امروز: شنبه 25 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 اسفند 1402 - 08:33

اتحادخبر: شیرینی قندی سه رنگ یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و بسیار آسان خانگی است که می‌توانید آن را برای پذیرایی در عید نوروز تهیه کنید.

 

اتحادخبر: شیرینی قندی سه رنگ یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و بسیار آسان خانگی است که می‌توانید آن را برای پذیرایی در عید نوروز تهیه کنید.

 

طرز تهیه شیرینی قندی سه رنگ؛ ویژه نوروز

 

فرارو نوشت: با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه خانگی رونق می‌گیرد. شیرینی‌های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی قندی یکی از انواع شیرینی‌های آردی و خشک است که دستور پخت ساده‌ای دارد و می‌توانید با روشی آسان و موادی در دسترس آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. شیرینی قندی از آنجا که به صورت سه رنگ است، ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب است. اگر حوصله درست کردن شیرینی‌های سخت را ندارید و دوست دارید یک شیرینی راحت و بدون فر را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شیرینی قندی با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم

روغن جامد: ۱۲۰ گرم

پودر قند: ۱۲۰ گرم

پودر هل: ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

خرفه و کنجد برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی قندی سه رنگ​

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا روغن جامد را داخل یک کاسه پیرکس بریزید و روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا روغن کم کم شفاف شود و به حالت مایع دربیاید. حالا روغن را داخل یخچال بگذارید و اجازه بدهید حدود ۱ ساعت بماند و دوباره غلیظ شود. روغن آماده را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پودر قند و پودر هل را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود. حالا همزن برقی را روشن کنید و به مدت ۱ دقیقه مواد را هم بزنید. همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

در مرحله بعد آرد را کم کم و طی سه مرحله همراه با بکینگ پودر به مواد شیرینی اضافه کنید و وقتی خمیر شروع به سفت شدن کرد، با دست و نوک انشگتان خمیر را چند دقیقه ورز بدهید. خمیر آماده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت زعفران و به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و ورز بدهید تا مواد به خورد خمیر برود و قسمت سوم خمیر را به صورت ساده نگه دارید. از خمیر به اندازه گردوی کوچک بردارید و کف دست گرد کنید و با نوک چاقو روی خمیر چند شیار ایجاد کنید. شیرینی‌های آماده را داخل یک ماهی تابه نچسب بچینید و روی شیرینی‌های زعفرانی و سفید خرفه و روی شیرینی‌های کاکائویی کنجد بریزید. ماهی تابه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و درب ماهی تابه را ببندید. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید تا شیرینی‌ها نسوزد. ۲۰ دقیقه بعد وقتی زیر شیرینی طلایی شد، یعنی شیرینی قندی خوشمزه شما پخته و آماده است، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ حتما آرد و پودر قند را قبل از استفاده در شیرینی الک کنید. پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.

۲ ـ این شیرینی از آنجا که تخم مرغ ندارد، می‌توانید آن را داخل ظرف دربسته و در جای خنک و خارج از یخچال نگهداری کنید.

۳ ـ اگر می‌خواهید این شیرینی را داخل فر درست کنید، دمای ۱۸۰ سانتیگراد و مدت زمان ۱۵ دقیقه مناسب است.

۴ ـ با این مقدار مواد شما حدودا ۳۰ عدد شیرینی قندی خواهید داشت، بنابراین اگر می‌خواهید به میزان بیشتری از این شیرینی را تهیه کنید، باید مواد را دو برابر کنید.

۵ ـ برای تهیه شیرینی آردی بهتر است از روغن‌های مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید که به صورت حلبی در فروشگاه‌های فروش روغن موجود است و چربی آن‌ها مخصوص شیرینی آردی است. در صورتی که به این روغن دسترسی ندارید، از روغن جامد نباتی استفاده کنید. توجه داشته باشید که هرگز از روغن‌های صاف قنادی که در لوازم قنادی‌ها موجود است، استفاده نکنید؛ زیرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می‌شوند. توصیه ما این است که اگر از روغن مخصوص شیرینی آردی استفاده نمی‌کنید، حتما از مخلوط روغن جامد نباتی و روغن صاف قنادی استفاده کنید.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • ورود اتحاد جنوب به ربع قرن دوم فعالیت
  • از تورم تا انتخابات/ مروری بر مهمترین اتفاقات سال 1402
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • خاکسپاری مادر شهید تمیزی در سالروز شهادت فرزندش/ تصاویر
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • تصاویر اتحاد خبر از حال و هوای نوروز باستانی در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • ویژه نامه نوروزی 1403 اتحاد جنوب منتشر شد/ معرفی شخصیت سال ویژه نامه
  • انتصاب یک نیروی متخصص بومی به عضویت هیات مدیره پتروشیمی جم
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • .: قاسم حدود 2 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: حسن جانباز حدود 4 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 7 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 7 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 7 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...
  • .: ا.ن حدود 8 روز قبل گفت: جنگ و صلح چه ...
  • .: حمید حدود 8 روز قبل گفت: واقعا هم که دارن ...
  • .: ا حدود 8 روز قبل گفت: 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 ...
  • .: قاسم حدود 12 روز قبل گفت: رای ندادن خاتمی هم ...
  • .: م حدود 13 روز قبل گفت: سلام ماه رمضون اومد ...