امروز: دوشنبه 22 بهمن 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 دي 1403 - 08:38

اتحادخبر: پروژه آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر یک گام مهم در راستای حل بحران آب در استان به شمار می‌رود که می‌تواند مشکل تاریخی بوشهر را برای همیشه حل کند.استان بوشهر از سال‌ها و ده‌های پیش تاکنون با مشکل کمبود آب شرب روبرو است و شهر بوشهر تنها مرکز استانی محسوب می‌شود که آب در آن نوبت‌بندی است.بخش عمده آب شرب مصرفی مردم استان بوشهر از...

اتحادخبر: پروژه آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر یک گام مهم در راستای حل بحران آب در استان به شمار می‌رود که می‌تواند مشکل تاریخی بوشهر را برای همیشه حل کند.

 

حل مشکل تاریخی بوشهر توسط نیروگاه اتمی؛ تامین آب شیرین از دل دریا

به گزارش مهر، استان بوشهر از سال‌ها و ده‌های پیش تاکنون با مشکل کمبود آب شرب روبرو است و شهر بوشهر تنها مرکز استانی محسوب می‌شود که آب در آن نوبت‌بندی است.

بخش عمده آب شرب مصرفی مردم استان بوشهر از طریق استان‌های همسایه تأمین می‌شود.

طی سال‌های اخیر پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در نقاط مختلف استان بوشهر در حال ساخت است که بخشی از نیازهای آبی استان را تأمین می‌کند ولی این کافی نیست و نیازهای آبی بوشهر بسیار بیشتر از اینها است.

در شرایطی که بحران آب یکی از چالش‌های اصلی بسیاری از مناطق ایران به شمار می‌رود، نیروگاه اتمی بوشهر با راه‌اندازی یک پروژه آب‌شیرین‌کن ۷۰ هزار مترمکعبی به دنبال جبران کمبود آب و تأمین نیازهای آبی شهر بوشهر است.

این پروژه که در حال حاضر مراحل ساخت خود را طی می‌کند، امیدها را برای بهبود وضعیت آب‌رسانی به شهروندان بوشهری زنده کرده است و حالا شهروندان امیدوارند با تکمیل این طرح، از نوبت‌بندی آب رهایی یابند.

آب‌شیرین‌کن مذکور با استفاده از فناوری‌های نوین، توانایی تبدیل آب شور دریا به آب شیرین را دارد. این پروژه که با سرمایه‌گذاری قابل توجهی همراه است، قرار است به‌طور روزانه ۷۰ هزار مترمکعب آب شیرین تولید کند. این مقدار آب می‌تواند به تأمین نیازهای آبی شهر و همچنین صنایع محلی کمک شایانی کند.

حل مشکل تاریخی بوشهر توسط نیروگاه اتمی؛ تامین آب شیرین از دل دریا

مشکل همیشگی بوشهری

یکی از شهروندان بوشهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ما همیشه با کمبود آب مواجه بودیم و علیرغم وعده‌های متعددی که مسئولان به ما داده‌اند مشکل هنوز حل نشده است.

محمد که کمبود آب را یکی از چالش‌های اساسی در بوشهر می‌داند ابراز امیدواری کرد که ساخت آب‌شیرین‌کن‌های جدید بتواند بوشهر را از این مشکل رهایی دهد.

وی با اشاره به ساخت آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر و خبرهای منتشر شده در این زمینه گفت: اگر این پروژه به سرانجام برسد، می‌تواند زندگی ما را تغییر دهد و امیدوارم کیفیت آب هم خوب باشد.

یکی از خانم‌های خانه‌دار نیز تأمین آب را یک ضرورت دانست و گفت: آب شیرین برای ما بسیار حیاتی است. امیدوارم این پروژه به‌زودی به بهره‌برداری برسد و دیگر نگرانی درباره کمبود آب نداشته باشیم.

بسیاری از شهروندان بوشهری با وجود اینکه سال‌ها از کم‌آبی در عذاب بوده‌اند انتظار دارند حضور در کنار دریا باعث شود طرح‌های بزرگ آب‌شیرین‌کن نجات‌بخش آنها از بحران باشد.

تأمین آب از طریق دریا

استاندار بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از مهمترین راهکارها برای تأمین آب در بوشهر استفاده از ظرفیت دریا است که نگاه ویژه‌ای به این موضوع داریم.

ارسلان زارع بیان کرد: در استان بوشهر طرح‌هی متعدد آب‌شیرین‌کن در دست اجرا است که برای تسریع در تکمیل این پروژه‌ها عزمی جدی داریم.

وی آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر را یکی از مهمترین پروژه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: سازمان انرژی اتمی عزمی جدی برای تکمیل این پروژه دارد و امیدواریم طبق برنامه شاهد تکمیل آن باشیم.

