امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 مرداد 1402 - 08:48
فرماندار دشتستان:

اتحادخبر: فرماندار دشتستان گفت: این شهرستان بیشترین میزان افزایش اعتبارات مربوط به امسال را در استان بوشهر دارد.

 

اتحادخبر: فرماندار دشتستان گفت: این شهرستان بیشترین میزان افزایش اعتبارات مربوط به امسال را در استان بوشهر دارد.

دشتستان بیشترین میزان افزایش اعتبارات را در استان بوشهر دارد

به گزارش مهر، احمد بنافی عصر شنبه در نشست شورای اداری دشتستان اظهار داشت: با توجه به پیش رو بودن هفته دولت به زودی دبیر بزرگداشت هفته دولت معرفی خواهد شد و امیدوارم همه دستگاه‌ها با همکاری ویژه پروژه‌های خود را معرفی کنند.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مدنظر داشته باشند که پروژه‌هایی را که پیشرفت بالایی دارند برای افتتاح در هفته دولت به پایان برسانند و کلنگ زنی‌ها نیز در همین ایام انجام شود.

فرماندار دشتستان ادامه داد: امسال با ابتکار عملی جدید نمایشگاه دستاوردهای دولت را در هفته دولت برگزار خواهیم کرد تا مردم از خدمات دولت اطلاع پیدا کنند.

بنافی با ابراز نارضایتی از ارتباط ضعیف برخی مدیران ادارات شهرستان با رسانه‌ها، ادامه داد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها کماکان ارتباطی با رسانه‌ها ندارند و کارهایی را که در حال انجام است اطلاع رسانی نمی‌کنند.

وی خطاب به دستگاه‌های اجرایی اضافه کرد: اگر روابط عمومی ندارید، خودتان با رسانه‌ها ارتباط گرفته و به آن‌ها گزارش دهید و امید و شادابی را به جامعه برگردانید.

لزوم مدیریت مصرف آب و برق

فرماندار دشتستان اظهار داشت: مدیریت مصرف موضوعی است که همه باید به آن توجه داشته باشند و امسال با تلاش همه جانبه خصوصاً ادارات برق برازجان و نواحی، در حال سپری کردن بدون مشکل هستیم اما همه باید همکاری داشته باشند تا از تابستان به سلامت عبور کنیم.

بنافی با بیان اینکه همه باید به آبفا کمک کنند تا یک ماه آینده را که اوج مصرف و بحران است را بدون تنش سپری کنیم، ادامه داد: خوشبختانه در شهرستان تا این لحظه مشکل و تنش آب نداشته ایم و در حال عبور از تابستان هستیم و دشتستان تاکنون در صدر مدیریت مصرف و توزیع آب بوده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به ایام محرم، بیان داشت: هیأت‌های مذهبی در این ایام مشغول هستند و همه دستگاه‌ها خصوصاً ادارات مربوطه کمک کنند تا برپایی این آئین بزرگ حماسه حسینی به بهترین شکل انجام گیرد چرا که این سرمایه بزرگ نیاز به پشتیبانی دارد.

وی با بیان اینکه ائمه اطهار آبروی ما هستند و باید در مراسم شرکت کرده و عزاداری کنیم خواستار حضور مسئولین دستگاه‌های اجرایی در مراسم ایام محرم و شرکت در نماز جمعه شهر و بخش خود شد.

وی با تذکر اینکه وظیفه ما و مأموریت اساسی ما این است که مشارکت در انتخابات را افزایش دهیم، افزود: مدیران نباید از میز و صندلی خود برای تبلیغات فردی خاص استفاده کنند و نباید وارد دسته بندی و جناح‌های سیاسی شوند. انتخابات امسال به طور کامل الکترونیکی است و همه دستگاه‌ها باید و موظف هستند برای انجام بهتر این انتخابات تلاش کنند.

بنافی بیان کرد: ۳۴ زوج در دشتستان با ازدواج آسان به خانه بخت رفتند که انشاالله در پاییز، ازدواج آسان را با محوریت دانشجویان و بعضاً دانش آموزان انجام خواهیم داد.

برگزاری اردوهای روشنگری دانش آموزان

فرماندار دشتستان اشاره کرد: با همکاری سپاه پاسداران، برای آشنا کردن دانش آموزان با دستاوردهای نظام در قالب کاروان و اردوهای روشنگری دانش آموزان را به مراکز صنعتی ببریم و آن‌ها با این دست آوردها آشنا شوند و در فاز اول برای دانش آموزان دختر شهرستان این برنامه انجام خواهد شد.

وی درباره اعتبارات شهرستان نیز اظهار داشت: در اعتبارات سال ۱۴۰۱، کماکان برخی دستگاه‌های اجرایی پول زیادی را در حساب ادارات کل دارند و جهت جذب اعتبارات در شهرستان، مدیران شهرستانی با مدیران کل رایزنی کنند.

وی ادامه داد: در اعتبارات سال جاری ۱.۸ برابر افزایش داشتیم و در این افزایش، در صدر استان قرار گرفتیم و به موازات آن و با عدالت محوری و با توجه به اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی، پروژه‌هایی را که مطالبه مردم هستند، در اولویت قرار داده ایم.

فرماندار دشتستان اظهار داشت: در اعتبارات امسال، جهاد کشاورزی با توجه به شرایط و و اقلیم شهرستان دشتستان، میراث فرهنگی با توجه به تاریخ کهن شهرستان ما و همچنین بهداشت و درمان، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، راهداری و راه و شهرسازی را به طور ویژه دیده ایم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • رئیس‌کل بانک مرکزی: بازسازی تأسیسات گازی آسیب‌دیده تأمین مالی می‌شود
  • بازدید رئیس کل بانک مرکزی و استاندار بوشهر از مجتمع مبین انرژی خلیج فارس
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • برخورد سمند و کوئیک در محور دالکی - کنارتخته؛ ۴ نفر مصدوم شدند
  • ۱۶ مورد تجاوز غیرمجاز به بستر و حریم رودخانه‌های برازجان رفع تصرف شد
  • ضرورت اولویت‌بخشی به ارز دارو و درمان در سایه مدیریت یکپارچه منابع ملی
  • حفاظت از حیات وحش با مشارکت مردم و مسئولیت‌پذیری صنایع تقویت می‌شود
  • کاروان خدمت جوانان به ۱۰ روستای کم‌برخوردار استان بوشهر می‌رود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/10
  • بهسازی محور برازجان به گناوه با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است
  • قطع ۱۲ ساعته گاز در شهرستان عسلویه از ظهر سه‌شنبه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/10
  • انتقاد رسانه بلژیکی از «اکرت»؛ اشتباه مهاجم ایرانی گران تمام شد
  • از میگو تا برق خورشیدی؛ ۹۶۰ هکتار اراضی شیلاتی و ۸۵۰ هکتار اراضی نیروگاهی در بوشهر واگذار شد
  • آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ارتقا یابد
  • استاندار بوشهر خطاب به فرمانداران: اختلاف‌نظرها را کنار بگذارید؛ مدیران پای کار مردم باشند
  • ساماندهی کارگران ساختمانی و روزمزد در بوشهر پیگیری می شود
  • خانواده‌ها اجازه ندهند موتورسیکلت، به بهای از دست رفتن جان فرزندانشان تمام شود
  • ۱۰ تکواندوکار در اردوی تیم ملی؛ غیبت کاپیتان و سه سهمیه قطعی گرندپری
  • مسی گل زد و پاس گل داد، اینتر میامی پیروز شد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 15 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 25 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...