امروز: جمعه 29 فروردين 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 اسفند 1403 - 11:30

اتحاد خبر:با همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آب پخش و هیئت ورزش های همگانی استان بوشهر و با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر و دفتر امور اجتماعی استانداری بوشهر همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر آب پخش برگزار شد.به گزارش اتحاد خبر؛صبح امروز و در دهمین روز از اسفندماه ۱۴۰۳،همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر آب پخش با حضور گسترده مردم و مسئولین در فضایی زیبا و با نشاط برگزار شد...

اتحاد خبر:با همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آب پخش و هیئت ورزش های همگانی استان بوشهر و با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر و دفتر امور اجتماعی استانداری بوشهر همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر آب پخش برگزار شد.

 


به گزارش اتحاد خبر؛صبح امروز و در دهمین روز از اسفندماه ۱۴۰۳،همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهر آب پخش با حضور گسترده مردم و مسئولین در فضایی زیبا و با نشاط برگزار شد.

شهردار آب پخش در این همایش با اشاره به ظرفیت های عظیم شهر آب پخش در زمینه های مختلف اظهار داشت:شهر آب پخش با دارا بودن بیش از یک میلیون ۵۰۰ هزار اصله نخل و نخلستان های زیبا و مناظر بکر و طبیعی از قطب های کشاورزی و گردشگری استان و کشور محسوب می شود.

 


مهندس محمد جامعی افزود:وجود درخت نخل در شهر و اجزای آن و البته هنرمندانی زبردست و ماهر در عرصه حصیربافی باعث شد تا در شهریورماه سال ۹۹، شهر آب پخش به عنوان شهر ملی حصیربافی انتخاب و معرفی شود.
شهردار آب پخش از اهتمام ویژه به توسعه زیرساخت های تفریحی و رفاهی جهت نشاط اجتماعی شهروندان اشاره کرد و گفت:تلاش کرده ایم در مدیریت شهری توسعه اماکن تفریحی و گردشگری را در دستورکار داشته باشیم که می توان به احداث جاده سلامت در محیطی زیبا و چشم نواز و احداث پارک محله ای شمال بلوار غدیر اشاره کرد.

مهندس جامعی افزود:توسعه ورزش های همگانی و تفریحات سالم در جامعه باعث پویایی و نشاط بیشتر شهروندان می شود و بدین جهت با همکاری هیئت ورزش های همگانی و سایر عزیزان این همایش بزرگ را برگزار کرده ایم که امیدوارم مقبول مردم خوب شرکت کننده واقع شود.

وی خاطرنشان کرد:در ماه های گذشته نیز بمناسبت های مختلف برنامه های شاد و مفرح در شهر برگزار کرده ایم و انشالله تداوم خواهد داشت.



شهردار آب پخش ابراز داشت:معتقدم تمامی فعالیت های عمرانی باید پیوست فرهنگی داشته باشند و تلاش کرده ایم در کنار فعالیت های عمرانی و خدماتی، برنامه های فرهنگی نیز اجرا شود.

لازم به ذکر است این همایش بزرگ بصورت زنده از شبکه سوم سیما و شبکه استانی بوشهر پخش شد و آقایان سعید محمدی فرد و رامین ضابطی اجرای این برنامه بر عهده داشتند.

اجرای گروه سرود بضعه الرسول،خوانندگی ابراهیمی، دکلمه خوانی روژان مظفری،روژینا قاسمی و الناز رضایی،مسابقه، سرگرمی،قرعه کشی و اهدای جوایز ارزنده از جمله بخش های مختلف این همایش بود.

نمایشگاه صنایع دستی حصیری، پخت نان محلی،اسب سواری و اجرای موسیقی محلی نیز از دیگر بخش های این مراسم بود

 

 

 







































































































کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: امیر حدود 3 روز قبل گفت: جونوم دشتستون و دشتستونی ...
  • .: مهدی حدود 4 روز قبل گفت: مرحبا گل گفتی برادر🌹 ...
  • .: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حدود 4 روز قبل گفت: هزار آفرین! جناب ازغدی ...
  • .: بنیامین حدود 4 روز قبل گفت: با سلام مشتاقانه منتظر ...
  • .: یلدا.م گ حدود 4 روز قبل گفت: انسانها اکنون برده های ...
  • .: مهدیار حدود 4 روز قبل گفت: عالی مثل همیشه بجا ...
  • .: شهروند حدود 4 روز قبل گفت: رعایت ایمنی، اخذ گواهینامه، ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: درود بر دلهای پاک! ...
  • .: شاه حسینی حدود 5 روز قبل گفت: درود بر دکتر مهرآیین ...
  • .: علی رادی حدود 5 روز قبل گفت: درود بر اقای حسینی ...