حل مشکل تاریخی بوشهر توسط نیروگاه اتمی؛ تامین آب شیرین از دل دریا

تأمین نیازها از سوی نیروگاه اتمی

معاون رئیس‌جمهور در جریان بازدید از روند احداث پروژه آب شیرین‌کن بوشهر اظهار کرد: خوشبختانه تمامی پروژه‌های در حال ساخت صنعت هسته‌ای در استان بوشهر فعال هستند و به پیشرفت‌های مورد انتظار و برنامه‌ریزی شده در این طرح‌ها دست یافته‌ایم.

محمد اسلامی اظهار کرد: شاهد پیشرفت ۶۵ درصدی تأسیسات عمرانی پروژه آب شیرین‌کن هستیم و امیدواریم بر اساس زمان‌بندی انجام شده طرح را به سرانجام برسانیم.

پس از برداشت آب دریا، الزامات زیست‌محیطی و بهداشتی به شکل ویژه‌ای رعایت می‌شود تا آب تولید شده برای مصرف به عنوان گواراترین آب در اختیار شهروندان قرار گیرد رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن قدردانی از مشاوران، پیمانکاران و همه کسانی که در پیشبرد این پروژه‌ها فعالیت می‌کنند، افزود: برای ما بسیار مهم است تا پروژه آب شیرین‌کن بوشهر به عنوان یکی از نیازهای دیرینه مردم استان را به سرانجام برسانیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه احداث آب شیرین‌کن یکی از خواسته‌های مهم مردم استان بوشهر بوده، سازمان انرژی اتمی ایران برحسب مسئولیت‌های اجتماعی این پروژه را آغاز کرد و با تکیه بر خداوند متعال تمام سعی خود را به‌کار بسته‌ایم تا این طرح را در زمان‌بندی تعیین شده به اتمام رسانده و از آن بهره‌برداری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای اتمام این طرح تا سال آتی انجام شده و امیدواریم بر اساس زمان‌بندی انجام شده طرح را به سرانجام برسانیم.

اسلامی تاکید کرد: برای ما مهم است که بتوانیم پروژه‌های خود را مطابق استانداردها و بر اساس رویه‌های الزام‌آور اجرا کنیم و در این طرح برخی از موارد رعایت شده که مهم‌ترین آن‌ها الزامات زیست محیطی است.

اسلامی گفت: بر این اساس و پس از برداشت آب دریا، الزامات زیست‌محیطی و بهداشتی به شکل ویژه‌ای رعایت می‌شود تا آب تولید شده برای مصرف به عنوان گواراترین آب در اختیار شهروندان قرار گیرد.

ساخت آب‌شیرین‌کن‌های جدید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به خبرنگار مهر گفت: هم اکنون ۱۱ آب‌شیرین‌کن در استان بوشهر با حجم تولید ۱۰۳ هزار و ۱۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز در حال فعالیت است.

آب‌شیرین‌کن‌های استان داری ظرفیت ۱۰۳ هزار و ۱۰۰ متر مکعب هستند که با تکمیل طرح‌ها ظرفیت تولید به ۲۳۵ هزار و ۳۵۰ متر مکعب در شبانه‌روز خواهد رسید ابوالحسن عالی با اشاره به احداث هشت پروژه آب‌شیرین‌کن با ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه‌روز در سطح استان بوشهر بیان کرد: این طرح‌ها در بوشهر، سیراف، بندر دیر، عسلویه، نیروگاه اتمی، تنگستان، آب‌پخش و سعدآباد در دست ساخت هستند.

وی از اخذ مجوز ۲ آب‌شیرین‌کن جدید در استان بوشهر خبر داد و افزود: این آب‌شیرین‌کن‌ها در گناوه و کنگان ساخته می‌شوند که دارای ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر داری ظرفیت ۱۰۳ هزار و ۱۰۰ متر مکعب هستند که با تکمیل طرح‌های یاد شده ظرفیت تولید استان به ۲۳۵ هزار و ۳۵۰ متر مکعب در شبانه‌روز خواهد رسید.

با وجود امیدواری‌ها، برخی از کارشناسان نیز نسبت به چالش‌های پیش‌روی این پروژه ابراز نگرانی کرده‌اند. آن‌ها معتقدند که باید به مسائل زیست‌محیطی و هزینه‌های نگهداری این سیستم‌ها توجه ویژه‌ای شود. همچنین، تأمین برق مورد نیاز برای عملیات آب‌شیرین‌کن‌ها نیز باید در نظر گرفته شود.

پروژه آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر یک گام مهم در راستای حل بحران آب در این منطقه به شمار می‌رود و مایه امید برای مردم است که باید در ساخت آن تسریع شود.

