امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 آذر 1402 - 10:56

اتحادخبر: در حالی که چندین روز از پایان دوره ریاست داورزنی در فدراسیون والیبال گذشته اما هنوز وزارت ورزش برای تعیین سرپرست یا برگزاری مجمع تعیین تکلیف نکرده تا وضعیت این رشته معلق بماند.

 

اتحادخبر: در حالی که چندین روز از پایان دوره ریاست داورزنی در فدراسیون والیبال گذشته اما هنوز وزارت ورزش برای تعیین سرپرست یا برگزاری مجمع تعیین تکلیف نکرده تا وضعیت این رشته معلق بماند.

«والیبال» معلق بین فدراسیون و وزارت ورزش/ چند اتفاق مهم روی هوا

به گزارش مهر، نزدیک به ۱۰ روز از پایان دوره چهار ساله محمدرضا داورزنی در فدراسیون والیبال می‌گذرد و تکلیف فدراسیون هنوز مشخص نیست. پیش از پایان دوره ریاست داورزنی، از سوی فدراسیون والیبال تاریخ مجمع فوق‌العاده برای انتخاب سرپرست اعلام شد اما این موضوع بلافاصله از سوی وزارت ورزش و جوانان تکذیب شد و محمد پولادگر اعلام کرد تاریخی برای برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون والیبال صادر نکردند، به این ترتیب این مجمع از سوی فدراسیون لغو و انتخاب سرپرست هم بلاتکلیف ماند.

تعیین تکلیف فدراسیون واجب‌تر از نان شب

تیم ملی والیبال ایران برای صعود به المپیک کار بسیار سختی پیش رو دارد، عملکرد ضعیف بلندقامتان ایران کار صعود به المپیک را به اما و اگر کشانده و تنها لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ فرصت برای المپیکی شدن ایران است. این در حالی است که تنها ۶ ماه تا آغاز لیگ ملت‌ها زمان باقی مانده و بسیاری از تیم‌های دنیا در همین بازه زمانی تا پایان سال میلادی به دنبال برنامه‌ریزی برای بازی تدارکاتی خود هستند، اما فدراسیون والیبال نه تنها پرونده مذاکره با مربیان خارجی را بسته بلکه مشخص نیست چه کسی رئیس فدراسیون است که ادامه مذاکرات را پیگیری کند. در حالی است که این روزها انتخاب سرمربی تیم ملی و برنامه‌ریزی برای بازی‌های تدارکاتی از نان شب برای تیم ملی والیبال واجب‌تر است و بدون انجام آن باید قید نتیجه‌گیری در مسابقات سال آینده را بزنیم.

تکلیف مربیان خارجی چه شد؟

با توجه به عملکرد ضعیف تیم ملی در انتخابی المپیک، رئیس فدراسیون با چندین مربی خارجی پیش از پایان دوره چهارساله‌اش وارد مذاکره شد. بلیجینی، هاینن، پیاتزا، الکنو، پیمان اکبری و سعید معروف جز گزینه‌ها قرار گرفتند که فدراسیون از آن‌ها برنامه خواست و وارد مذاکره شدند.

اما با پایان دوره چهارساله داورزنی، پرونده مذاکره با مربیان خارجی هم موقتاً بسته شد تا ابتدا تکلیف فدراسیون والیبال مشخص شود. البته جدی‌ترین گزینه از سوی فدراسیون والیبال «جانلورنزو بلنجینی» بود که این روزها خبر از انعقاد قراردادش با تیم ملی بلغارستان از گوشه و کنار شنیده می‌شود.

گویا قرارداد این مربی هم به صورت ۳ + ۲ ساله تا پایان المپیک ۲۰۲۸ است و قرار نیست فدراسیون بلغارستان به فدراسیون ایتالیا ۱۰۰ هزار یورو جریمه پرداخت نخواهد کرد چرا که وی از سال آینده دیگر مربی باشگاهی نخواهد بود. طبیعی بود با توجه به تعلل وزارت ورزش و بلاتکلیفی فدراسیون والیبال، یکی از گزینه‌های خوب برای هدایت تیم ملی از دست برود.

«والیبال» معلق بین فدراسیون و وزارت ورزش/ چند اتفاق مهم روی هوا

 

‌والیبال در باتلاق بلاتکلیفی

در حال حاضر داورزنی دیگر رئیس فدراسیون والیبال نیست، البته او چند روزی است به فدراسیون می‌آید اما حق امضا ندارد و عملاً فدراسیون بدون رئیس و بدون سرپرست اداره می‌شود. حال با این شرایط وزارت ورزش و جوانان هم تکلیف فدراسیون را مشخص نمی‌کند و معلوم نیست با این شرایط چه آینده‌ای در انتظار تیم ملی والیبال ایران است. وزارت ورزش هم سه راه برای وضعیت فدراسیون پیش رو دارد، یا اینکه سرپرست انتخاب کند؛ یا مجوز برگزاری مجمع فوق العاده را بدهد و داورزنی خودش به عنوان سرپرست مجوز قانونی برای ادامه فعالیتش را داشته باشد. اما نکته جالب اینکه وزارت ورزش هیچیک از این سه کار را انجام نمی‌دهد و این تعلل وزارت‌خانه هم عجیب است. اگر وزارت خانه مخالف تعیین سرپرست از سوی اعضای مجمع است، چرا خودش برای این فدراسیون سرپرست انتخاب نمی‌کند؟ یا اگر موافق انتخاب سرپرست از سوی اعضای مجمع است چرا مجوز آن را صادر نمی‌کند؟

دور باطل وزارت ورزش برای تعیین تکلیف فدراسیون‌ها

تعلل وزارت ورزش برای تعیین تکلیف فدراسیون‌های ورزشی تنها مختص به والیبال ایران نیست و هم اکنون چندین فدراسیون هستند که وضعیت مشابه‌ای دارند و در بلاتکلیفی به سر می‌برند، اما وضعیت والیبال از دیگر رشته‌های ورزشی جداست. در حال حاضر فدراسیون والیبال نه سرپرست دارد و نه رئیس! از همه مهم‌تر اینکه انتخاب سرمربی تیم ملی، صعود به المپیک دو مقوله مهم پیش روی والیبال ایران است و در صورت عدم تعیین تکلیف ریاست فدراسیون، این دو موضوع مهم مغفول می‌ماند. با شرایط فعلی که والیبال ایران دارد صعود به المپیک خیلی بعید به نظر می‌رسد و اگر این شرایط ادامه پیدا کند و وزارت ورزش هر چه سریع‌تر به وضعیت فدراسیون والیبال رسیدگی نکند باید به طور کل قید حضور در المپیک را زد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از پتروشیمی دماوند
  • رئیس کل بانک مرکزی وارد استان بوشهر شد
  • حفاظت از حیات وحش با مشارکت مردم و مسئولیت‌پذیری صنایع تقویت می‌شود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 28 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...