امروز: پنجشنبه 25 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 تير 1403 - 11:03

اتحادخبر: مشاور مسعود پزشکیان کاندیدای ریاست جمهوری گفت: روز جمعه با حضور در صحنه انتخابات یک بار دیگر نشان می‌دهیم که ایران و ایرانی سربلند است و هیچگاه نباید تحریم شود و کسی نمی‌تواند ما را تهدید کند.

اتحادخبر: مشاور مسعود پزشکیان کاندیدای ریاست جمهوری گفت: روز جمعه با حضور در صحنه انتخابات یک بار دیگر نشان می‌دهیم که ایران و ایرانی سربلند است و هیچگاه نباید تحریم شود و کسی نمی‌تواند ما را تهدید کند.
ظریف: پزشکیان کسی نیست که اینترنت را فیلتر کند و سپس فیلترشکن بفروشد / مانند اقلیت سرکوبگر نیستیم

آفتاب‌‌نیوز نوشت: محمدجواد ظریف در همایش حامیان مسعود پزشکیان که عصر امروز در سالن شهید بابایی شهر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: ما ایرانی هستیم و به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنیم. ما از آب و خاک دفاع کرده‌ایم و آن را از گزند بیگانگان حفظ و نگه داشته ایم. هر کسی که با نیت بد به اینجا آمده دست خالی برگشته و بر این اساس باید قدر کشورمان را بدانیم.

وی افزود: اینجا ایران است و به خاطر مردمش باید بماند و خواهد ماند و این مردمند که در تمام بزنگاه‌های تاریخی پای کشور ایستاده اند و همه افتخار می‌کنیم که پای کشور ایستاده ایم چه لر، کرد، بلوچ و ترکمن باشیم و چه شهرستانی، روستایی، معلم، کارگر، زن، مرد کودک و جوان و کهنسال باشیم.

وزیر امور خارجه سابق کشورمان ادامه داد: روز جمعه با حضور در صحنه انتخابات یک بار دیگر نشان می‌دهیم که ایران و ایرانی سربلند است و هیچگاه نباید تحریم شود و هیچکس نمی‌تواند ما را تهدید کند.

ظریف اضافه کرد: ملت ایران در سال ۹۲ با حضور ۷۳ درصدی در انتخابات این امکان را داد که دولت در برابر ۶ قدرت جهان بایستد و دشمنان فهمیدند که با یک فرد و یا یک دولت طرف نیستند بلکه با ملتی ۷۰۰۰ ساله طرف هستند و از پس آن بر نمی‌آیند.

وی خطاب به مردم حاضر در سالن گفت: شما همه چیز ایران هستید و ایرانساز شما هستید، امیرکبیر شما هستید، خودتان را باور کنید و بدانید که در انتخابات بهترین انتخاب را برمی‌گزینیم و ایران را سربلند می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم اقلیت بر ما اکثریت، فخر بفروشد.

مشاور پزشکیان اذعان کرد: ما اکثریت هستیم به شرط اینکه در پای صندوق‌های رای حضور حداکثری داشته باشیم و خود را ثابت کنیم. ما اکثریت مانند اقلیت سرکوبگر نیستیم، اجازه می‌دهیم اقلیت سرکوبگر در جلسه ما حضور داشته باشند و احساس آرامش کنند. ما اکثریت نگران امنیت نیستیم، اما اقلیت نگران اکثریت است، ما موظفیم تا پای جان برای ملت باشیم؛ که اصل دموکراسی این است که اکثریت برای حکومت نیاز به چماق ندارد و با صدای منطق، صندوق رای و با حضور پرشور پای صندوق‌های رای حکومت می‌کند.

وزیر سابق امور خارجه ادامه داد: اجازه ندهید عده‌ای مزدبگیر در خارج از کشور بگویند که شما نباید پای صندوق رأی بروید، برای اینکه فرقی نمی‌کند پزشکیان رییس جمهور باشد یا قالیباف و جلیلی، اما باید گفت که تفاوت از زمین تا آسمان است.

ظریف اضافه کرد: پزشکیان نماد کسی است که برای قدرت و بلند پروازی سرکوب نمی‌کند و بر سر زبان ما نمی‌زند. پزشکیان کسی نیست که اینترنت را فیلتر کند و سپس فیلترشکن بفروشد.

این مشاور کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: اهمیت دارد چه کسی در پاستور می‌نشیند. من با پنج رییس جمهور کار کرده‌ام فرق است بین گوشت ۱۲۰ هزار تومانی در زمان تحریم ترامپ و گوشت ۷۰۰ هزار تومانی در زمان فعلی. اجازه ندهیم گروهی با شعار‌های دهن پرکن جیب ما را خالی کنند و شکم خود و بچه‌های خود را سیر کنند و شکم مردم گرسنه بماند. نباید اجازه دهیم آن‌ها برای خود جاه و مقام درست کنند و مردم شرمنده خانواده‌هایشان باشند.

ظریف افزود: نباید اجازه دهیم به معلمان و اساتید و دانشجویان ظلم شود و از تحصیل و تدریس محروم شوند و این اجازه را در روز جمعه نخواهیم داد.

وی ادامه داد: نباید اجازه دهیم گروهی کاسب تحریم، پول از پاروی آن‌ها بالا برود و عده‌ای محتاج نان شب باشند.

مشاور پزشکیان اضافه کرد: زمان دلالان سیاسی به پایان رسیده و اکنون به رجال سیاسی رسیده‌ایم. زمان تندروی از جیب مردم به پایان رسیده و اکنون نیاز به میانه‌روی، عقلانیت، شهامت، شجاعت، صداقت داریم. اختلاس و هزینه کردن از جیب مردم بس است. چقدر دنبال قدرت و ثروت هستند، سیری ندارند.

ظریف خاطرنشان کرد: چه زمانی باید این مردم به آزادی، آبادی و استقلال برسند روز جمعه آینده خود را بهتر ترسیم می‌کنیم. نیاز به شلوغ کردن نداریم، چون اکثریت هستیم و روز جمعه ثابت می‌کنیم که اکثریت هستیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • انتشار جلد اول از سومین کتاب مهندس انصاری با محوریت مدیریت مؤثر
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/24
  • تصویب پاداش مدال‌آوران بازی‌های آسیایی/۳ میلیارد برای طلایی‌ها
  • فرماندار گناوه: تغییر و جابه‌جایی مدیران زمینه‌ساز پیشرفت است
  • استاندار بوشهر: روش‌های نوین تدریس در مدارس به‌کارگیری شود
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • حمله به چهار نقطه در بوشهر؛ آرامش در شهر برقرار است
  • تلفن‌های هوشمند می‌توانند خطر افسردگی سالمندان را افزایش دهند
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • بقائی: فهرست جنایات آمریکا علیه ایرانیان هر روز طولانی‌تر می‌شود
  • چرا بانک مرکزی سقف ۱۰ حساب فعال برای هر فرد تعیین کرد؟
  • جزئیات فعالیت پدافند هوایی در بوشهر
  • ارتباط کاهش پروتئین روده با خطر التهاب
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 2 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 24 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...