با توجه به نظرات مثبت شهروندان و اهمیت این پروژه برای آینده بوشهر، امید می‌رود که با همکاری مسئولان و کارشناسان، این طرح به‌سرعت به مرحله بهره‌برداری برسد و زندگی مردم را متحول کند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • صمیمیتی عزیز از شورای شهر برازجان
  • جوابیه بیمارستان شهید گنجی به "حال ناخوش بخش دیالیز بیمارستان دشتستان
  • مطالبه مردم بخش ارم بهبود راه‌های ارتباطی است
  • گزارش شهردار از پروژه های عمرانی و خدماتی شهر تنگ ارم/ آسفالت ۲۳ هزار متر مربع
  • تاریخ، علمی انسانی که بی‌وقفه می‌آموزد
  • توسعه و بهسازی مسیر گردشگری بخش ارم انجام می شود
  • سردبیر اتحاد خبر مقام اول جشنواره رسانه ای ابوذر در استان بوشهر
  • ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزش و هوشمند سازی در توسعه وظایف امور راهداری و حمل ونقل
  • هواشناسی ایران ۲۰ بهمن؛ طوفان، باران و سرمای شدید در انتظار ۲۱ استان
  • مدیرعامل پازارگاد، در آیین پایانی رویداد مردمی شو؛ نگاه و توصیه دکتر شریعتمداری به حمایت از فعالیتهای مردمی است
  • پلیس راه جنوب استان بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • ایثارگران همانند مدال زرینی بر قامت جامعه ایران اسلامی نقش بسته‌اند
  • تیم مدیریتی من باید روحیه نقد پذیری داشته باشد
  • تزریق اعتبار به پروژه‌های اصلی دشتستان در سفر رئیس جمهور
  • آیین کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه سردخانه و بسته‌بندی خرما در آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۶ پروژه عمرانی در بخش آب پخش /تصاویر
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش شبانکاره و آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های عمرانی شهرداری دالکی / تصاویر
  • درخشش خبرنگار اتحاد خبر در دومین رویداد جام رسانه امید
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1330
  • صمیمیتی عزیز از شورای شهر برازجان
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی همزمان ۱۶ پروژه عمرانی در برازجان با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان
  • جوابیه بیمارستان شهید گنجی به "حال ناخوش بخش دیالیز بیمارستان دشتستان
  • مسابقات شنا دهه فجر به میزبانی شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد
  • حضرتی : تاکید رئیس جمهوری استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی است
  • بحران اقتدار و اعتماد عمومی در دولت‌های نوپدید: چالش‌ها و راهکارها
  • مطالبه مردم بخش ارم بهبود راه‌های ارتباطی است
  • گزارش شهردار از پروژه های عمرانی و خدماتی شهر تنگ ارم/ آسفالت ۲۳ هزار متر مربع
  • آیین تکریم و معارفه فرماندار دشتستان/تصاویراختصاصی
  • آیین کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه سردخانه و بسته‌بندی خرما در آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم
  • بازدید و دیدار فرماندار دشتستان با مسئولان و متنفذین بخش های ارم و بوشکان
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش سعدآباد با حضور فرماندار دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • آب اولویت اول فرماندار/ افتتاح و کلنگ زنی ۴۲۱پروژه عمرانی در دشتستان
  • سرپرست فرمانداری عسلویه با حضور استاندار بوشهر معرفی شد
  • خود را اصلاح طلب مقید به نظام و رهبری می دانم
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از دومین روز نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم در جزیره کیش
  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1327
  • بدرود؛ فرماندار غیر رسانه ای!
  • استاندار بوشهر بر برقراری عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان تاکید کرد
  • افتتاحیه دومین نمایشگاه ایران پتروکم در جزیره کیش / تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۶ پروژه عمرانی در بخش آب پخش /تصاویر
  • .: محتبیغ حدود 7 ساعت قبل گفت: عالی بود ...
  • .: همشهری حدود 12 ساعت قبل گفت: چه جالب.مشکل برطرف خواهد ...
  • .: امیر حدود 15 ساعت قبل گفت: عالیه ان شالله تاریخ ...
  • .: س. پ. حدود 23 ساعت قبل گفت: قلم جناب عبداللهی رو ...
  • .: احمد 1 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید گاز ...
  • .: کوروش آریاپور 1 روز قبل گفت: انصافاً بخشدار محترم نسبت ...
  • .: کوروش آریاپور 1 روز قبل گفت: به عنوان یک شهروند ...
  • .: کوروش آریاپور 1 روز قبل گفت: با تشکر از اصحاب ...
  • .: نرگس صمیمی 1 روز قبل گفت: درود بر شما لطف ...
  • .: خبرنگار باسابقه 1 روز قبل گفت: درود این کتاب ارزشمندراازکدام ...