امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 خرداد 1403 - 09:24
عمار حکیم:

اتحادخبر: رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: شهید امیرعبداللهیان نقش مهمی در تقویت روابط ایران با کشورهای اسلامی و عربی داشت و در این سه سال مسئولیت وی شاهد پیشرفت آشکار در روابط این کشورها با ایران بودیم.

 

اتحادخبر: رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: شهید امیرعبداللهیان نقش مهمی در تقویت روابط ایران با کشورهای اسلامی و عربی داشت و در این سه سال مسئولیت وی شاهد پیشرفت آشکار در روابط این کشورها با ایران بودیم.

شهید امیرعبداللهیان در تقویت روابط ایران با کشورهای عربی نقش داشت

به گزارش مهر، «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق عصر روز جمعه ۴ خرداد با حضور در منزل شهید «حسین امیرعبداللهیان» اظهار کرد: من شهادت دکتر امیرعبداللهیان، وزیر خارجه فقید ایران را صمیمانه به شما خانواده این شهید والامقام تسلیت می گویم.

وی ادامه داد: شهید امیرعبداللهیان یک شخصیت متمایز و محوری اساسی در عرصه دیپلماسی بود، از ویژگی‌های شخصیتی وی فروتنی و پشتکار و اهتمام و الگویی بود که در عرصه دیپلماسی و میدان ارائه کرد. تقدیر چنین بود که شهادتش هم در میدان رخ دهد تا شهادتش تجسم عینی این سیاست و مسیر و عملکرد او در دیپلماسی میدان باشد و شخصیت مهم و بزرگی را در عرصه دیپلماسی و میدان از دست دادیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق بیان کرد: آن شهید سعید با مشاغل و مسائلی که با آنها مواجه بود فردی فروتن و خاکی بود که در روابط خود شئونات رفتاری و اجتماعی را رعایت می‌کرد و هر کس که با این شهید ارتباط داشت، این صمیمیت و فروتنی محبت را درک و حس می‌کرد.

عمار حکیم گفت: آن شهید روابط ویژه‌ای با عراق و پرونده عراق و شهید والامقام مرحوم آیت‌الله سیدمحمدباقر حکیم و مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالعزیز حکیم و عموماً با مسئله عراق داشت. ما آماده میزبانی از وی به همراه رئیس جمهور شهید آقای رئیسی رحمة الله علیه در پایان این ماه بودیم و برنامه سفر آنان به عراق در حال آماده‌سازی بود، اما دست تقدیر چنان بود که از این دیدار محروم شویم.

وی ادامه داد: در واقع یک ویژگی دیگر شهید امیرعبداللهیان اهتمام به مسئله فلسطین بود که در این عرصه سابقه‌ای کهن داشت و در دوره‌ای دبیرکل کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین بود. در حوادث ماه‌های اخیر غزه نیز آن شهید نقشی مهم و بزرگ در دفاع از مسئله فلسطین و مطرح کردن این موضوع در محافل منطقه‌ای و بین‌المللی و شورای امنیت و سازمان ملل داشت و همه جا با عزت و افتخار از مسئله فلسطین دفاع کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق اظهار کرد: شهید امیرعبداللهیان همچنین نقش مهمی در تقویت روابط ایران با کشورهای اسلامی و عربی داشت و در این سه سال مسئولیت وی شاهد پیشرفت آشکار در روابط کشورهای عربی و اسلامی با ایران بودیم، این مساله را می‌توان یک دستاورد شاخص در دولت آیت الله شهید ابراهیم رئیسی دانست و دکتر امیرعبداللهیان در مقام وزیر خارجه این سیاست را به خوبی و شایستگی پیاده و پیگیری کرد.

وی گفت: میزان همدردی و ابراز احساساتی که با این حادثه شد و حضور مقامات ارشد کشورهای عربی و اسلامی که به این مناسبت به جمهوری اسلامی ایران سفر کردند خود بیانگر موفقیت در اجرای سیاست تقویت روابط با کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی بود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...