امروز: جمعه 26 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 اسفند 1403 - 08:49

 

اتحادخبر: کارگران کارخانه سیمان کارون می‌گویند: با وجود بازگشایی کارخانه، نگران آینده شغلی خود هستند.

 

اتحادخبر: کارگران کارخانه سیمان کارون می‌گویند: با وجود بازگشایی کارخانه، نگران آینده شغلی خود هستند.

نگرانی کارگران «سیمان کارون» از آینده‌ی شغلی‌

به گزارش ایلنا، برخی کارگران سیمان کارون گفتند: فعالیت روزمره سیمان کارون واقع در ۴۲ کیلومتری مسجدسلیمان (شهرستان گلگیر) در حالی ادامه دارد که کارگران به‌رغم دریافت نکردن یک و نیم ماه حقوق به‌همراه عیدی و سنوات پرداخت نشده پایان سال، نگران امنیت شغلی خود هستند.

آن‌ها با بیان اینکه کارخانه سیمان کارون حدود ۳۵۰کارگر دارد که از این تعداد حدود ۵۰ نفر قراردادی و مابقی پیمانکاری هستند، افزودند: بارها کارگران از مسئولان  کارخانه درخواست کمک کردند تا با حذف پیمانکار با آنها قرارداد مستقیم منعقد شود که متاسفانه ترتیب اثر داده نشده است.

کارگران این واحد با بیان اینکه کارخانه سیمان کارون به نسبت قبل از تولید و بازار فروش خوبی برخوردار نیست، گفتند: تا سال ۱۳۹۳ با تولید ماهانه ۷۰ تا ۸۰ تن سیمان یکی از بهترین تولیدکنندگان سیمان در کشور بودیم اما به مرور میزان تولیدات این واحد به ۳۰ تا ۵۰ هزار تن در ماه کاهش یافته است به همین دلیل از مسئولان درخواست داریم با پادرمیانی مشکلات را مرتفع کرده تا با افزایش تولید، امنیت شغلی کارگران تضمین شود.

به ادعای کارگران پیمانکاری این کارخانه؛ معوقات کارگران کارخانه سیمان کارون درحالی از بهمن ماه به تاخیر افتاده که طبق روال سالهای گذشته، پایان بهمن ماه با تصویه حساب همه معوقات و مطالبات پایان سال خود (عیدی وسنوات) را دریافت می‌کردند.

کارگران کارخانه سیمان کارون درباره سایر مشکلات صنفی خود گفتند: به غیر از بحث تاخیری که در پرداخت معوقات مزدی کارگران وجود دارد، در برخی ماه‌های سال حق بیمه کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نمی‌شود. به همین دلیل دفترچه‌های درمانی کارگران این کارخانه فاقد اعتبار شده و تمدید نمی‌شود.

این کارگران با بیان اینکه بخش دیگری از مطالباتمان بازبینی طرح طبقه‌بندی مشاغل و نزدیک کردن حقوق کارگران این کارخانه به دیگر شرکت‌های سیمانی است، گفتند: طرح طبقه‌بندی مشاغل هر چند از سال‌ها پیش در این کارخانه سیمان کارون اجرا شده اما کارایی لازم را ندارد به همین دلیل سالهاست است ما کارگران شرکت سیمان کارون، درخواست بازبینی کرده‌ایم تا تغییری در شرایط شغلی و مزایای دریافتی ما ایجاد شود.

به گفته وی؛ سطح حقوق کارگران شاغل در سیمان کارون به نسبت کارگرانی که در سایر کارخانه‌های تولیدکننده سیمان فعالیت دارند، پایین‌تر است.

این کارگران در ادامه گفتند: عمده‌ترین مشکل این واحد تولیدی این است که جدا از طلب کارگران کارفرما بدهی‌های چند صد میلیاردی به بازاریان و چند نهاد دولتی همانند اداره برق وگاز دارد. در این میان امیدواریم تیم جدید مدیریتی که ازیک ماه پیش وارد کارخانه شده بتواند به مشکلات را برطرف کند.

این کارگران با اشاره به اینکه برای پرداخت مطالبات و رفع مشکلات کارخانه بارها با مسئولان کارخانه صحبت کرده‌ایم، در ادامه افزودند: هر چند مسئولان این کارخانه مدعی‌اند تمام تلاش خود را برای تامین منابع مالی افزایش تولید و پرداخت حقوق انجام می‌دهند اما موانع بوجود آمده اگر مرتفع نشود صنعت سیمان در کارون از بین خواهد رفت.

بنا بر ادعای این کارگران؛ فعالیت کارخانه سیمان کارون در حالی بغرنج شده که محصول تولید شده این واحد به نسبت سایر کارخانه در بازار ارزانتر به فروش می‌رسد.

آن‌ها ضمن بیان اینکه از مسئولان در استان و شهرستان گله‌مندیم که علارغم اطلاع از مشکلات این کارخانه؛ سکوت اختیار کرده‌اند، در ادامه تاکید کردند: حل مشکلات این واحد تولیدی و کارگرانش نیازمند حمایت مسئولان استانی است تا نسبت به مشکلات ایجاد شده چاره اندیشی کنند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/24
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • تصویب پاداش مدال‌آوران بازی‌های آسیایی/۳ میلیارد برای طلایی‌ها
  • حمله به چهار نقطه در بوشهر؛ آرامش در شهر برقرار است
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • فرماندار گناوه: تغییر و جابه‌جایی مدیران زمینه‌ساز پیشرفت است
  • استاندار بوشهر: روش‌های نوین تدریس در مدارس به‌کارگیری شود
  • تلفن‌های هوشمند می‌توانند خطر افسردگی سالمندان را افزایش دهند
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • بقائی: فهرست جنایات آمریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود
  • چرا بانک مرکزی سقف ۱۰ حساب فعال برای هر فرد تعیین کرد؟
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 6 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 25 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...