امروز: يکشنبه 17 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 مهر 1403 - 09:43
با آغاز سال تحصیلی؛

اتحادخبر: در نخستین روز مهرماه و همزمان با آغاز تحصیلی جدید ۲۶۵ هزار دانش‌آموز وارد ۱۱ هزار کلاس درس در ۲ هزار مدرسه استان بوشهر می‌شوند.

اتحادخبر: در نخستین روز مهرماه و همزمان با آغاز تحصیلی جدید ۲۶۵ هزار دانش‌آموز وارد ۱۱ هزار کلاس درس در ۲ هزار مدرسه استان بوشهر می‌شوند.
۲۶۵ هزار دانش‌آموز بوشهری راهی کلاس می‌شوند/ فعالیت ۱۰ هزار معلم

به گزارش مهر، گروه استان‌ها: اول مهرماه برای همه افراد روزی خاطره انگیز است؛ روزی که یک سال تحصیلی جدید آغاز می‌شود و افراد برای کسب علم و دانش و تربیت و پرورش راهی کلاس‌های درس می‌شوند.

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، ۲ هزار مدرسه استان بوشهر نیز فعالیت خود را آغاز کردند و با برنامه‌ریزی صورت گرفته تلاش شده تا روند تعلیم و تربیت از نخستین روز سال تحصیلی جدید به شکل جدی آغاز شود.

مسئولان استان بوشهر به‌ویژه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس تلاش ویژه ای را داشته‌اند تا با تأمین نیازهای زیرساختی و تجهیزات و همچنین تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، مدارس در روز اول مهر کمبودی نداشته باشند.

امسال ۲۶۵ هزار دانش‌آموز استان بوشهر وارد ۱۱ هزار کلاس درس می‌شوند تا با کسب دانش و تجربه بتوانند آینده ایران اسلامی را به شکل بهتری رقم بزنند.

تأمین معلم برای کلاس‌های درس

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تلاش گسترده‌ای صورت گرفته تا دانش‌آموزان و والدین بدون دغدغه سال تحصیلی جدید را در استان بوشهر آغاز کنند.

علی موحدی تعداد دانش‌آموزان استان بوشهر در سال جاری را ۲۶۵ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: این تعداد دانش‌آموز سال تحصیلی جدید را در ۱۱ هزار کلاس درس در ۲ هزار مدرسه آغاز می‌کنند.

۱۵ هزار و ۵۰۰ فرهنگی در آموزش و پرورش استان فعالیت دارند که بیش از ۱۰ هزار نفر به عنوان معلم و دبیر در مدارس حضور دارند مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در سال تحصیلی جدید ۲۶ هزار دانش‌آموز کلاس اولی در هزار مدرسه مقطع ابتدایی روانه کلاس‌های درس خود می‌شوند.

وی از تأمین معلم برای همه مدارس استان خبر داد و بیان کرد: در زمینه تجهیز مدارس نیز اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته و امکانات مورد نیاز برای کلاس‌ها و مدارس تأمین شده است.

موحدی با اشاره به فعالیت ۵۰۰ مدرسه غیردولتی در استان بوشهر خاطرنشان کرد: ۴۵ هزار دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

۲۶۵ هزار دانش‌آموز بوشهری راهی کلاس می‌شوند/ فعالیت ۱۰ هزار معلم

وی با اشاره به فعالیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ فرهنگی در آموزش و پرورش استان بیان کرد: از این تعداد، بیش از ۱۰ هزار نفر به عنوان معلم و دبیر در مدارس حضور و فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از جبران کمبود معلم مورد نیاز مدارس استان خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته نیروهای آموزشی و اداری مدارس استان بوشهر تأمین شده است.

تأمین تجهیزات مدارس

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور تأمین نیازهای مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در اختیار مدارس استان قرار گرفت.

ابراهیم احمدی با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان خاطرنشان کرد: در قالب این طرح بهسازی و شاداب‌سازی ۲ هزار کلاس درس استان بوشهر در دستور کار قرار گرفت و رنگ‌آمیزی، بهسازی، شاداب‌سازی، تعمیر سرویس‌های بهداشتی، میز، صندلی و دیگر وسایل انجام شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر با اشاره به افتتاح ۲۵ مدرسه جدید در استان بوشهر گفت: این مدارس با ۷۹ کلاس درس با مشارکت خیرین حقیقی و حقوقی ساخته شده است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی در ساخت ۲۵ مدرسه یاد شده گفت: ۵۶ درصد اعتبارات ساخت این مدارس با مشارکت خیرین حقیقی و حقوقی به میزان ۲ هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال تأمین شده است.

تعلیم و تربیت کار یک دستگاه نیست و نهادهای مختلف در این زمینه مسئولیت دارند و انتظار می‌رود که تا پایان سال تحصیلی همه دستگاه‌ها و نهادهای مختلف پای کار آموزش و پرورش باشند و در کمک به بهبود روند تعلیم و تربیت کمک کنند تا دانش‌آموزان بتوانند بهتر از گذشته به تحصیل بپردازند.

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • لزوم ارتقای کیفیت فرآورده‌های معدنی و مصالح ساختمانی در بوشهر
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 17 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 17 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...