحظات حضور خود در این بندر بتوانند خاطرات خوبی داشته باشند گفت: امکاناتی مانند جلیقه نجات حتماً قبل از سفر دریایی بین مسافران توزیع می‌شود و توصیه‌های ایمنی و توجه به رعایت همه نکات برای سفر امن به آنها گوشزد می‌شود.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

برنامه ریزی برای تقویت گردشگری دریایی در گناوه

سرپرست فرمانداری گناوه خبر از برنامه‌هایی برای تقویت این حوزه داد.

دانیال اسفندیاری در بازدید از روند اجرای طرح گردشگری دریایی در پایانه مسافری دریایی این بندر گفت: گردشگری دریایی را تنها محدود به تعطیلات نوروز نخواهیم کرد بلکه برنامه‌هایی برای تقویت این حوزه را در دستور کار قرار داده‌ایم تا به عنوان یک صنعت تبدیل و از آن بهره لازم ببریم.

سرپرست فرمانداری گناوه افزود: شهرستان گناوه ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری دریایی را در کشور دارد که مصمم به برنامه ریزی و تحقق آن در این حوزه هستیم.

دانیال اسفندیاری افزود: این شهرستان به لحاظ دارا بودن بیشترین طول نوار ساحلی در استان بوشهر و موهبت خدادادی دریا، می‌تواند بستر بسیار مناسبی برای درآمدزایی هم برای مردم و هم سرمایه گذاران باشد.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

وی با اشاره به تأکیدات رئیس جمهور در خصوص توسعه اقتصاد دریا محور، افزود: تدوین یک استراتژی دقیق و بهره‌گیری از بخش خصوصی برای تحول در اقتصاد دریا محور از تأکیدات دکتر پزشکیان است که در این شهرستان به جد دنبال خواهد شد.

اسفندیاری گفت: رونق اقتصاد دریا محور در گناوه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی این منطقه و بهبود معیشت مردم دارد.

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر گناوه اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای گناوه در حوزه تجارت دریایی، صیادی و گردشگری، رفع موانع و چالش‌های موجود و حمایت از فعالان این حوزه می‌تواند به شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال در این شهرستان کمک کند.

گناوه مستعد رونق گردشگری دریایی؛ زیرساخت‌ها تقویت شود

تقویت گردشگری دریایی می‌تواند به اشتغال‌زایی، افزایش درآمدها و معرفی فرهنگ و تمدن منطقه منجر شود و در این راستا، همکاری هماهنگ میان دولت، بخش خصوصی و فعالان محلی، ضروری است.

ابلاغ دستورالعمل سیاست‌های کلی توسعه دریا محور از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر توجه به این بخش و همچنین تأکیدات رئیس جمهور و نگاه ویژه استاندار بوشهر و مسئولان استانی و شهرستانی به توسعه گردشگری و رونق این صنعت در استان و شهرستان، نویدبخش آینده روشن در رونق گردشگری است که گردشگری دریایی می‌تواند در این مورد نقش مهمی داشته باشد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • واحد پلی‌اتیلن متوسط و سنگین آریاساسول رکورد تولید ۲۴ ساعته را شکست
  • سود خالص پتروشیمی زاگرس در نیمه نخست ۱۴۰۵ به ۴.۴۳ همت رسید؛ ۲.۷ برابر کل سود سال گذشته
  • دبل پیروزی دشتستان در لیگ تیراندازی استان بوشهر؛ درخشش تیم‌های الف و ب در هفته سوم
  • رشد ۶۹ درصدی سودآوری پتروشیمی پارس
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/02
  • اچ‌اس‌ئی پلاس در آریاساسول؛ حرکت به‌سوی مدیریت هوشمند و پیش‌بینانه ریسک
  • آمار دقیق، زیرساخت حکمرانی کارآمد و توزیع متوازن امکانات است
  • تداوم حضور ترامپ و نتانیاهو، افول سلطه آمریکا را سرعت می‌بخشد
  • مخازن سبز عسلویه؛ بزرگ‌ترین مرکز ذخیره‌سازی پتروشیمی خاورمیانه بدون کوچک‌ترین آلودگی
  • دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح سرشماری آماده هستند
  • نوشیدن چای خطر بیماری‌های عروقی را کاهش می دهد
  • تشریح عوامل بالقوه بروز مسمومیت و راه های پیشگیری
  • شیوع فیبروم‌های رحمی در زنان؛ از علائم تا درمان
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • افتتاح و بازدید از ساختمان اداری منطقه آزاد بوشهر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • بازدید استاندار و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از شرکت‌های مستقر در منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی بوشهر
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • فخرالسادات حسینی نایب‌قهرمان تفنگ شد و نوشین پی‌خسته بر سکوی سوم تپانچه ایستاد
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • پیام وزیر ورزش و جوانان به مناسبت روز تربیت‌ بدنی و ورزش
  • مهاجم تیم ملی فوتبال مصدوم شد
  • اقدامات قضایی در برخورد با کالاهای سلامت‌محور غیرمجاز
  • حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
  • اسکواش ایران با ترکیب چهار نفره راهی قهرمانی آسیا می‌شود
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • 🎥ویدیو/دستاورد پزشکیان در نیویورک؛ روایت تازه‌ای از قدرت ایران
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • .: محمد 1 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 3 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 3 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 7 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 11 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 14 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 17 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 21 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 25 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...